Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Postrelená Nikol sa po správe o smrti priateľa Dávida († 29) zrútila: Desivé detaily nočného masakra!

Bezradnej Nikol (21) po vražednom besnení poľovníka Jána († 61) v hurbanovskej herni ostali len oči pre plač.

Hoci ona mala šťastie a guľka zo zbrane šialenca jej o vlások minula srdce, jej priateľ Dávid († 29) po strele do hlavy zahynul. Svoj život položil pri obrane svojej lásky. Nikol má pomôcť prekonať zúfalstvo psychológ. Zlomené dievča pre zranenie z nemocnice nepustia ani na pohreb. Jej mama Klaudia prvýkrát od tragédie prerozprávala svedectvo svojej dcéry. Čo sa dialo v herni a čo predchádzalo streľbe?

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Čašníčka Nikol (21) vďačí svojmu milovanému Dávidovi († 29) za to najcennejšie, za život. „Našťastie guľka ňou len preletela, nič nezasiahla. Dva centimetre od srdca, mala obrovské šťastie,“ vysvetľuje Nikolina matka Klaudia. Tá musela dcére oznámiť hroznú správu, že jej milovaný Dávid streľbu neprežil. „Je v obrovskom šoku, stále len plače, nevieme, čo bude, ako to bude znášať ďalej. A to je teraz pod liekmi,“ hovorí Klaudia. Podľa nej budú musieť privolať na pomoc psychológa. „Oni sa veľmi ľúbili, teraz mi akurát hovorila, že sa začali snažiť o bábätko. Veľa pracovali, aby sa mohli osamostatniť, žili jeden pre druhého, Dávid u nás býval už 3 roky,“ ukazuje matka na ich spoločnú izbu, ktorej stenu zdobia ich spoločné fotografie. „Veľmi sa bojím, čo bude, keď príde domov, všetko jej ho bude pripomínať. Ešte aj herňa je tu pred naším domom, všetko to bude mať pred očami,“ plače nešťastná Klaudia.

Otvoriť galériu

 

Chcel zabiť Nikol

 

Nikol v nemocnici začala rozprávať aj o tom, čo sa v tú noc vlastne stalo. „On chcel zabiť ju, taký mal plán, preto sa vrátil. Veľmi škaredo jej nadával,“ odhaľuje desivé skutočnosti Klaudia, ktorej dcéra vyrozprávala, ako bol Ján v herni agresívny a obťažoval druhých hostí, preto ho majiteľ vykázal. „Keď sa vrátil, bolo už po uzávierke, Nikol už počítala peniaze. Pekne ho poprosila, aby odišiel, že už je zavreté,“ pokračuje Klaudia. „Išiel však vyslovene po nej, keď do nej strelil, myslel si, že je mŕtva. Preto sa zastrelil po tom, čo pripravil o život Dávida. Keby vedel, že Nikol prežila, bol by svoj plán ešte dokončil,“ zadúša sa matka plačom. „Teraz čakáme na Dávidkových rodičov, majú prísť kvôli pohrebu. Nikol z nemocnice na pohreb nepustia. Kto nám všetkým vysvetlí, prečo to urobil?“ dodáva zúfalo.

 

Vyčíňal opitý

Šialené vraždenie Jána v Hurbanove rezonuje od štvrtkovej noci. Keď ho majiteľ z herne vykázal, namieril si to do ďalšej, potom sa podnapitý nechal zaviezť domov taxíkom. Zobral dve zbrane, auto a vracal sa späť zabíjať. Nezastavil ho ani fakt, že autom vyletel do poľa. V treskúcej zime šiel pešo do herne, z ktorej ho vykázali. Mladú čašníčku Nikol strelil do hrude, potom namieril hlaveň na jej priateľa Dávida, ktorý ju bránil. Postrelil ho do nohy a potom svoj čin dokonal strelou do hlavy. Následne si zbraň vložil do úst a svoje besnenie ukončil.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Michaela Farkašová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Podnikateľ bojuje s rakovinou lymfatických uzlín.
Chorého Fedora Flašíka previezli do cudziny: Zachránia ho na klinike prominentov?!
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Bratislavské módne dni.
Foto
FOTOGALÉRIA z Bratislavských módnych dní: Nahodená Šimkovičová prišla s dcérou a aha, kto ukázal ZADOK!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní