Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.12.2017 07:30 | Správy | Domáce správy | Bratislava

Krvavý incident v centre Bratislavy: Polícia hľadá dvoch mužov a jednu ženu

Opäť krvavý útok v centre metropoly! Na Panskej ulici bola bitka, pri ktorej jeden muž skončil s bodnutím do brucha a so zranenou hlavou. Polícia, ktorá udalosť vyšetruje, prosí verejnosť o pomoc pri zisťovaní totožnosti dvoch mužov a jednej ženy.

Konflikt sa odohral v nedeľu 10. decembra okolo 1,15 hod. v bratislavskom Starom Meste na Panskej ulici. Hádka vyústila do napadnutia. Počas bitky bol jeden muž bodnutý do brucha a mal aj zranenú hlavu. Zraneného previezli do nemocnice. Polícia po necelom týždni od udalosti zverejnila zábery z priemyselnej kamery, ktorá zachytila dvoch mužov a jednu ženu na rohu Panskej ulice a Rybárskej brány.

Bratislavská krajská polícia vyzvala občanov, aby v prípade spoznania mužov a ženy na zábere, sa prihlásili na bezplatnom telefónnom čísle polície 158,  prípadne na telefónnom čísle 09610 31 313 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví.

Jeden muž (približne 20 rokov) je vysoký približne 180 cm, má krátke tmavé vlasy, oblečenú mal čiernu bundu s kapucňou, tmavé rifľové nohavice a čiernobiele tenisky. Druhý muž (približne 20 rokov) je vysoký približne 180 – 190 cm, má krátke svetlé vlasy, oblečenú mal tmavomodrú bundu s kapucňou, bledé rifľové nohavice roztrhané na kolenách a obuté bledé športové topánky. Žena (približne 20 rokov) je  vysoká približne 165 cm, ma dlhé čierne vlasy, oblečenú mala čiernu bundu do pása, rifle a biele tenisky.

 

Vražda v Bratislave

Otvoriť galériu

Podobný útok sa stal v bratislavskom Starom Meste začiatkom októbra v blízkosti nemeckej ambasády.  Zomrel pri nej Branislav († 37), jeho kamarát z Ukrajiny (33) bol zranený. Hádka začala po privolaní taxíka, do ktorého chcel nastúpiť Ind so slovenským občianstvom. Branislav sa snažil kamaráta chrániť, ale Ind ho dobodal.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vd, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!