Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Peter je po 7 rokoch oslobodený v prípade brutálnej vraždy Evy († 24): Ako sa dostala moja spermia na šaty obete?

Prvýkrát prehovoril! Pred 18 rokmi otriasla Slovenskom brutálna vražda tehotnej Evy († 24). Petra (46), ktorého dlhé roky vinili zo spáchania ohavného činu, Krajský súd v Trenčíne v pondelok definitívne oslobodil.

Po 7 rokoch súdnych sporov tak odchádzal zo súdu ako slobodný človek. Vinník závažného zločinu, ktorý mladú ženu stiahol do kukurice, brutálne zmlátil a drôtom jej takmer odrezal hlavu, je neznámy.

 

Peter (46) tvrdí, že najhoršia nočná mora v jeho živote sa začala pred 7 rokmi. „Išiel som v auguste 2010 prvýkrát po dovolenke do práce na otcovom aute. Pár metrov od firmy vybehli maskovaní muži v civile s kuklami na hlave, mali v rukách zbrane a mierili na mňa,“ vraví Peter, ktorého obvinili z brutálnej vraždy a putoval do väzby. Spolu s ním polícia v ten istý deň zatkla aj jeho brata, toho však v ten istý deň prepustili.

O dva roky neskôr Petra súd v Trenčíne pre nedostatok dôkazov oslobodil. V roku 2014 nastal v prípade zvrat, nová znalkyňa na súde tvrdila, že na Eviných († 24) šatách sa našla Petrova spermia. „Neviem, ako sa moja spermia dostala na jej šaty, ani sa tam nemala ako dostať,“ tvrdí Peter, ktorého súd v januári 2015 oslobodil druhýkrát. O pol roka neskôr sa vec vrátila na prejednávanie na okresný súd s tým, že Petra majú odsúdiť minimálne za znásilnenie Evy. Nestalo sa ani to. V pondelok bol tretíkrát oslobodený.

Otvoriť galériu
Eva († 24).
Zdroj: anc
Nemohol si nájsť prácu

Peter bol väzbe od augusta 2010 do februára 2012. „Najskôr ma odviezli do Bratislavy, kde ma vypočúvali. Bol som vo väzbe v Dubnici, potom v Ilave, až pokiaľ ma v 2012 neprepustili. Neprajem to zažiť ani najväčšiemu nepriateľovi. Celých tých sedem rokov som bol ako vyhodený, holý, bosý na púšti. Zničilo mi to celý život,“ sťažuje sa Peter. Podľa vlastných slov sa bál nájsť si vážny vzťah. „Nemohol som si zohnať ani prácu, odvrátilo sa odo mňa mnoho ľudí, o ktorých som si myslel, že sú kamaráti. Najťažšie to bolo vždy pred súdnymi pojednávaniami, pred týmto posledným som prechodil takmer 19 kilometrov. Uvažoval som nad všeličím. V najťažších chvíľach stál pri mne najlepší kamarát, ktorý mi je ako štvrtý brat,“ vraví.

Po vynesení oslobodzujúceho rozsudku, ktorým ho definitívne zbavili viny, si vydýchol. Matky brutálne zavraždenej Evy, ktorá každé jedno pojednávanie emotívne prežívala, je mu podľa jeho slov ľúto. „Neviem si predstaviť, čo musela prežívať. Na druhej strane som však cítil aj hnev za jej nenávisť voči mne. Ja som jej dcére neublížil, a ak sa raz podarí niekedy vypátrať toho, kto to spravil, napľujem mu tváre. Dúfam, že sa raz budem môcť pozrieť tomu, čo to spravil, do očí. To by bolo pre mňa najväčšou morálnou satisfakciou,“ dodal.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Marián Michalko

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!