Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.12.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Peter Batthyány a Dagmar sa kedysi rozviedli, teraz to škrípe opäť: Rozchod pred Vianocami?!

Slovenský šoubiznis zažíva jeden rozchod za druhým. Najnovšie, zdá sa, odzvonilo vzťahu Batthyányovcov!

Herec Peter Batthyány (51) si toho v súkromnom a milostnom živote užil neúrekom. Herec žije už takmer desať rokov vo vzťahu s Dagmar (51), ktorú si zobral za ženu v roku 1998, a to len rok po rozvode s prvou ženou Jarmilou, s ktorou má dcéru Petru (23). Búrlivý vzťah Petra a Dagmar vyvrcholil na súde v roku 2005, keď sa na popud ráznej Dagmar rozviedli. Napriek nezhodám sa dali o pár rokov opäť dokopy, ale zväzok už oficiálne nespečatili. Podľa informácií Nového Času to má však v ich spolunažívaní opäť poriadne škrípať. „Ohnivé kone“, ako samých seba nazvala hercova priateľka, tak majú ísť opäť od seba.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Herec Batthyány to na poli lásky rozohral už viackrát. A ako sa zdá, exmanželka a priateľka Dagmar v jednej osobe mu učarovala natoľko, že sa rozhodol zaplávať si v tom istom rybníku dokonca dvakrát. Dášu si zobral v roku 1998 za manželku a rozviedli sa o sedem rokov neskôr. Herec zostal na nejaký čas sám, o tri roky však opäť skočil do rovnakej kaluže a dal sa znova dokopy s exmanželkou Dášou, s ktorou má syna Matúša. Vzťah herca a výtvarníčky mal dobré predpoklady na šťastný spoločný život, ale ako sa zdá, ich vzťah, ktorý už druhýkrát svadbou nespečatili, má mať podľa ľudí z ich blízkeho okolia opäť poriadne trhliny.

Herec prehovoril

 

Nie je žiadnym tajomstvom, že sú Batthyányovci poriadne ohnivé povahy. A práve to malo byť aj dôvodom ich prvého rozvodu, za ktorým mala stáť rázna Dagmar. Zdá sa teda, že práve ona je žena činu, ktorá má v ruke dirigentskú paličku. „Proste som sa tak rozhodla,“ spomínala vtedy na toto obdobie hercova exmanželka. „Obaja sme rovnaké znamenie, ohnivé kone,“ priznala v minulosti Dáša pre Šarm. Podľa ľudí z ich veľmi blízkeho okolia to má byť medzi nimi pekelne horúce aj teraz. „Medzi Petrom a Dáškou nie je všetko v poriadku. Prežívajú krízu,“ prezradil kamarát dvojice. Toto tvrdenie nám potvrdil aj ďalší známy, ktorý sa s partnermi pravidelne stretáva. „Počul som, že tam niečo škrípe. Je to celé veľmi zvláštne,“ dodal blízky priateľ Batthyányovcov.

Nový Čas sa obrátil na samotných manželov, avšak Batthyány nás odkázal na Dagmar, ktorú, zdá sa, označil za „hovorkyňu“ ich rodiny. „Viete čo, zavolajte radšej Dáške a spýtajte sa jej osobne,“ napísal Novému Času herec, ktorý sa však neskôr opäť ozval a zmenil rétoriku. „Reči o našom rozchode, to je blbosť, nie je to pravda. Neviem, kde to vzniklo, ľudia sú rôzni a všeličo povedia,“ snažil sa vyhovoriť z celej situácie Batthyány. Novému Času však herec priznal, že ich prchké a výbušné povahy sú kameňom úrazu vo vzťahu. „Všade sa všeličo nájde, to je jasné, ale zase nie je to až také zlé, to si nemyslím,“ dodal. Jeho polovička sa do uzávierky nevyjadrila.

Otvoriť galériu

Ťažké spolužitie

Ich vzťah bol veľmi netradičný a presne taký bol aj ich prvý rozvod. Dagmar vtedy prehovorila o tom, ako to naozaj bolo. „Sme ohnivé kone. Ťaháme spolu, pokiaľ sme v postroji, teda ak si to situácia vynúti. Milujeme slobodu. Bez ohlávky sme výbušní, ale každý inak,“ povedala vtedy Dagmar, zo strany ktorej prišlo rozhodnutie podať na súd rozvodové papiere. „Kým Peťo pochopil život otca rodiny a ja úlohu ,inštruktora‘, bolo to zložité,“ vysvetlila. „Úprimne? Máme sa veľmi radi, aj keď občas sme schopní si krk vykrútiť...“ dodala na záver Dáša. Je teda možné, že práve horúca krv oboch umelcov sa opäť mohla postarať, že ani druhýkrát sa im nepodarilo dobehnúť do cieľovej rovinky ruka v ruke.

Taliansky vzťah

1998  – Dvojica si povedala áno a Peter s Dagmar sa stali manželmi.

1998  – Manželom sa narodil syn Matúš.

2005  – Herec a výtvarníčka sa po nezhodách rozviedli.

2008  – Batthyány sa k Dagmar opäť vrátil a začali žiť ako partneri.

2017  – Podľa informácií Nového Času to má u nich doma znova škrípať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, Novy Cas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!