Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.01.2018 12:50 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Varholíkovú prepustili z basy! EXKLUZÍVNE zábery milionárskej dedičky na slobode

Dočkala sa slobody aspoň na chvíľu! Dedičke košického klanu Rezešovcov Eve Varholíkovej (40) sa oplatilo v maďarskom väzení sekať dobrotu, pretože na Vianoce a Silvestra dostala nečakaný darček.

Boháčka, ktorá si odpykáva deväťročný trest za autonehodu s tragickou bilanciou štyroch obetí, sa totiž dostala spoza múrov svojej budapeštianskej cely! Varholíkovú tak čakala za bránou väzenia jej mama Eva Rezešová (67) a dcéry Alexandra (18) a Ella (10). 

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Varholíková sa aspoň na chvíľku mohla cítiť ako slobodný človek. Dostala totiž „opušťák“ a nedávno sa hneď dvakrát dostala von z budapeštianskeho väzenia! „Evu pustili v sobotu 23. decembra o 8. hodine ráno na 48 hodín domov. Čakali ju dcéry a mama. To isté sa zopakovalo aj v nedeľu 31. decembra s tým, že do basy sa vrátila 2. januára. Sviatky tak mohla stráviť v pokoji s rodinou,“ napísal zdroj, ktorý Evu odfotil krátko po tom, ako bez pút prekročila múry väzenia.

Varholíková, ktorá si už viac ako päť rokov oblieka väzenský mundúr a čas za mrežami si krátila ako šička, si tak mohla užiť sviatky najmä s dcérami Alexandrou a Ellou. Tým mama veľmi chýba, fotograf Nového Času už v minulosti zachytil po návšteve väzenia ich uslzené tváre. Uplynulé sviatky teda pre dievčatá znamenali veľa. „Na Štedrý deň chystali dobroty. Deti so starkou piekli, Eva varila večeru,“ tvrdí zdroj zo Slovenska. „Darčeky, ktoré si darovali, mali byť vyrobené vlastnoručne. Eva darovala ten svoj a Ella mala pre zmenu matke darovať obraz, kde boli namaľovaní všetci rodinní príslušníci,“ doplnil zdroj.

Nie všetci sú nadšení

 

Keďže Eva by mala sekať v base dobrotu, môže požiadať o odpustenie dvoch tretín trestu za tragickú haváriu z roku 2012. To znamená, že na slobodu by sa zrejme mohla dostať už tento rok v auguste. „Samozrejme, budeme radi, ak sa to podarí a pôjde skôr von,“ povedala nám nedávno Varholíkovej švagriná Eva Džodlová. Známa väzenkyňa sa už na slobode raz ocitla - v roku 2013, ale po 12 dňoch kvôli námietke prokurátora putovala z budapeštianskeho apartmánu späť do cely. Odvtedy videla návštevy blízkych už len vo väzení. „Eva si v base zvykla. Cíti sa tam dobre, dokonca je obľúbená medzi väzenkyňami i dozorcami. Má tam aj kamarátky,“ prezradila denníku Blikk jedna z trestankýň. Pozostalí však stále cítia hnev. „Neprejde deň, aby som nemyslela na drahých rodičov, prečo museli takto nezmyselne zomrieť. Otecko šoféroval auto, kde sedela mamička a obidvaja krstní rodičia,“ citujú maďarské médiá Judith, dcéru manželov, ktorí haváriu neprežili. „Varholíkovej neviem odpustiť,“ dodala Judith.

Otvoriť galériu

Naparili jej 9 rokov

Eva Varholíková Rezešová narazila 21. augusta 2012 na diaľnici M3 vo vysokej rýchlosti do Fiata Punto, ktorý skončil v plameňoch. V aute zahynuli traja ľudia, ďalšia žena zomrela po prevoze do nemocnice. Varholíkovej Rezešovej po tragickej havárii namerali v krvi 1,5 promile alkoholu. Na jeseň roku 2014 druhostupňový súd so sudkyňou Saroltou Stubeczky odsúdil Varholíkovú na deväť rokov väzenia.

 

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Poslanec mal udrieť svojho kolegu: Suspendovali ho! Podajú trestné oznámenie?
Manželia vedia, že príde koniec.
Foto
Martina sa stará o smrteľne chorého manžela: Pred eutanáziou zistili, že čakajú bábätko
V Kolároviciach sa prevrátil muž s traktorom
Foto
Mrazivé FOTO nešťastia pri Bytči: Muž sa prevrátil s traktorom a UVIAZOL pod ním! Zasahovať musel vrtuľník
Danko je zamilovaný do blondínky, ktorá je o 23 rokov mladšia.
Danko o zákone o neziskových organizáciách: Verím, že nás Smer aj Hlas v tomto podporia
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč
Takáč o vyplácaní priamych platieb farmárom: Dostanú ich aj po 30. júni
Európsky parlament v Štrasburgu
V Európskom parlamente sa toto stalo historicky prvýkrát: Týka sa to žien
Enviropolícia vedie trestné konanie pre nedovolenú výrobu jadrových materiálov
Enviropolicajti v strehu: Nedovolená výroba jadrových materiálov!
Šéf SNS Andrej Danko.
Andrej Danko: Nech sa v RTVS nehnevajú, ale s tým socializmom sa niečo urobiť musí
Na snímke Ústavný súd SR v Košiciach.
Ústavný súd posúdi ústavnosť zákona o štátnom rozpočte: V čom opozícia vidí rozpor?
View of the City of Nitra, Slovakia as Seen from Nitra Castle
Nitriansky kraj poskytne športovcom dotácie: Dostanú viac ako pol milióna eur
Predseda maďarskej vlády Viktor Orbán.
Maďarsko spravilo kontroverzný krok: Týka sa to sexuálnych menšín
Ulicami Londýna sa preháňali splašené armádne kone.
Foto
FOTO Strach, krv a zmätok! Splašené kone spôsobili v Londýne horor: Ľudí museli odviezť do nemocnice