Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.01.2018 12:55 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Vačková dorazila na Ples v opere s pretekárom Jakešom: MILENCI?! Slová herečky hovoria za všetko!

Pútali na seba pozornosť! Herečka Zuzana Vačková (48) je dlhé roky single. Nikdy sa však netajila tým, že po láske túžiť neprestala. Hľadanie spriaznenej duše však v jej prípade trvá už hodný čas.

Fotogaléria
38
fotiek v galérii

Blondínka to preto všetkým poriadne natrela, keď prišla na Ples v opere v spoločnosti fešného Ivana Jakeša (44)! I keď sa obaja tvárili ako priatelia, herečka Novému Času priznala, že to medzi nimi môže byť všetko úplne inak.

Vačková sa rozviedla pred dvadsiatimi rokmi a po boku dvojnásobnej mamy odvtedy nezakotvil žiadny stály partner. Herečka sa len nedávno Novému Času posťažovala, že to v jej milostnom živote nie je ružové. „Nerandím. Nie som ten typ, ktorý by pozýval mužov na kávu a už ma dlho žiadny muž na kávu nepozval. Smutné, strašné, už sa bojím, že sa neminiem,“ priznala.

Zmena nastala počas víkendu, keď kráčala do Slovenského národného divadla bok po boku s motocyklovým pretekárom Ivanom Jakešom. Obaja boli vysmiati od ucha k uchu a zabávali sa až do rána, pričom sa od seba prakticky nepohli. Asi sa nenašiel hosť, ktorému by tento pár neudrel do očí. Nezadaná je totiž nielen herečka, ale aj športovec. S partnerkou Alenou, s ktorou má dcéry Kláru a Katku, sa rozišiel už dávnejšie. „On býva v Bratislave, ona v Brezovej pod Bradlom, sú v kontakte a dobre spolu vychádzajú, ale Ivan je single už viac než dva roky,“ prezradil zdroj z okolia športovca. „So Zuzanou sme dlhoroční priatelia a nebudem sa k tomu viac vyjadrovať,“ reagoval Jakeš. Rovnakú rétoriku zvolila aj herečka: „Na tento ples sme išli iba ako kamaráti a aj z plesu sme odchádzali iba ako kamaráti,“ vykrúcala sa Vačková. Ako však naznačila, nemusí to tak zostať. Nevylúčila totiž, že po čase by mohlo kamarátstvo prerásť do niečoho hlbšieho. „Ako by som vám to povedala... Ja nie som veštkyňa, nevidím do budúcnosti,“ smiala sa Zuzka, ktorá sa pochválila spoločnou fotkou s Jakešom aj na sociálnej sieti.

Spojil ich futbal

 

„Chodievame spolu hrávať futbal s Mufuzou, jeho pozvanie prišlo veľmi spontánne, zavolal mi deň pred plesom. „Zuzi, poď so mnou na Ples v opere,“ prezradila herečka, ktorá opúšťala s plesovým partnerom divadlo až ráno. „Veľmi príjemne sme sa zabavili,“ pochvaľovala si Vačková, ktorá zaujala aj megavýstrihom na šatách. Vačkovej ide karta aj v práci. Televízie ju pravidelne obsadzujú, objavila sa napríklad v projektoch Tvoja tvár znie povedome či Horná Dolná. Vystupuje tiež v divadlách La Komika a Nová scéna a vyučuje na bratislavskom Štátnom konzervatóriu.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, Magdaléna Magdová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Obnovia sa kontroly na hraniciach Česka a Slovenska? Rakušan podotkol jednu vec
Ilustračné foto
Ukrajina o havárii ruského bombardéra: Slová o POMSTE! Mal ostreľovať tieto mestá
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Desivá nehoda cestou do školy: Auto s maturantkami sa prevrátilo! Zasahovali záchranári
Félix (22) sa dočká nového a omnoho väčšieho výbehu.
Váš Tip
Dojaté chovateľky aj návštevníci: Medveď Félix z bratislavskej ZOO spravil prvé krôčiky v novom výbehu! Sledujte to
(ilustračné foto)
Akého najvyššieho veku sa dokážeme dožiť? Tak toto číslo by ste neuhádli!
Biely dom (ilustračná fotografia).
Vedeli USA o Izraelskom útoku na Irán? Šéf americkej diplomacie sa odmietol vyjadriť
Český prezident Petr Pavel.
Petrovi Pavlovi pribudlo na tvári krvavé zranenie! Ako sa to stalo? Strohá odpoveď hlavy štátu
Nehoda na bratislavskej D2: Tunel Sitina sa uzatvára! Tvoria sa kolóny
Bývalí partneri sa stále majú v zuboch.
Soukup a Hanychová: Drsná HÁDKA na ulici! Keď vyšiel Agátin muž, milionár sa nezdržal a... Fúha!
Ilustračné foto
Na Slovensko zavíta svetoznámy reťazec: Môžete sa tešiť na TIETO dobroty! To však nie je všetko