Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.11.2017 00:00 | PR články

Zjednodušte si cestu k čistému riadu

Určite ste počuli, že riad umytý v umývačke riadu nikdy nebude tak čistý, ako keď ho umyjete v rukách. Navyše sa riad ručným umývaním ochráni pred zničením a bude umytý rýchlejšie, ako v umývačke. Okrem iného je kúpa umývačky zásadným škrtom v rozpočte. Sú však všetky mýty pravdivé? Poznáme najľahšiu cestu k perfektne čistému riadu.

"Advertisement”

Mýtami opradené automatické umývačky riadu sú dnes tou najjednoduchšou cestou, ako v skutočnosti ušetriť čas a peniaze a zároveň mať riad vždy čistý a pripravený na stolovanie.

Vedeli ste že... 

...s umývačkou riadu si môžete počas roka užiť až týždeň voľna navyše?

Človek strávi v priemere hodinu umývaním riadu porovnateľným s množstvom, ktoré sa zmestí do jednej umývačky. Naloženie a vyloženie riadu z nej pritom zaberie len 9 minút. V priemere tak vďaka umývaniu riadu v automatickej umývačke dokážeme ušetriť až 4 hodiny času týždenne, čo sa rovná zhruba jednému celému týždňu za rok.

 

...prostriedky na umývanie riadu v automatickej umývačke sú efektívnejšie?

Prostriedky na umývanie riadu v automatickej umývačke sú dnes oveľa účinnejšie ako klasické prostriedky určené na ručné umývanie riadu. Kvalitné čistiace prostriedky do umývačky riadu totiž obsahujú aktívne zložky, ktoré sa postarajú o dôkladné odstránenie zvyškov potravín, ako sú škrob a bielkoviny a dokážu sa účinnejšie zbaviť škvŕn a znečistenia. Extra účinné sú napríklad tablety Finish Quantum Max, ktoré zabezpečia riadu dokonalú čistotu a lesk bez nutnosti jeho oplachovania pred vložením do umývačky. Navyše sušenie prebieha vďaka zvyškovému teplu, ktoré sa v umývačke nakumuluje pri poslednom premytí riadu a nezanecháva tak žiadne šmuhy na skle.

 

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

...riad sa môže lesknúť aj bez leštenia?

Ak používate pri umývaní v umývačke kvalitné čistiace prostriedky, môžete vo svojom živote zabudnúť tiež na leštenie pohárov a príborov. Vďaka vyšším teplotám umývania bude mať riad z umývačky nádherný lesk a nebude na ňom ani stopa po zaschnutých kvapkách vody. Leštiace prípravky v profesionálnych tabletách a práškoch do umývačky totiž dokážu dokonale oddeliť vodu od povrchu riadu, a ten tak bude žiariť čistotou. Potom budete ľutovať jedine to, že ešte nikto nevynašiel umývačku na okná, podlahy a nábytok.

 

...automatická umývačka sa okrem riadu dokáže postarať aj o seba?

Pokiaľ si myslíte, že automatická umývačka riadu si vyžaduje taktiež zložitú starostlivosť, ste na omyle. Pokiaľ budete na umývanie  v automatickej umývačke používať kvalitné prostriedky, tie sa okrem perfektne čistého riadu postarajú aj o vašu umývačku a jej súčasti. Medzi najkvalitnejšie čistiace prostriedky na slovenskom trhu sa radí Finish, ktorý odporúčajú aj renomovaní výrobcovia automatických umývačiek riadu. Aj napriek tomu je však vhodné, aby ste raz mesačne vašu umývačku prečistili prostriedkom na to určeným. Vlastne, ona to za vás urobí sama. Stačí vložiť čistiaci prostriedok na údržbu riadu do prázdnej umývačky a zapnúť umývací cyklus. Najlepšie výsledky dosiahnete s kvalitnými prostriedkami, ako napríklad Finish čistič umývačky riadu, ktorý bezpečne a efektívne rozkladá a odstraňuje nános vodného kameňa vo vašej umývačke riadu, a to aj na ťažko dostupných miestach, ako sú vykurovacie teleso a postrekovacie ramená.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Peter Pecha
FotoVáš Tip
Markizácky herec sa nezdá: V Dunaji slušný farár, na fialovom koberci Let's Dance... Uf! Má Slovensko nový sexsymbol?
Drvivá väčšina vodičov v Košiciach si nesadla za volant
Autobus sa na Pereši zrazil s nákladným autom: Vodič bezočivo ušiel! Vie už polícia, o koho ide?
Ilustračné foto
Rozhodnuté: Toto už v štátoch EÚ nekúpite! Nezoženiete to ani online
Tragická nehoda neďaleko Šale: Pri zrážke dvoch áut zahynul vodič († 40) a manželský pár
Interiér žiari luxusom.
Foto
Zo slov Olivera Andrásyho mrazí: Pripravuje sa na NAJHORŠIE?!
(ilustračné foto)
Čo sa deje? Zásah stoviek stovky policajtov: Na nohách je celé Nemecko!
Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí sprejovaním poškodili budovu v Bratislave.
Foto
Polícia v Bratislave dolapila dvoch mladíkov: Sprejovaním poškodili bytový dom!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Francúzi kvôli OH sťahujú migrantov z táborov: Zdvihne vás zo stoličky, čo robí polícia
Na snímke uprostred predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka na tlačovej konferencii počas volebnej noci v centrále hnutia.
PS má vyzývu Druckera a vládu: Dôvodom je reedukačné centrum v Bystričanoch
George tušil, že výprava nepôjde úplne hladko.
Foto
Horolezec († 38) zmizol v roku 1924: Tušil, že zomrie? Záhadný list manželke ODHALENÝ
(ilustračné foto)
Foto
Momenty hrôzy za Holíčom: Muž mieril na autá zbraňou! Vydesení cestujúci zalarmovali políciu
Na snímke poslankyňa parlamentu SR Jana Bittó Cigániková (SaS).
SaS kritizuje návrh k vyplateniu príspevkov organizáciám v zdravotníctve: Hovorí o vyhodených peniazoch