Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.12.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Manželia Adela a Viktor Vinczeovci balia kufre: Svadobná cesta do exotiky!

Balia si kufre do exotiky! Manželia Adela (37) a Viktor (26) Vinczeovci sú v neustálom pracovnom kolotoči, ktorý si pýta svoju daň.

Nečudo, že unavené hrdličky by si radi dopriali pokoj a relax kdesi ďaleko od zhonu a nepríjemných otázok o ich spoločnom dieťati. Zdá sa, že na dvojicu sa konečne usmialo šťastie, pretože sa už len párkrát vyspia a ocitnú sa v skutočnom raji. Vinczeovci totiž na začiatku nového roka odletia oddychovať na exotický Maurícius, ktorý zároveň bude ich riadnou svadobnou cestou. A nie je vylúčené, že sa od paliem a osviežujúceho oceánu vrátia traja!

Otvoriť galériu
Maurícius
Zdroj: iStock

Adela a Viktor Vinczeovci sú moderátori, ktorých diár býva nabitý do prasknutia. Nie je preto prekvapením, že sympatický pár si po ich júnovej svadbe nedoprial žiadny luxus a prvé chvíle ako manželia strávili radšej na cestách po milovanom Slovensku. Pol roka po svadbe sa svojho kúska raja napokon predsa len dočkajú, pretože manželia po Novom roku vymenia sychravú Bratislavu za ďalekú exotiku. „Adela a Viktor idú dovolenkovať na Maurícius,“ prezradil nám zdroj z ich okolia. Je tak zrejmé, že obaja sa rozhodli vypnúť si mobily, zahodiť notebooky a schladiť si hlavy vo vlnách Indického oceánu.

Otvoriť galériu

Mladý spravodajca sa okrem toho nedávno na svojom internetovom profile posťažoval, že pre nízky počet spermií sa im v kolíske zatiaľ nemrví vytúžené batoľa. ,,Kedy budeme mať deti? Keď budem mať spermie. Už sa nechcem pozerať na to, ako sa mojej manželky dookola niekto pýta ,Kedy už?´,“ uviedol na internete Vincze s tým, že to podľa neho nie je bežná otázka, ako tá o počasí. „A akoby bolo nejakou jej povinnosťou mať dieťa. Akoby všetko to, čo dnes moja žena je, nebolo dosť,“ bránil svoju polovičku na sociálnej sieti Vincze. Manželia kdesi na pláži s miešaným drinkom v ruke môžu už čoskoro na tieto nepríjemnosti zabudnúť a oddýchnutí zapracovať na tom, čo v prvom rade urobí radosť im dvom. Podľa sexuológa Ivana Kubiša je práve odchod zo stresujúceho prostredia a odľahčenie organizmu liekom, ktorý by páru prospel, aby počal. „Najmä chvíle, keď ide dvojica napríklad na dovolenku, ďaleko k moru a do exotických krajín, tak to z nich spadne a potom prídu a pani je tehotná,“ vysvetlil Kubiš. Nový Čas kontaktoval s otázkami aj manželov, no ani jeden sa do uzávierky nevyjadril.

Romantika vo dvojici

 

Oddych v raji tak môže dvojici priniesť nielen svadobnú cestu, ktorú zatiaľ nemala, ale je možné, že práve príjemné prostredie bez stresu naštartuje u manželov toľko potrebnú pohodu. A nie je vylúčené, že bocian im ponad hlavy zakrúži oveľa skôr, ako by si ktokoľvek z nich myslel.

Dovolenka môže pomôcť

Ivan Kubiš, sexuológ

- Často sa stane, že keď si ľudia povedia, že už sa nebudú trápiť a nebudú sa za každú cenu snažiť, tak vtedy to príde. Najmä chvíle, keď idú napríklad na dovolenku, ďaleko k moru a do exotických krajín, tak to z nich spadne. Potom sa podarí, že prídu a pani je tehotná. Má to veľký zmysel, treba to odporučiť a dopomôcť prírode k tomu, aby sa to podarilo.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto
Veľký krok proti AI: Ak niekto vytvorí TOTO, môže skončiť v base
Šéfka rezortu kultúry chystá razantné kroky.
Šimkovičová o upravenej verzii zákona o STaR: Prezradila, kedy ho chce predložiť vláde!
Minister označil udalosť za zbytočnú tragédiu.
Dohoda medzi envirorezortom a KDH: Takto sa zmení zákon o odstrele medveďov
Ilustračné foto
V Česku zúri EPIDÉMIA, napáda najmä tínedžerov: Vysoký nárast prípadov!
Na snímke zľava ruský prezident Vladimir Putin a čínsky prezident Si Ťin-pching.
Čína prelomila mlčanie: TAKÁTO je pravda o našej podpore Ruska vo vojne!
V Nitre absolvovala výmenu hlavice stehnovej kosti 105-ročná pacientka.
V Nitre podstúpila zákrok 105-ročná pacientka: Pani Helenu čakajú doma desiatky príbuzných
Nemocnice by mohli získať peniaze na nové CT a MR prístroje. Kvalitná diagnostika je totiž drahá, pomoc od štátu sa preto zíde.
Foto
Rezort zdravotníctva rozdelí milióny eur: Čo kritizujú lekári a o čo požiadali nemocnice?
An unknown criminal's hands dressed in black with tools of the trade and cash
Početné krádeže v Prešove: Za všetkými stojí jeden Bratislavčan! Ako mu v rukách skončili tisíce eur?
Veža budovy sa zrútila.
AktualizovanéFoto
Horiace inferno v Kodani: Historická budova v plameňoch, časť už ľahla popolom! FOTO z miesta činu
Mzdy rastú, ale rastú aj výdavky.
Rebríček prosperity v EÚ: Takto dopadlo Slovensko a aha, kde skončila Česká republika!
Roof lights of polish police (Policja) car on the street
Ľudí v Poľsku mali tajne sledovať: Znepokojivé, ako nenápadne to robili
Drone no copyright in a soybean field,
Ministerstvo obrany vyzýva ľudí: TOTO s dronmi neskúšajte! Hrozí vám mastná pokuta