Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.12.2017 09:10 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Ako prežili sviatky naše celebrity? Polonahá kráska, playmate na motorke či Vianoce so zvieratkami!

Najkrajšie sviatky v roku prežívali známe tváre doma, ale aj za veľkou mlákou. S originálnymi zábermi sa mnohí pochválili aj na sociálnych sieťach. Kým niekto si vychutnával pohodu Štedrého dňa v kruhu svojich blízkych a spieval koledy pri vianočnom stromčeku, iný si pochutnal na vianočnom menu v bazéne na slnečnej Floride. Aké teda boli Vianoce našich celebrít?bratislava - Najkrajšie sviatky v roku prežívali známe tváre doma, ale aj za veľkou mlákou.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

S originálnymi zábermi sa mnohí pochválili aj na sociálnych sieťach. Kým niekto si vychutnával pohodu Štedrého dňa v kruhu svojich blízkych a spieval koledy pri vianočnom stromčeku, iný si pochutnal na vianočnom menu v bazéne na slnečnej Floride. Aké teda boli Vianoce našich celebrít?

 

S maznáčikmi

Speváčka Marika Gombitová (61)

Otvoriť galériu

Aké by to boli Vianoce bez milovaných psíčkov. Lucky a Láska robili Marike spoločnosť aj tento rok. Štvornohých priateľov dostala pred rokmi ako darček a odvtedy si nevie život bez nich predstaviť. Havinkovia zapózovali na spoločnej fotke aj tieto Vianoce. „Pokojné a požehnané sviatky všetkým,“ zaželala svojim fanúšikom na sociálnej sieti speváčka.

 

Elegantná

 

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (23)

Pre Karolínu sú Vianoce tým najkrajším obdobím v roku, keď môže byť so svojimi blízkymi. „Krásny a požehnaný vianočný čas plný lásky a pohody v kruhu Vašich najdrahších Vám všetkým prajem,“ odkázala svojim priateľom brunetka.

 

Koledy pre syna

Spevák Martin Chodúr

Český spevák Martin Chodúr (28) s priateľkou Ivonou spievali vianočné koledy svojmu malému synčekovi Martinkovi, ktorý bude mať 1. januára dva roky. Zatiaľ čo vlani drobčeka najviac zaujímal vianočný stromček ozdobený jednoduchými slamienkami, tento rok ho nadchlo hlavne rozbaľovanie darčekov. „Najväčšiu radosť mal z autíčok, dostal i stojan na kreslenie a rolku papiera k tomu. Potešilo ho aj počítadlo, na ktorom sa naučil počítať do desať,“ prezradil spevák.

 

Vianoce pred televíznou obrazovkou

Spevák Dušan Grúň (75)

Spevák oslávil Vianoce s manželkou Majkou tradične pri stromčeku, rybe, kapustnici a oblátkach s medom. „Praktické darčeky si dávame už pred Štedrým dňom, pod stromček potom už len milé prekvapenia. Mali sme domácu pohodu aj s naším psíkom Maťkom, dívali sme sa na televízne programy. Keď zaznie jedna z mojich pesničiek Šťastné a veselé Vianoce vám, nech nikto na svete dnes nie je sám, zažívam príjemný pocit, že som doma.“

 

Vyfintili sa

Modelka Andrea Verešová (37)

Andrea je vychýrená gazdiná a každý rok vypeká spolu s deťmi Vanesskou (10) a Danielkom Tobiášom (8). Inak to nebolo ani tento rok. K vianočnému stolu si sadli ustrojení ako zo žurnálu.

 

Štedrý deň na motorke

Playmate Andrea Járová (33)

Sexi blondínka Andrea zapózovala na Vianoce aj so svojím psom. Zo slnečného Miami zaželala na Štedrý deň všetkým šťastné a veselé Vianoce. „Verím, že všetci máte krásne sviatky,“ dodala playmate.

 

S kaprom v bazéne

Moderátor Dodo Kuriľák (42)

Exmarkizák Jozef „Dodo“ Kuriľák poslal vianočný pozdrav zo slnečnej Floridy. Na Štedrý deň si doprial klasické vianočné menu, hoci originálny spôsob stolovania nebol asi najpraktickejší. „Dojedol som na pevnine. Kapustnicu som v bazéne neriskoval,“ vysvetlil.

 

Vystačila si s mašľou

Modelka Michaela Hlaváčková (27)

Krásna Michaela poňala vianočné obdarúvanie po svojom. Tak ako ju Pánbožko stvoril, zabalila svoje dokonalé telo do veľkej mašle. „Nestarám sa o darčeky. Pod vianočným stromčekom... Veselé Vianoce všetkým!“ napísala pod zmyselné foto na sociálnej sieti mama dvojročného Janka a jedenásťmesačného Miška.

 

Ako dvojčatá

Moderátori Matej Sajfa Cifra (38) a Veronika Ostrihoňová (28)

Manželia sú ako spojené nádoby. Sajfa a Veronika sa nahodili do rovnakých svetríkov s obrázkom psíka. Sučke anglického buldoga Molly sa to však akosi nepozdávalo. „Molly je bez nálady a urazená, pretože za posledných pár dní jem oveľa viac ako ona,“ zavtipkoval moderátor, ktorý s manželkou trávil Vianoce doma, u rodičov aj u svokrovcov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ms, row, Novy Cas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!