Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.12.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Bičan strávi Silvester s deťmi a milenkou: Kam ich zoberie? Toto jeho manželku zabolí!

Návrat na miesto činu! Ženatý moderátor Andrej Bičan (42) už rok žije v spoločnej domácnosti s mladučkou milenkou Michaelou (23).

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Nový Čas dvojicu pristihol v luxusnom hoteli a bolo len otázkou času, kedy vyjde s pravdou von. Zabávač nakoniec priznal, že manželstvo s matkou jeho dvoch dcér Editou (41) po 11 rokoch končí. Ako sa zdá, s milenkou má Bičan veľké plány. Podľa našich informácií s ňou totiž strávi Silvestra v rovnakom hoteli ako nedávno. Ale nielen to! Moderátor tam má zobrať aj deti! Už o pár týždňov tak spoznajú svoju novú macochu.

 

Bičanovi nová milenka zrejme poriadne pomotala hlavu. Napriek tomu, že sú spolu už takmer tri roky, Bičan skalopevne vyhlásil, že to spolu ťahajú len rok. Dokonca už spolu bývajú v jednej domácnosti. Moderátorova rodina sa tak nadobro rozdelila. „Moje manželstvo sa po 11 rokoch rozpadlo. Šance na záchranu stroskotali. Momentálne prebiehajú ukončovacie procesy,“ vyhlásil nedávno Bičan. Jeho manželka Edita zostala žiť v spoločnom dome v Ivanke pri Dunaji aj s ich deťmi. Zabávač si prenajal nehnuteľnosť v širšom centre Bratislavy a veselo si tam hrkúta s mladučkou milenkou.

Otvoriť galériu
S tou ho fotograf Nového Času len nedávno zachytil priamo v luxusnom hoteli v Jasnej, kde spolu strávili 5 dní. A práve do tohto hotela má Bičan namierené opäť! „Teraz sa tam chystá najbližšie na Silvestra s milenkou a svojimi tromi deťmi. Zarážajúce je na tom to, že s manželkou a deťmi tam chodili niekoľko rokov,“ prezradil nám zdroj blízky zabávačovi. Minulého Silvestra totiž Bičan oslavoval príchod Nového roka v tomto zimnom stredisku a v rovnakom hoteli s manželkou. Po prevalení škandálu s mladou ambicióznou Michaelou je možné, že sa Bičan s manželkou dohodol, ako si podelia prichádzajúce sviatky. Počas Vianoc by tak deti mali byť u matky.

Nahradila rodinu

Podľa informácií Nového Času je Bičan na tatranských štítoch už ako doma. Vďaka svojej práci sa totiž dostal k výhodným pobytom v niekoľkých hoteloch. „Jeho barter je taký veľký, že to nemohol vyčerpať s rodinou. Deti predsa chodia do školy a manželka do práce. Tak si našiel spoločníčku, ktorá bola k dispozícii vždy,“ tvrdí náš zdroj. V hoteli, kde ich nachytal náš fotograf, je už Bičan aj s milenkou „stará známa firma“. „Cez leto tam robí rodinné akcie - Moderátorská škola Andreja Bičana. Samozrejme, za barter, všetko zdarma. Čiže si tam mohol užiť pekné chvíle. A koho so sebou zobral? No predsa milenku. Do toho istého hotela chodil s rodinou, a vláčil sa tam aj s mladou. Personál by o nich vedel rozprávať,“ krúti hlavou náš zdroj.

Samotný Bičan sa však za nič nehanbí. „Tešíme sa z nášho vzťahu,“ reagoval po prevalení aféry s Miškou a hneď na to strčil hlavu do piesku. „Bez komentára,“ reaguje odvtedy na všetky otázky o milenke a rozvode. Nový Čas kontaktoval vedenie hotela, či je toto pre nich dobrá reklama, keď sa tam objaví ženatý muž najprv s rodinou a potom s milenkou, do uzávierky sa však nevyjadrili.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Krvavý útok na Ukrajine: Rusi udreli smrtiacou silou! FOTO zo zasiahnutého mesta