Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.01.2018 13:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šou Milujem Slovensko hrozí po piatich rokoch KONIEC: Zaskočený Nikodým, televízia reaguje!

Odkedy sa relácia Milujem Slovensko objavila na televíznej obrazovke, okamžite si našla svojich fanúšikov. Posledné roky patrí dokonca k najsledovanejším programom verejnoprávnej televízie, no zdá sa, že na jeseň ju už verní diváci nemusia v programe nájsť.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Portál aktuality.sk priniesol informáciu, že kompetentní v Mlynskej doline zháňajú peniaze, aby bolo z čoho financovať výrobu tejto šou. Zazvoní relácii, ktorej hlavnými tvárami sú Dano Dangl (42), Martin Nikodým (46) a Adela Vinczeová (37), umieračik?

Budúcnosť šou Milujem Slovensko je, zdá sa, neistá a po chodbách verejnoprávnej televízie sa šíria pochybnosti o tom, či sa ešte relácia na jeseň objaví na obrazovkách Jednotky. Podľa portálu aktuality.sk programový šéf verejnoprávneho telerozhlasu Tibor Búza na rokovaní Rady RTVS pred časom poznamenal, že jesenná séria Milujem Slovensko nie je ešte dofinancovaná. To by však sklamalo množstvo divákov, ktorí si už takmer päť rokov v piatok večer zapínajú Jednotku, aby sa pobavili a niečo sa aj o Slovensku naučili.

Zaskočený touto informáciou zostal aj moderátor relácie Martin Nikodým. „Iba pred pár dňami sme dovysielali úspešne šiestu sériu. Nezúčastňujem sa na rokovaniach, ale pokiaľ viem, každý rok sa rokuje o ďalšej sérii až niekedy v apríli. Viac informácií nemám, takže sa k tomu nemôžem vyjadriť,“ myslí si moderátor, ktorý dúfa, že všetko sa napokon vyrieši. Ak by však mal relácii Milujem Slovensko odzvoniť umieračik, bolo by mu to ľúto. „Snáď iba hypoteticky, ak by mal skončiť taký úspešný projekt, bola by to určite škoda najmä pre jeho fanúšikov,“ vyhlásil Nikodým. 

Hľadajú peniaze

To, či sa na jeseň stretnú diváci s moderátorom šou, ale aj s kapitánmi súťažiacich tímov, Adelou Vinczeovou a Danom Danglom, bude závisieť od financií. Kompetentní v Mlynskej doline však jednu zo svojich vlajkových lodí utopiť isto nenechajú. Podľa hovorkyne televízie Eriky Rusnákovej je Milujem Slovensko pre RTVS jednou z priorít. „Absolútne sa neuvažuje nad tým, že sa neobjaví v jesennej štruktúre. Momentálna situácia sa v ničom nelíši od predchádzajúcich rokov, keď sa relácia tiež dofinancovala korekciou rozpočtu. RTVS okrem toho definitívne potvrdila nákup vysielacej licencie na tento rok, takže diváci Jednotky sa naďalej môžu tešiť na obľúbenú šou,“ uviedla hovorkyňa.

 

Poznáte Milujem Slovensko?

Súťažno-zábavná a vedomostná šou sa začala vysielať na Jednotke 1. apríla 2013. Odvtedy sa nakrútilo šesť sérií. Súťažiaci dvoch tímov, ktorých kapitánmi sú Adela Vinczeová a Dano Dangl, si merajú vedomosti o Slovensku napríklad zo slepej mapy, hádajú pesničku či riešia ďalšie otázky. Jedným z divácky najatraktívnejších je narodeninové kolo. Súťažiaci držia balíček s „výbušninou“, ktorého sa zbavia správnou odpoveďou a posunú ho ďalej. Ten, komu vybuchne v ruke, prehráva nazbierané body a tie putujú do druhého tímu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Štefan Harabin, Tibor Gašpar.
Nezhodne sa koalícia na nominácii Harabina do Súdnej rady SR? Tibor Gašpar má obavy
Hands holding mobile phone on blurred background
Foto
Ľudia šírili HOAX: Nenormálne, aká lož koluje na internete
(ilustračné foto)
Rusi tvrdia, že Západ sa zúčastňuje vojny na Ukrajine: Toto má byť DÔKAZ!
Rudolf Schuster dostal k jubileu pracovňu v Historickej radnici
Aktualizované
Rudolfovi Schusterovi udelili významné ocenenie: Ide o vôbec prvé v histórii
David Beckham a Mark Wahlberg riešia spor.
Hviezdna vojna: Beckham žaluje slávneho herca o 10 miliónov dolárov!
Ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba
Kuleba potvrdil to, čo sa šepkalo: Ukrajina pristúpila k ráznemu kroku!
(ilustr.foto)
Vodiči, v Nitre si dávajte pozor: TU je cesta obmedzená zátarasami! Čo sa tam stalo?
Hana († 77) žila posledné roky v ústraní.
Foto
Skonala Hana Brejchová († 77): So sestrou sa zmieriť nestihla! Zvláštne, čo povedala jej neter
Ilustračné foto
Slováci, túto ZNÁMU aplikáciu si za žiadnu cenu nesťahujte! Predstavuje obrovské RIZIKO
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Odstrel medveďa, ktorý mal útočiť v Liptovskom Mikuláši: Iniciatíva podala trestné oznámenie! Prípad rieši polícia
Peter Pellegrini
Aktualizované
Web českej agentúry napadli hackeri: Vydali nepravdivú správu o Pellegrinim
Ilustračné foto
Trávite veľa času na telefóne? Môžete mať problém! Pozrite sa, čo ukázal prieskum