Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Moniku († 33) dobil podľa polície priateľ Peter: Smrteľné pozvanie na rande!

Chcela začať nový život, osud to však zariadil inak. Rajeckými Teplicami (okr. Žilina) otriasla brutálna smrť Moniky († 33).

Mamička dcéry Adelky (10), ktorá podľa priateľov už niekoľko rokov zápasila s drogovou závislosťou, bola v osudný štvrtkový večer čistá a odhodlaná začať odznova. Chcela, aby rande s jej novým priateľom Petrom (27) dopadlo úspešne a aby vystúpili z pekla závislosti. Žiaľ, strhla sa fatálna hádka, ktorá sa skončila najhoršie ako mohla - Monikinou smrťou.

 

Monika († 33) šla deň pred smrťou do Žiliny na obed s mamou Martou, s ktorou nežili spolu. Vo štvrtok večer sa chystala na rande s Petrom (27), jej novou láskou. „Bola krásne oblečená, povedala, že bude mať pekný večer s priateľom,“ utiera si slzy otec Vladimír, ktorý by dal za dcéru život, len aby jej pomohol konečne sa zbaviť otroctva desaťročnej drogovej závislosti. „Zaplatil som jej liečenia, zobral som si jej dcérku Adelku, aby sa mohla z toho dostať a som jej oporou. Platil som jej byt, aby žila slušne a povzbudzoval som ju. Spolupracoval som s políciou, ale... nepodarilo sa ju zachrániť,“ plače otec, ktorý dnes pochová svoju milovanú dcéru.

Otvoriť galériu

Čo ukázala pitva?

K tragédii došlo vo štvrtok v noci v jednej z bytoviek v Rajeckých Tepliciach. „Po útoku, pravdepodobne tupým predmetom, opakovane, mnohopočetne a dlhý čas, silou veľkej prudkosti mal ženu udierať po celom tele. Mladá žena utrpela mnohopočetné poranenia so zakrvácaním, na následky ktorých bezprostredne po útoku zomrela,“ informovala policajná hovorkyňa Jana Balogová. Podozrivého Petra (27) polícia priamo po čine zadržala

Otvoriť galériu
Podľa informácií rodiny zavraždenej pitva ukázala, že Monika drogy ani alkohol v sebe v osudný večer nemala. Mladík podľa slov priateľov tiež roky bojoval s drogovou závislosťou. „V poslednom čase mal zvláštne správanie. Dával si pervitín a miešal ho so steroidmi. Mal z toho prepináky, najskôr sa rozčuľoval, o minútu sa hystericky smial a potom plakal,“ povedala kamarátka oboch Andrea. Tvrdí, že pár dní pred osudným rande Peter práve jej povedal záhadnú vetu, z ktorej mrazí: „Štve ma Monika, vie niečo, čo vedieť nemá.“ Polícia nočný útok kvalifikovala ako obzvlášť závažný zločin vraždy, za čo obvinenému Petrovi v prípade dokázania viny hrozí 20 - 25-ročný trest.

Mladá žena, ktorá po vynikajúcom prospechu zo žilinského gymnázia študovala psychológiu na českej vysokej škole, sa stretla s drogami práve v Ostrave. O jej malú dcérku Adelku (10) sa starajú starí rodičia a dievčatko patrí na základnej škole k najlepším žiakom.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: roj, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Tyumen, Russia - January 21, 2020: TikTok and Facebook application  on screen Apple iPhone XR
Známa sociálna sieť unikla pokute len o chlp: Prečo sa Európska komisia obáva o bezpečnosť detí?
recycling Plastic in junkyard wait for recycling.The plastic  waste can  reused many times  ,decreased air pollution and greenhouse gases
Zatočí svet s plastami? V Kanade odštartovalo rokovanie: Odzneli tam slová do boja
Biely dom (ilustračná fotografia).
Ukrajina je o krôčik bližšie k sľúbenej vojenskej pomoci od USA: Pentagón je pripravený
Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu