Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.12.2017 09:00 | PR články

Keď komik sprevádza kanceláriami: Čučo, Hviezdne vojny vo výťahu a bozkávací trapas s priateľkou! Toto by ste naozaj nečakali

Stand-up komik Heňo Fačkovec z Temných kecov sa snaží preraziť aj vo svete realít. Nečakajte však žiadnu nudu v kravate! Obhliadku kancelárií vo vežiach Polus Towers odpálil elegantným dúškom „čuča z plastu“, vo výťahu ho zaskočil Darth Vader z Hviezdnych vojen a prezradil aj svoje „bozkávacie faux pas“ s priateľkou v kine. Zaujíma vás, koho Heňo sledoval z kancelárie na 12. poschodí, ako nechtiac urazil všetky ženy v Bratislave a prečo chodia v Poluse bežne v papučiach? Pozrite si video, ktoré vás zaručene pobaví.

Hneď na úvod obhliadky čakal nádejných nájomcov šok! Heňo sa posilnil „vínom z plastu“. Okamžite pochopili, že na bežnú obhliadku môžu zabudnúť a tieto priestory nie sú žiadnym “krabičákom”.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR

12. poschodie plné prekvapení: Čo zaujalo Heňov ďalekohľad?


Z moderných zasadačiek sa hostia bez zbytočného čakania vyvezú výťahmi až do kancelárie na 12. poschodí. „Výhľad na Karpaty a Kuchajdu je naozaj skvostný,“ obzerá si Heňo ďalekohľadom okolie. Účastníci prehliadky neveria vlastným očiam, keď vidia, kde Heňov pohľad zastane a ako zaostruje šošovky „sledovacieho zariadenia“. Nádejný agent si však bez zaváhania ide svoje. „Keď už sme pri tej estetike, priestormi sprevádzam ja práve z dôvodu, aby ich krása vynikla naplno. Kanceláriu tejto kvality za danú cenu v Bratislave nájdete len veľmi ťažko. Môžete si ju aj architektonicky prispôsobiť podľa svojich potrieb. O kábel nezakopnete, keďže podlahy sú zdvojené. Všetko je vedené a skryté v zvýšenej podlahe, čím kancelária spĺňa aj estetické kritériá,” predstavuje Heňo benefity pracoviska.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR

Bizarná obhliadka na štýl real-estate comedy pokračuje!


Heňo šarmantne zavtipkoval aj na adresu nežnejšieho pohlavia v Bratislave a moderný systém distribúcie vzduchu „cooling sails“ prirovnal ku klimatizácii v trolejbuse. Tour de office doviedol k dokonalosti, keď zabŕdol do „výkonov na pracovisku“. „Myslím, že sa tu naozaj dajú podávať pekné výkony, pracovné, samozrejme. Ak by popri nich aj niečo vzniklo, dole je detský kútik, takže žiaden strach.”

Otvoriť galériu
Zdroj: PR

Bežne sprevádza v papučiach


„Blízko je električka, aj keď mám pocit, že z nás všetkých tu električkou jazdím asi iba ja. Ale keby náhodou niekomu vezmú “vodičák”, nič nie je stratené,” popisuje nádejný agent strategickú polohu kancelárií. Show zďaleka nekončí a komik jej účastníkov pozýva v netradičnom „dress
code“, v papučiach, na rýchly účes, skúsiť šťastie v kasíne, vyplatiť si účty, prípadne podať na Ligu majstrov. Chcete vedieť, kam ich komik zaviedol? Ste zvedaví, čo Heňo sledoval ďalekohladom, aké faux pas zažil s priateľkou pri bozkávaní v kine a prečo sa na začiatku dopoval „čučom“?


Pozrite si celú realitnú prvotinu mladého komika vo videu pod článkom.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné