Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.12.2017 12:55 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kramárovci: Koniec mlčania! Hercova manželka prehovorila o kríze

Bude rodinnej idylke naozaj koniec? Herec Maroš Kramár (58) tvorí pár s Natašou Nikitinovou (49) už dlhých sedemnásť rokov a majú tri krásne a nadané deti.

Pôsobili vždy ako ukážková harmonická rodina, ale len do momentu, keď z okolia prominentného páru prenikli informácie, že ich vzťah prechádza krízou a dokonca sa má skloňovať slovo rozvod. Nový Čas u Kramárovcov zisťoval, čo je na tom pravdy, avšak obaja sa rozhodli držať jazyk za zubami. Nakoniec prehovoril samotný herec pre české médiá a za ním nasledovalo rozčarované vyhlásenie jeho manželky Nataše až z ďalekej Kostariky, kde už pol roka žije s deťmi!

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Po informáciách, že sa v manželstve Kramárovcov skloňuje slovo rozvod, strčili obaja hlavu do piesku. Predovšetkým v prípade herca, ktorý rušil všetky telefonáty a neodpovedal na správy. Potreboval azda iba čas, aby sa s manželkou dohodol na ďalšom postupe? Pravda však je, že herec sa o nejaký čas rozhodol prehovoriť, ale len pre české médiá. „Nataša je už pol roka s deťmi na Kostarike, o to väčší je nezmysel, že by sme mali podávať žiadosť o rozvod,“ povedal pre super.cz Kramár s tým, že nerozumie tomu, odkiaľ sa vynorili informácie o rozvode. Jeho slová potvrdzuje aj zistenie Nového Času, že na súde ešte o žiadosti o rozvod Kramárovcov nechyrujú. „Sú to nezmysly. S manželkou sa nerozvádzame, vzťahy máme v poriadku,“ dušoval sa Maroš. Kramárova manželka, ktorá sa už šesť mesiacov nachádza na exotickej Kostarike, zareagovala tiež až o pár dní neskôr.

Otvoriť galériu

„Snažíme sa nedať si pokaziť náladu, prajem pokojný adventný čas,“ napísala záhadne Nikitinová na sociálnej sieti, kde pridala aj fotku s deťmi. Svojho manžela však odignorovala a vôbec ho nespomenula. Pritom Kramár si už balí do kufra šľapky a plavky. „Práve teraz za nimi idem,“ vyhlásil herec, ktorý odlieta za rodinou. Či však ide žehliť krízu, alebo ide naozaj len pozrieť svojich najbližších, vedia iba oni. Pre Kramárovcov však štúdium ich detí na exotickej Kostarike nie je lacným špásom. Podľa dostupných informácií môžu zaplatiť za strednú školu Costa Rica International Academy (CRIA) až desaťtisíc eur za jedno dieťa.

 

 

Žiadne neviniatko

Nie je tajomstvo, že známy herec Maroš Kramár je veľkým milovníkom žien a dlhé roky bol starým mládencom. Do svadby ho dokopala až jeho terajšia manželka Nataša, ktorá mu nakoniec porodila tri deti, dcéru Tamaru (17) a synov Timura (15) a Marka (9). Ako usporiadaná a šťastná rodina sa ukazovali na spoločenských akciách, keďže synovia Kramárovcov pričuchli k hereckému chlebíčku a až donedávna nebol dôvod myslieť si, že by sa mohlo niečo v ich rodine diať. O manželoch je známe, že majú uvoľnený vzťah, a to aj pre to, že Kramár trávi veľa času u českých susedov, kde má hereckých ponúk oveľa viac ako na Slovensku. Jeho manželka sa tak dlhé roky stará o deti väčšinou sama. „Partnerské spolužitie je veľmi ťažká vec. Najmä keď je jeden doma a stará sa o deti a druhý trávi väčšinu času na cestách a lieta hore-dole ako ja. Samozrejme, že tých príležitostí na neveru môže byť oveľa viac,“ naznačil Kramár pred pár mesiacmi, keď sa pretriasala jeho nočná párty s produkčnou zo seriálu Letiště. Napriek tomu, že sa hercovo meno viackrát skloňovalo s rôznymi ženami, manželstvo vydržalo. „Moja žena je až prehnane inteligentná na to, aby tieto hlúposti riešila. Nezaoberá sa tým,“ tvrdil vtedy Maroš, ktorý zároveň naznačil, že dlhodobé odlúčenie vzťahu neprospieva. Tomu teraz čelia aktuálne už pol roka! Ako bude ich manželstvo pokračovať po návrate na Slovensko sa tak uvidí možno už čoskoro.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Rokovanie skončilo diskusiou o financiách pre samosprávy: Kedy príde nový zákon do platnosti?
Hasiči zasahujú počas požiaru historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň.
Požiar budovy burzy v Kodani je pod kontrolou: Starobylú budovu postavia nanovo
Investment theme stockmarket and finance business analysis stockmarket with digital tablet
Nemecká a francúzska ekonomika budú rásť pomalšie, ako sa očakávalo: Odhad rastu eurozóny je zrušený