Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.12.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kramár s manželkou už pol roka nežijú pod jednou strechou: Pravda o našom rozvode!

Ochladli im vzťahy?! Herec Maroš Kramár (58) bol odjakživa považovaný za „plejboja“ či sexsymbol a o pozornosť žien nikdy nemal núdzu, a to ani s pribúdajúcimi rokmi.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Napriek celoživotnému obdivu zo strany dám a slabosti pre opačné pohlavie stále tvorí pevný zväzok s manželkou Natašou Nikitinovou (49), s ktorou má tri deti. Z okolia prominentného páru však prenikli informácie, že ich manželstvo je v kríze a skloňuje sa už aj slovo rozvod! Herec sa napokon rozhodol prezradiť, prečo s manželkou už pol roka nežije v spoločnej domácnosti.

 

Marošovi Kramárovi odjakživa imponovala ženská spoločnosť a na svetlo sveta nie raz vyplávali informácie, že počas manželstva mal prežiť romániky s inými ženami. Hoci jeho vzťah s Natašou Nikitinovou odolal aj týmto skúškam, teraz to malo v ich manželstve poriadne zaškrípať. „Partnerské spolužitie je veľmi ťažká vec. Najmä keď je jeden doma a stará sa o deti a druhý trávi väčšinu času na cestách a lieta hore-dole ako ja. Samozrejme, že tých príležitostí na neveru môže byť oveľa viac. Ako sa hovorí, čo oko nevidí, to srdce nebolí, ale bez vetra sa zas ani lístoček nepohne, takže ten červík tam stále je, či to je pravda, alebo nie,“ naznačil isté škrupule vo vzťahu Kramár už pred pár mesiacmi, keď sa pretriasala jeho nočná párty so sympatickou produkčnou zo seriálu Letiště.

Otvoriť galériu
Hercovou manželkou to vraj vtedy ani nepohlo. „Moja žena je až prehnane inteligentná na to, aby tieto hlúposti riešila. Keď vyjde článok, že som bol s nejakými dievčatami na káve, tým sa Nataša nezaoberá,“ tvrdil vtedy sebavedomo herec, ktorý zároveň naznačil, že dlhodobé odlúčenie vzťahu neprospieva. A tomu musia čeliť aktuálne už pol roka!

Je za tým odlúčenie?

Zatiaľ čo herec už dlhé roky pôsobí v Česku, jeho manželka Nataša zatiaľ ostávala s deťmi v Bratislave. Kramár navyše v lete poslal svoje deti Tamaru (17), Timura (15) aj Marka (9) do Kostariky, kde sa majú zdokonaliť najmä v cudzích jazykoch, a spolu s nimi sa tam vybrala aj ich mama. Avšak bez slávneho otca. Následne sa objavili informácie, že ich vzťah prechádza vážnou krízou. „Nataša je už pol roka s deťmi na Kostarike, o to väčší je nezmysel, že by sme mali podávať žiadosť o rozvod. Práve teraz za nimi idem,“ povedal pre portál super.cz Kramár s tým, že nerozumie tomu, odkiaľ sa vynorili informácie o rozvode.

Otvoriť galériu
Jeho slová potvrdzuje aj zistenie Nového Času, že na súde ešte o žiadosti o rozvod u týchto manželov nechyrujú. „Sú to nezmysly. S manželkou sa nerozvádzame, vzťahy máme v poriadku,“ dodal skalopevne herec s tým, že v českých médiách ho rozvádzali už pred piatimi rokmi. Pravda však je, že bez vetra sa ani lístok nepohne a herec bol už niekoľkokrát pristihnutý v spoločnosti krásnych žien, s ktorými sa zabával do hlbokej noci a neváhal ich v neskorých hodinách pozvať aj k sebe domov.

Kramárove manželské zakopnutia

2007 – Kramár bol v pražskom podniku pristihnutý v spoločnosti sympatickej tmavovlásky, produkčnej v seriáli Letiště. Podľa českého denníka Šíp sa dvojica po trojhodinovej večeri odobrala do hercovho bytu.

2010 – Herca pristihli fotografi, ako z vianočnej párty televízie Markíza odchádzal s herečkou Luciou Molnárovou, s ktorou sa celý večer družne zabával.

2010 – Kramárovi učarovala herecká kolegyňa čokoládovej pleti z Ordinácie v ružovej záhrade. Herec vtedy avantúru s exotickou kráskou poprel napriek tomu, že ju v noci pozval k sebe domov.

Zvláštne rady od svokra

Otvoriť galériu
K. Nikitin.
Zdroj: anc
Maroš Kramár sa ženil pomerne neskoro, až ako 39-ročný, a dovtedy si užíval staromládenecký život a ľúbostné avantúry. Do chomúta ho napokon dostala právnička Nataša Nikitinová, s ktorou má tri deti. Práve jej otec, Kramárov svokor, mu dával zvláštne rady, aby ani ako ženáč neprestal pokukovať po babách a koketovať s nimi. Lebo „je to mužné a patrí to k manželstvu“. Herec pritom vie, ako bolí rozpad manželstva. Mal štrnásť, keď sa jeho rodičia rozviedli. „Všetci sme sa trápili. Ten rok bol dosť smutný,“ zaspomínal na ťažké časy herec v rozhovore pre aktuality.sk.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Rokovanie skončilo diskusiou o financiách pre samosprávy: Kedy príde nový zákon do platnosti?
Hasiči zasahujú počas požiaru historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň.
Požiar budovy burzy v Kodani je pod kontrolou: Starobylú budovu postavia nanovo
Investment theme stockmarket and finance business analysis stockmarket with digital tablet
Nemecká a francúzska ekonomika budú rásť pomalšie, ako sa očakávalo: Odhad rastu eurozóny je zrušený
Mliečna cesta ukrýva ešte mnoho tajomstiev (ilustračné foto).
Astronómom sa podaril veľký objav v Mliečnej ceste: Takéto niečo sa podarí raz za život
(ilustr. foto)
Neuveriteľný nález v Lešti z obdobia II. svetovej vojny: Čo s nimi teraz bude?!