Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.12.2017 06:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Jozef Vajda hral milostné scény s neterou Petrou: Bola to katastrofa na hranici incestu!

V divadle je to rovnako pestré ako v živote. Predlohy totiž píše sám život. Svoje o tom vie aj herec Jozef Vajda a jeho neter Petra.

Hoci herečka neprežíva práve najľahšie obdobie, strýko sa jej snaží byť oporou. O situácii v SND, hereckom priateľstve i novom živote Vajda exkluzívne porozprával pre Nový Čas Nedeľa.

Pred rokmi ste tvorili spolu s Janom Kronerom (61) a Marošom Kramárom (58) nerozlučnú trojicu, ktorá nechýbala v žiadnej zábavnej relácii. Necnie sa vám za týmito starými časmi?

Ťažko sa mi o tom hovorí, či mi je to ľúto. Priniesol to život a je to tak. Neviem, či sa to ešte niekedy vôbec vráti. S Maroškom sme v kontakte a často sa stretávame, hrám v jeho projekte Lordi. S Jankom to tak nejde, ale i napriek tomu som sa s ním stretol a rozprávali sme sa. Ten návrat nie je ružový. Citlivejšie to bolo v tých začiatkoch po tom, ako naplno prepukli jeho psychické problémy.

 

Veľa hercov sa zhodne v tvrdení, že herectvo je vlastne diagnóza a každý umelec si v sebe niečo rieši a má svoje trápenia. Niekedy je preto ťažké dostať sa z tranzu hrania do reality. Máte to tak aj vy?

Zaťažujúce je to v tom, že sa pohybujete v istých emocionálnych stavoch ako zlosť, smiech, plač, ktoré si sami navodzujete tri hodiny na javisku umelým spôsobom. Bol by som hlupák, keby som povedal, že to v človeku nerezonuje. Na to sme ale profíci, aby sme sa toho dokázali zbavovať a nenechali sa tým poznačiť. Aj moja žena vie, že niekedy dve hodiny pred a po predstavení so mnou nie je reč, kým sa z tej roly nevyzlečiem.

K herectvu patria aj šteklivejšie scény. Ako skúsenému hercovi vám nerobia problém, pokiaľ  ich nemáte hrať s vašou neterou Petrou Vajdovou (32). Neprotestovali ste v divadle?

Nebolo to príjemné ani pre mňa, ani pre Petru. A nerozumel som režisérom, ako im to vôbec dokázalo napadnúť. Veď sami musia vedieť, aké je nepríjemné čo i len predstierať fyzický kontakt s blízkou rodinou na javisku. Bola to katastrofa na hranici incestu. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Alexandra Kováčová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!
Foto
Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz