Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.01.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Moderátor Bičan a jeho Miška majú tajné hniezdočko lásky: Pozrite, kde si užíva s milenkou!

Miesto, na ktorom začal novú etapu svojho života! Moderátor Andrej Bičan (43), ktorý nečakane vycúval z jedenásťročného manželstva s pedagogičkou Editou (40), sa presťahoval do rodinného domu v okrajovej časti Bratislavy.

Nehnuteľnosť osídlil vlani v septembri spolu so svojou mladou partnerkou Miškou Kmecovou (23), s ktorou sa tajne stretával tri roky. Nový Čas vypátral hniezdočko ich lásky, v ktorom dvojica strávila vianočné sviatky a dokonca si k sebe nasťahovali ďalšieho člena rodiny! Bičan sa v tomto roku stretne na súde s manželkou Editou, s ktorou má dcéry Aničku (11) a Ninku (8).

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Rozvod, ktorý sa dotkne ich spoločných majetkov a ujasní starostlivosť o deti, však nie je jedinou zásadnou zmenou v živote známeho zabávača. Andrej totiž už vlani urobil rázny krok a ešte stále ženatý moderátor zmenil adresu. „Andrej sa presťahoval z vily v Ivanke pri Dunaji do domu v bratislavskej Vrakuni. Býva s Miškou a často tam berie aj svoje deti. Boli tam aj na Štedrý deň doobeda, potom ich podľa dohody odviezol ich mame,“ tvrdí človek blízky manželom. Samotný Bičan správu nepoprel.

„Áno, máte správne informácie. Môžem potvrdiť, že so svojou partnerkou Miškou žijem pod jednou strechou. Máme v prenájme rodinný dom v Bratislave, do ktorého sme sa presťahovali v septembri,“ priznal otvorene Novému Času moderátor, ktorému lokalita mimo mestského ruchu zabezpečuje pokoj. „Blízko je Vrakunský lesík, Malý Dunaj a na skok je to do nákupných centier, na letisko a v rodinnej vile v Ivanke je za 10 minút,“ dozvedeli sme sa. Zdá sa, že veľký podiel na zabávačovom rozhodnutí konečne si upratať pred prahom má dievčina, o ktorej sa verejnosť dozvedela len pred pár týždňami.

 

Prvá spoločná foto

 

Michaela však nie je jediná stála obyvateľka jednoposchodovej nehnuteľnosti. „Býva tam s nami od septembra aj môj syn Michal z prvého manželstva,“ dodal Bičan, ktorý svoju tajnú lásku odhalil v decembri. „Moje manželstvo sa po 11 rokoch rozpadlo. Šance na záchranu stroskotali. Momentálne prebiehajú ukončovacie procesy,“ vyhlásil vtedy Bičan. Moderátor sa netají tým, že po rozvode sa sústredí na súžitie s Miškou, s ktorou sa spoznali pred tromi rokmi na istej veselici. „Tešíme sa z nášho vzťahu,“ reagoval po prevalení aféry Andrej, ktorý mladú ženu a svoje tri deti vzal nedávno na hory. Tam si všetci urobili spoločnú fotku na lanovke. „Áno, bol som sa s Miškou, dcérami a synom lyžovať. Strávili sme spolu Silvestra v Jasnej,“ poznamenal Bičan.

 

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová.
Von der Leyenová sa obula do Ruských manévrov: Na toto využívajú Putin a jeho spojenci migrantov!
Spojenými arabskými emirátmi sa prehnali silné búrky.
Foto
Zúfalá situácia v Dubaji: Z masívnych záplav sa stále spamätávajú! Čo si letisko nachystalo pre cestujúcich?
Ilustračné foto
Slováci sa zapojili do zbierky pre Ukrajinu: Silný odkaz vojakov priamo z línie!
Ilustračné foto
Dočkáme sa poklesu cien benzínu? Analytik reaguje: Takto to bude vyzerať najbližšie týždne!
Ilustračné foto
Aktualizované
Iránsky konzulát obkľúčila polícia: Zadržali muža, ktorý tam mal vstúpiť s výbušninami!
(ilustračná foto)
Dostane Ukrajina potrebnú pomoc? G7 okrem vojnového konfliktu riešila aj ďalšie problémy
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
Rezort zdravotníctva hľadá nového riaditeľa nemocnice: Vyhlásili aj výberové konanie na tento post!
passenger ferry on the Mediterranean Sea
Vážna nehoda v milovanej turistickej destinácii: 30 ľudí je ranených!
Lela Ceterová chce vraj už skoncovať s plastikami.
VYTOČENÁ Lela Vémola: Deň na ho*no a ešte ma zastavia policajti! Sťažuje sa, že za TOTO dostala pokutu
20th June 2020: Rear view of two male Police Scotland officers on duty in Edinburgh, during a Black Lives Matter demonstration in St Andrew Square, during the Coronavirus pandemic. One officer is wearing protective rubber gloves. Both officers are wearing high visibility jackets with their police uniforms, with the police logo on the back. They are standing looking down the street, keeping surveillance of the crowds. They have handheld radios attached to their jackets to communicate with colleagues.
Manžel expremiérky sa zmieta v problémoch: Polícia ho obvinila zo sprenevery
Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov
Lavrov si servítku pred ústa neberie: Jasné oznámenie od Ruska! KOMU ho adresovali?
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
Polícia zastavila dvoch mužov: Ani vo sne by im nenapadlo, čo u nich objavia!