Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.11.2017 09:45 | Tip od Vás | Slovensko

Šokujúce priznanie Šimkovičovej: TOTO môže za moje úlety s migrantmi! Martina, to vážne?

Za neuvážené kroky sa platí, no niekedy aj vstupom do parlamentu. Môže si to povedať Martina Šimkovičová (46), ktorá sa po excesoch so zdieľaním videí o migrantoch pred dvoma rokmi musela porúčať z televízie Markíza.

Následne si ju však k sebe zobral šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár (52) a exmoderátorka sa s ním dostala do parlamentu. Teraz sa dlhoročná stálica obrazoviek vrátila k svojmu nedobrovoľnému koncu v televízii a zdôverila sa, že za všetko môže jej popôrodné obdobie.

 

Šimkovičová sa mala na jeseň 2015 vrátiť z materskej dovolenky späť na televízne obrazovky. Škrt cez rozpočet jej urobili zdieľania článkov či videí namierených proti migrantom a mesiac pred nástupom bolo po dohode. „Je smutné, že moderátorka najsledovanejšej televízie prispieva k debilizácii ľudstva,“ komentoval to vtedy politológ Eduard Chmelár. Markíza sa po chvíli váhania rozhodla dlhoročnú moderátorku napokon neprijať a Šimkovičová o pár mesiacov nato zakotvila v strane Borisa Kollára. 

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

O hektickom období odvtedy nerozprávala a o konci v Markíze prehovorila až teraz v relácii jedného internetového rádia. „To bolo moje laktačné obdobie. Dalo by sa vysvetliť, že som mala laktačnú psychózu,“ povedala Šimkovičová. Ako povedala, vtedy začala viac sledovať správy a všimla si aj začínajúcu migračnú krízu. „Začali vo mne rezonovať obavy ako matky, prečo sa to sem hrnie. Začala som o tom zisťovať informácie a čítala som rôzne články. Samozrejme, na Slovensko sa dostali len scenzúrované články. K ničomu som sa nevyjadrovala, len shareovala (zdieľala),“ povedala  s tým, že práve jej stav mohol spôsobiť jej vtedajšie konanie. „Možno s tým laktačná psychóza súvisela, bola som precitlivelá,“ povedala.

Spravila by to znovu

Poslankyňa sa však za svoje konanie nehanbí a napriek vyhadzovu a tomu, že na Slovensko takmer žiadny migranti neprišli, by to urobila znova. „Vôbec sa za to nehanbím bez ohľadu na následky. Určite by som tie veci zdieľala aj dnes a v súčasnosti k nim napísala možno aj status,“ doplnila Šimkovičová. V  spomínanej relácii tvrdila, že už pred dvoma rokmi predpovedala narastajúci problém s migrantmi. „Že to sem pôjde vo veľkých húfoch, to je celé platené. Toto je na likvidáciu nás,“ neprestáva zastrašovať.

Najnovšie má však plány odísť z našej Národnej rady do europarlamentu. „Pohrávam sa s touto myšlienkou. Treba to riadiť aj tam. Ale či ten jeden jednotlivec niečo zmôže...“ dodala. Šimkovičovej asistentka Petra Demková pre Nový Čas zdôraznila, že zo strany exmoderátorky išlo o nadsázku. „Pani poslankyňa aj dnes, keď dávno nedojčí, má stále na imigračnú krízu rovnaký názor,“ povedala Demková. 

Psychóza si vyžaduje hospitalizáciu

Peter Korcsog, psychiater

Najčastejšie po pôrode vznikajú len depresívne a úzkostné nálady, ktoré máva väčšina rodičiek, neskôr sa však môžu objaviť depresívne poruchy, ktoré už vyžadujú často aj liečbu, vyskytujú sa u 10 - 15 % rodičiek. Našťastie, popôrodné psychózy (staré označenie „laktačné psychózy“) sa vyskytujú menej často, približne ochorie 1 rodička z 1 000, ale sú to väčšinou ťažké stavy vyžadujúce hospitalizáciu a intenzívnu liečbu.

Ku kotlebovcom nepôjde

O Šimkovičovej sa hovorilo ako o budúcej kandidátke kotlebovcov. To dnes ani do budúcnosti nepripúšťa. „S Marianom sme sa zoznámili v parlamente. On ma oslovil prvý. Neignorovala som ho, bol zvolený v našich voľbách. Nejdem do žiadnych zo súčasne politicky akčných strán. Uvidím však, čo prinesie blízka budúcnosť. Kotleba má v programe veci, ktoré sú dobré a s ktorými súhlasím, ale sú veci, s ktorými sa nestotožňujem,“ uviedla.

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Richard Nemec

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši