Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.01.2018 12:55 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Vačková dorazila na Ples v opere s pretekárom Jakešom: MILENCI?! Slová herečky hovoria za všetko!

Pútali na seba pozornosť! Herečka Zuzana Vačková (48) je dlhé roky single. Nikdy sa však netajila tým, že po láske túžiť neprestala. Hľadanie spriaznenej duše však v jej prípade trvá už hodný čas.

Fotogaléria
38
fotiek v galérii

Blondínka to preto všetkým poriadne natrela, keď prišla na Ples v opere v spoločnosti fešného Ivana Jakeša (44)! I keď sa obaja tvárili ako priatelia, herečka Novému Času priznala, že to medzi nimi môže byť všetko úplne inak.

Vačková sa rozviedla pred dvadsiatimi rokmi a po boku dvojnásobnej mamy odvtedy nezakotvil žiadny stály partner. Herečka sa len nedávno Novému Času posťažovala, že to v jej milostnom živote nie je ružové. „Nerandím. Nie som ten typ, ktorý by pozýval mužov na kávu a už ma dlho žiadny muž na kávu nepozval. Smutné, strašné, už sa bojím, že sa neminiem,“ priznala.

Zmena nastala počas víkendu, keď kráčala do Slovenského národného divadla bok po boku s motocyklovým pretekárom Ivanom Jakešom. Obaja boli vysmiati od ucha k uchu a zabávali sa až do rána, pričom sa od seba prakticky nepohli. Asi sa nenašiel hosť, ktorému by tento pár neudrel do očí. Nezadaná je totiž nielen herečka, ale aj športovec. S partnerkou Alenou, s ktorou má dcéry Kláru a Katku, sa rozišiel už dávnejšie. „On býva v Bratislave, ona v Brezovej pod Bradlom, sú v kontakte a dobre spolu vychádzajú, ale Ivan je single už viac než dva roky,“ prezradil zdroj z okolia športovca. „So Zuzanou sme dlhoroční priatelia a nebudem sa k tomu viac vyjadrovať,“ reagoval Jakeš. Rovnakú rétoriku zvolila aj herečka: „Na tento ples sme išli iba ako kamaráti a aj z plesu sme odchádzali iba ako kamaráti,“ vykrúcala sa Vačková. Ako však naznačila, nemusí to tak zostať. Nevylúčila totiž, že po čase by mohlo kamarátstvo prerásť do niečoho hlbšieho. „Ako by som vám to povedala... Ja nie som veštkyňa, nevidím do budúcnosti,“ smiala sa Zuzka, ktorá sa pochválila spoločnou fotkou s Jakešom aj na sociálnej sieti.

Spojil ich futbal

 

„Chodievame spolu hrávať futbal s Mufuzou, jeho pozvanie prišlo veľmi spontánne, zavolal mi deň pred plesom. „Zuzi, poď so mnou na Ples v opere,“ prezradila herečka, ktorá opúšťala s plesovým partnerom divadlo až ráno. „Veľmi príjemne sme sa zabavili,“ pochvaľovala si Vačková, ktorá zaujala aj megavýstrihom na šatách. Vačkovej ide karta aj v práci. Televízie ju pravidelne obsadzujú, objavila sa napríklad v projektoch Tvoja tvár znie povedome či Horná Dolná. Vystupuje tiež v divadlách La Komika a Nová scéna a vyučuje na bratislavskom Štátnom konzervatóriu.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, Magdaléna Magdová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!