Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.11.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Previezli ho do ústavu! Boris Pršo sa lieči v Kováčovej: Ako je na tom moderátor v skutočnosti?

Dočkali sa dobrých správ. Markizácky znalec zahraničného šoubiznisu Boris Pršo (35) po septembrovom kolapse a krvácaní do mozgu pobudol niekoľko týždňov v nemocnici.

Následne prevzali štafetu od lekárov Borisovi obetaví rodičia, ktorí sa o milovaného syna starali v rodnom Nitrianskom Rudne. Netrpezlivo čakali na vytúženú potrebnú liečbu v Národnom rehabilitačnom centre Kováčová. Nový Čas zastihol počas návštevy jeho mamu a brata, ktorí z víkendovej návštevy odchádzali s úsmevom na tvári!

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Boris Pršo je už tretí mesiac mimo pracovného kolotoča a vôd slovenského i zahraničného šoubiznisu, z ktorého ho v septembri vyradil náhly vážny kolaps. Po krvácaní do mozgu, operácii a týždňoch hospitalizácie vymenil nemocničné múry za teplo domova v rodnom Nitrianskom Rudne. Milujúci rodičia sa však už nevedeli dočkať, až ich syn príde na rad na nutnú liečbu v liečebnom ústave v Kováčovej.

Podľa informácií Nového Času je už markizák v rukách vychýrených špecialistov na choroby pohybového ústrojenstva. „Borisa som tu niekoľkokrát videl na vozíku, zvykne nosiť šiltovku a bundu s kapucňou. Na stravu chodíme do jedálne, ale jeho som tu ešte nevidel, asi pre problémy s pohybom,“ prezradil Novému Času jeden z pacientov. Keď sa markizák presne pred mesiacom vybral na krátku prechádzku pri rodičovskom dome, pri chôdzi sa opieral o barly. Nie je však jediný v rodine, kto ich potrebuje ako soľ.

Kolegom sa neozval

 

Nový Čas v sobotu zastihol Pršovu mamu Danielu a brata Andreja, ako za ním prišli do kúpeľov na návštevu. Andrej sa však pri chôdzi opieral o dve barly a pravú nohu mal obutú vo väčšej topánke než ľavú. Aj napriek nemalým zdravotným problémom však odchádzal z návštevy brata s úsmevom na tvári a ten mala po dlhej dobe trápenia a obáv konečne aj ich mama. „Cez víkend pacienti nemusia mať procedúry. Ak áno, tak iba predpoludním. Je to podľa potreby a dohody s lekárom. Tí, čo môžu, idú domov. Borisova mama s bratom sa tam zdržali približne dve hodiny,“ dodal zdroj. Samotný Pršo sa po osudnom kolapse odstrihol od okolitého sveta a komunikuje len s najbližšou rodinou a blízkymi ľuďmi. Hoci to zatiaľ vyzerá tak, že je na dobrej ceste k uzdraveniu, nad jeho návratom do práce zatiaľ stále visí otáznik.

„Toto je predčasné povedať, či a kedy, ale všetci okolo neho, jeho najbližší, milujúci rodičia, robia všetko, aby to tak bolo,“ povedal o Pršovom návrate do televízie v markizáckej Smotánke šéf PR a marketingu Markízy Michal Borec, ktorý svojho kolegu navštívil. „Písal som mu veľa esemesiek, stále čakám na reakciu, nemám o ňom žiadne správy. Verím však, že akákoľvek dobrá správa sa určite roznesie,“ povedal včera Novému Času moderátor Patrik Herman. V podobnom duchu reagoval aj markizácky „šporťák“ Peter Varinský: „Nemám žiadne správy.“ O svojom kolegovi nemá novinky ani moderátorka Danica Nejedlá. „O Borisovi nič neviem,“ vyjadrila sa včera. Podľa informácií Nového Času Borisovi volali alebo písali viacerí kolegovia, no neodpovedal im, a tak s ním komunikovali len prostredníctvom jeho mamy.

 BOJUJE UŽ TRI MESIACE


September - OSUDNÝ KOLAPS

Pršo odpadol na generálke Let´s Dance a sanitka ho previezla na jednotku intenzívnej starostlivosti s krvácaním do mozgu. Následne podstúpil operáciu.

 Október  - PRVÉ DOBRÉ SPRÁVY

Borisa previezli z bratislavskej do bojnickej nemocnice. Markizák, ktorý podľa informácií Nového Času čiastočne ochrnul, začal komunikovať s okolím a jeho zdravotný stav sa zlepšil. O pár dní neskôr mohol ísť do domácej liečby a rehabilitovať v rodnom Nitrianskom Rudne.

 November  - NÁSTUP DO KÚPEĽOV

Markizák sa dočkal potrebnej kúpeľnej liečby v Kováčovej, kde je v starostlivosti špičkových špecialistov. Jeho rodina ho pravidelne navštevuje.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: mm, kil, fab

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!
Developing programmer Development Website design and coding technologies working in software company office
V rodovej rovnosti máme ešte stále resty: V tomto Slovensko zaostáva za priemerom
Policajti pomohli mužovi v núdzi.
Váš Tip
Mužovi z Trnavy išlo o život, nikto nevedel, kde ho hľadať: Pomoc v hodine dvanástej!
(ilustračné foto).
Europol rozbil veľký gang, ktorý kradol vzácne knihy: Pozrite sa, ako to mali vymyslené