Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.11.2017 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Moderátorka Parišková a jej priateľ Miro sa rozhodli pre dôležitý krok: Veľká zmena v ich spoločnom živote!

Realitné kancelárie berú útokom! Moderátorka Aneta Parišková (44), ktorá našla šťastie po boku IT špecialistu Mira Polakoviča (46), sa podľa informácií Nového Času rozhodla čo-to vo svojom živote zmeniť.

Po tom, čo sa zaľúbila do Mira, sa rozhodla opustiť svoj trojizbový byt v bratislavskej Dúbravke. Pre jej početnú rodinu je totiž pritesný a mama troch malých detí sa preto chystá na veľké sťahovanie. Pri výbere vhodnej nehnuteľnosti jej pomáha partner, ktorý je sám otcom dvoch dcér. Parišková je pri kritériách na nový domov prísna a na realiťákov má jasné požiadavky!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Parišková sa chystá na veľké sťahovanie z bratislavskej mestskej časti Dúbravka. „Áno, hľadáme s Mirkom niečo väčšie, aby sme mali viac miesta a cítili sme sa tam fajn, ale nechcem to nejako konkretizovať,“ priznala Novému Času hviezda jojkárskeho spravodajstva. Okrajové sídlisko, na ktorom blondínka vlastí trojizbový byt, by podľa našich informácií rada vymenila za lokalitu bližšie k centru hlavného mesta. Aneta je však zatiaľ skúpa na slovo. „Mám nejaké požiadavky, od ktorých sa odvíja celý výber. Mimo Bratislavu ísť nechcem,“ zasmiala sa mama synov Danielka, Gabrielka a Nathana, ktorá už dlhšie randí s ítečkárom Mirom Polakovičom. Dvakrát rozvedený muž má dve dcéry z predchádzajúceho vzťahu, a keď si viacpočetná rodinka chce sadnúť za jeden stôl, tak priestoru navyše nikdy nie je dosť.

Otvoriť galériu

„Aneta a Miro už absolvovali nejaké obhliadky bytov. Isté je, že do domu ísť nechcú. Zároveň by radi žili blízko Anetinej škôlky a jaslí v Trnávke, aby bolo blízko do práce,“ tvrdí náš zdroj s tým, že dvojica by mohla mať v hľadáčiku stavby v časti Ružinov či Nové Mesto. Nehnuteľnosti v tejto časti metropoly však patria medzi najdrahšie a oproti Dúbravke si budú musieť priplatiť. Dvojica okrem novej adresy nevylučuje ani svadbu! „Som šťastná, presne po takom mužovi som túžila,“ rozplývala sa v nedávnom rozhovore pre Nový Čas Nedeľa Parišková. S moderátorkou sa nám včera nepodarilo spojiť. Podľa našich informácií sa nachádza v Mexiku.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Ilustračné foto
Príde to, na čo všetci čakali: Pripravte sa, začne to už cez VÍKEND!
Benátky začali skúšobne vyberať vstupné do mesta.
Chystáte sa do obľúbenej turistickej destinácie? Pripravte si peňaženky! Tu sa nedostanete zadarmo
Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!
Na snímke pápež František.
Pápež František prijal vo Vatikáne hlavu štátu: Akej téme sa venovali?
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Pohroma v krajine: Voda už zabila najmenej 155 ľudí! Hrozné, čo sa tam deje
Macronove výzvy znejú jasne: Európa nie je nesmrteľná! Upozornil na ruskú hrozbu
Dmitrij Peskov.
Mrazivé slová Peskova: Ukrajine nepomôžu už ani USA! Ani TOTO nezmení výsledok konfliktu
Foto
Je to oficiálne vonku: Bátovská Fialková prehovorila o svojej budúcnosti