Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.11.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Koho nahradí Ďurianová v RTVS?! Moderátori sa trasú o fleky

Majú dôvod na strach?! Moderátorka Marianna Ďurianová (40) sa čoskoro objaví na obrazovkách RTVS. Tieto informácie potvrdilo Novému Času viacero zdrojov a zdá sa, že k dohode medzi verejnoprávnou televíziou a niekdajšou televíznou hviezdou už došlo.

S najväčšou pravdepodobnosťou bude Ďurianová od januára moderovať športové správy v relácii Góly - body - sekundy. Pri obľúbenej profesionálke s dlhoročnou praxou je však len otázkou času, kedy by sa mohla objaviť aj v hlavnom spravodajstve RTVS! Na koho stoličku sa nakoniec Marianna posadí?

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Ďurianová pribudne do tímu športového spravodajstva RTVS. „Bude moderovať Góly - body - sekundy. Keď Jarka Hargašová odišla za manželom do Ameriky, jej miesto zostalo prázdne. Marianna sa kompetentným zapáčila a dohodli sa,“ prezradil Novému Času zdroj z televízneho prostredia. Na Mariannu tak čaká obrovská výzva, pretože doteraz sa tejto oblasti nevenovala. „Je odhodlaná podať čo najlepší výkon. Práca moderátorky ju baví,“ dodal náš zdroj.

 

O spolupráci Ďurianovej a RTVS sa pošuškávalo ešte počas šéfovania bývalého riaditeľa Václava Miku. „My sme hľadali nejaké cesty spolupráce. Ale takúto intenzívnu, to znamená v internom stave, sme nenašli. Marianne želám, samozrejme, veľa šťastia. Ak je to realita, tak jej to prajem,“ povedal Novému Času Mika. Toho nedávno nahradil Jaroslav Rezník, a zdá sa, že práve jeho manažmentu sa podarilo z Ďurianovej spraviť posilu verejnoprávnej televízie.

Boja sa o fleky?

Ďurianová v RTVS začínala v roku 2000, no po krátkej dobe ju Pavol Rusko stiahol do Markízy, kde bola 13 rokov hlavnou hviezdou spravodajstva. Je teda možné, že moderátorka by sa skôr či neskôr mohla objaviť aj v hlavných Správach RTVS. Tie momentálne moderuje vždy jeden moderátor. Janette Štefánková sa strieda s Ľubomírom Bajaníkom a Viliamom Stankayom.

Tváre RTVS si však pri téme Ďurianová v RTVS - zhodne zahryzli do jazyka. „K tomu sa určite nebudem vyjadrovať. To je záležitosť niekoho iného,“ reagoval Bajaník. Podobnú rétoriku zvolila aj Štefánková. „Vôbec to nekomentujem.“ So Stankayom sa Novému Času nepodarilo skontaktovať. Televízia však počas celého dňa vysiela viacero spravodajských formátov, takže moderátorka má šancu aj v nich.

Samotná Ďurianová včera pre Nový Čas zareagovala len stručne. „Zatiaľ sa k tomu vyjadrovať nebudem.“ Jej nový zamestnávateľ však spoluprácu nevylúčil. „RTVS rokuje s viacerými známymi osobnosťami, ktoré sú profesionálmi vo svojich odboroch a majú záujem pôsobiť v RTVS, a to nielen v oblasti športu, a Marianna Ďurianová je jednou z nich,“ povedala hovorkyňa Erika Rusnáková. Nový Čas kontaktoval aj Jaroslava Rezníka, ten odklepnutie dohody s moderátorkou, ktorá bola takmer dva roky tvárou spravodajstva Nového Času, nepotvrdil, ani nevyvrátil.

Najznámejšie tváre

Viliam Stankay

Otvoriť galériu

Janette Štefánková

Otvoriť galériu

Ľubomír Bajánik

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Roman Wesserle, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Krvavý útok na Ukrajine: Rusi udreli smrtiacou silou! FOTO zo zasiahnutého mesta
Rodinka vo chvíľach šťastia. Tie sú nenávratne preč...
Váš Tip
Janka bola zdravá mladá žena, po pôrode synčeka zomrela: Čo sa stalo v osudný deň?
(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Hikers on the Haiku stairs, otherwise known as Stairway to Heaven, on Oahu, Hawaii.
Počuli ste o Schodoch do neba? S ich návštevou sa môžete rozlúčiť: Za všetko môže bezohľadnosť turistov
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina vyšla s pravdou von: Zničili ruský bombardér! Súvisí to s nedávnou nehodou?
Ilustračné foto
Cestujúci si toto letisko nevedia vynachváliť: Najlepšie na svete! Skončili naši susedia aspoň v TOP 10?
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?