Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Moniku († 33) dobil podľa polície priateľ Peter: Smrteľné pozvanie na rande!

Chcela začať nový život, osud to však zariadil inak. Rajeckými Teplicami (okr. Žilina) otriasla brutálna smrť Moniky († 33).

Mamička dcéry Adelky (10), ktorá podľa priateľov už niekoľko rokov zápasila s drogovou závislosťou, bola v osudný štvrtkový večer čistá a odhodlaná začať odznova. Chcela, aby rande s jej novým priateľom Petrom (27) dopadlo úspešne a aby vystúpili z pekla závislosti. Žiaľ, strhla sa fatálna hádka, ktorá sa skončila najhoršie ako mohla - Monikinou smrťou.

 

Monika († 33) šla deň pred smrťou do Žiliny na obed s mamou Martou, s ktorou nežili spolu. Vo štvrtok večer sa chystala na rande s Petrom (27), jej novou láskou. „Bola krásne oblečená, povedala, že bude mať pekný večer s priateľom,“ utiera si slzy otec Vladimír, ktorý by dal za dcéru život, len aby jej pomohol konečne sa zbaviť otroctva desaťročnej drogovej závislosti. „Zaplatil som jej liečenia, zobral som si jej dcérku Adelku, aby sa mohla z toho dostať a som jej oporou. Platil som jej byt, aby žila slušne a povzbudzoval som ju. Spolupracoval som s políciou, ale... nepodarilo sa ju zachrániť,“ plače otec, ktorý dnes pochová svoju milovanú dcéru.

Otvoriť galériu

Čo ukázala pitva?

K tragédii došlo vo štvrtok v noci v jednej z bytoviek v Rajeckých Tepliciach. „Po útoku, pravdepodobne tupým predmetom, opakovane, mnohopočetne a dlhý čas, silou veľkej prudkosti mal ženu udierať po celom tele. Mladá žena utrpela mnohopočetné poranenia so zakrvácaním, na následky ktorých bezprostredne po útoku zomrela,“ informovala policajná hovorkyňa Jana Balogová. Podozrivého Petra (27) polícia priamo po čine zadržala

Otvoriť galériu
Podľa informácií rodiny zavraždenej pitva ukázala, že Monika drogy ani alkohol v sebe v osudný večer nemala. Mladík podľa slov priateľov tiež roky bojoval s drogovou závislosťou. „V poslednom čase mal zvláštne správanie. Dával si pervitín a miešal ho so steroidmi. Mal z toho prepináky, najskôr sa rozčuľoval, o minútu sa hystericky smial a potom plakal,“ povedala kamarátka oboch Andrea. Tvrdí, že pár dní pred osudným rande Peter práve jej povedal záhadnú vetu, z ktorej mrazí: „Štve ma Monika, vie niečo, čo vedieť nemá.“ Polícia nočný útok kvalifikovala ako obzvlášť závažný zločin vraždy, za čo obvinenému Petrovi v prípade dokázania viny hrozí 20 - 25-ročný trest.

Mladá žena, ktorá po vynikajúcom prospechu zo žilinského gymnázia študovala psychológiu na českej vysokej škole, sa stretla s drogami práve v Ostrave. O jej malú dcérku Adelku (10) sa starajú starí rodičia a dievčatko patrí na základnej škole k najlepším žiakom.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: roj, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Bratislavské módne dni.
Foto
FOTOGALÉRIA z Bratislavských módnych dní: Nahodená Šimkovičová prišla s dcérou a aha, kto ukázal ZADOK!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ
Dara Rolins niesla záplavy veľmi ťažko.
Dara Rolins v centre šialených záplav v Dubaji: Taký EXTRÉM ešte nezažila
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Krvavý útok na Ukrajine: Rusi udreli smrtiacou silou! FOTO zo zasiahnutého mesta