Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.01.2018 09:00 | Správy | Domáce správy

Predpoveď veštkyne Zany na rok 2018: Chyby slovenských politikov, svetový konflikt a pápež v ohrození!

Vždy na konci starého roka dúfame, že sa v novom roku v našich životoch udejú zmeny, ktoré budú priaznivé a posunú nás a svet na vyššiu úroveň. Pred nami je zvláštny, ťažký rok 2018 z numerologického pohľadu vo vibráciách číslice 2.

Dvojka vyjadruje nutnosť diplomacie, ohľaduplnosť, spoluprácu, intuíciu. Číslica 2 má však aj záporný zmysel, a tým je prílišná váhavosť, nenávisť, hnev, dominancia či porážka. 

Slovensko bude v roku 2018 prechádzať ťažším, zložitým obdobím, v ktorom osud ,,namiešal“ zo všetkého trochu. Devízou Slovákov je ich pracovitosť, obrátenou stranou mince malá priebojnosť. A v tomto duchu sa ponesie celý rok, či už pôjde o obyčajných ľudí, alebo politikov. V popredí všetkého budú kontroverzné nariadenia Európskej únie vyvolávajúce nové pravidlá aj v našej krajine. Napriek tomu, že si budeme uvedomovať nutnosť presadiť svoje názory, v konečnom dôsledku sa prispôsobíme tomu, kto má moc alebo väčšie slovo.

Otvoriť galériu
Veštica Zana
Zdroj: anc

Krátke zlepšenie

Finančná neistota bude v prvej polovici roka výrazná. Sociálne slabí obyvatelia budú vystavení nielen nedostatku, ale aj akémusi utláčaniu ostatnými. Je pravdepodobné, že sa rozmôže určitý druh šikany, napríklad v školách medzi tínedžermi, ale aj voči starším ľuďom. Nepokojné a chúlostivé obdobie sa prenesie do politickej scény, ktorú budú obyvatelia sledovať s čoraz väčším znechutením.

Opozícia planét napovedá, že vo vláde sa udejú od apríla do začiatku júna zvraty, ktoré síce budú na prvý pohľad pôsobiť ako prospešné pre štát, no z dlhodobého hľadiska pôjde o chybné rozhodnutia politikov. Od konca júna 2018 nastáva pocitové zlepšenie všetkého, čo sa nás bude týkať, no pôjde o krátkodobú záležitosť a v polovici augusta sa znovu prejavia negatíva. Stúpne počet rozvodov, mladé rodiny s bežným príjmom, no zato s vysokými hypotékami sa ocitnú na hrane, zvýši sa podráždenosť a neschopnosť komunikovať na slušnej úrovni.

 

Olympijská radosť

Jeseň 2018 bude krásna a nostalgická, je to obdobie, v ktorom si ľudia znovu začnú vážiť staré hodnoty a začnú pristupovať k druhým s rešpektom a úctou. K moci sa však zároveň dostáva Pluto v sekundácii s Marsom a táto hviezdna kolízia bude spôsobovať zvýšený počet havárií na cestách, požiare, krádeže a ujmy na zdraví. Nepriaznivé obdobie potrvá až do 12. decembra.

Zdá sa, že rok 2018 bude negatívny, ale nie je to úplne tak. Vo februári nás potešia naši športovci na olympijských hrách, kde máme veľkú šancu dokázať, že športový svet musí so Slovenskom rátať. Zlepší sa aj úroveň zdravotníctva, hoci zatiaľ sa tak stane len ohniskovo, avšak s tým, že ľudia si budú môcť „dovoliť“ liečbu na vyššej úrovni. Každopádne – aj napriek tomu, že v roku 2018 sa naša malá a krásna krajina trochu „zapotí“ v boji o svoje miesto na slnku, je pred nami obdobie, ktoré nám dáva veľké možnosti. Nielen politikom, ktorí nás zastupujú pred svetom, ale aj bežným ľuďom. Stačí, ak prehodnotíme priority v našich životoch a chopíme sa tých šancí, ktoré nám vstúpia do cesty.

Otvoriť galériu

Prežijeme?

Komplikovaný, rozbúrený, nespravodlivý a krvavý – aj takto možno hodnotiť rok 2018 z pohľadu toho, čo sa udeje vo svete. Naša planéta je zdevastovaná, ale boj o prírodné bohatstvá sa aj napriek tomu bude zvyšovať, čím sa dokoná nerovnováha pre budúce generácie. No je mimoriadne priaznivé, že v budúcom roku jeden mocný muž položí konečne zásadnú otázku: Prežijú vôbec budúce generácie?

Svet zmení myslenie. Ale nie konanie. V prvej polovici roku 2018 zostáva v popredí stále Čína a k slovu sa výrazne dostane Rusko a Severná Kórea. Hrozba svetového konfliktu bude veľmi živá, až hrozivá. Od druhej polovice mája do prvej polovice augusta stúpne počet zemetrasení, prílivových vĺn, záplav a rozsiahlych požiarov v celej Ázii a najmä v Indonézii. Ľudia začnú migrovať nielen z krajiny do krajiny, ale aj z jedného kontinentu na druhý.

Civilizačné choroby, ale aj choroby takmer zabudnuté a tiež tie, ktoré budú umelo vyvolané, zasiahnu v apríli, v júli, auguste, októbri a decembri 2018 menej vyspelé krajiny Afriky, Južnej Ameriky a lokálne miesta v južnej Európe. Najmä Africký kontinent bude postihnutý hladomorom a veľkou biedou. Paradoxne sa zrak ľudstva neuprie na týchto nevinných a nepobeží im na pomoc. Bude sa totiž upierať na západnú Európu, v ktorej budú prebiehať transformácie v súvislosti s eurom a svetovou ekonomikou. Od turbulencií nebude ušetrený ani Vatikán. Je možné, že cirkev príde o toho najdôležitejšieho muža, no na jeho miesto nenastúpi zatiaľ nik iný.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red, NOVÝ ČAS Nedeľa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo