Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.10.2017 13:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
FotoVideo

Tajomná minulosť Pariškovej milenca: Toto o ňom nikto nevedel!

Moderátorka Aneta Parišková (44) sa ofi­ciálne usmieva po boku nového partnera Miroslava Polakoviča (46) už niekoľko mesiacov.

Ako sa však Novému Času podarilo zistiť, moderátorka padla do jeho náručia oveľa skôr, a to ešte v období, keď nebola rozvedená s bývalým manželom, Kanaďanom Markom Sedlmairom (37). Urastený Miro si tak približne pred tromi rokmi podmanil nielen blondínkino srdce, ale rozumie si aj s jej tromi synmi. Ako sa však zdá, aj tento Anetin vzťah je zahalený rúškom tajomstva, ktoré malo zrejme zostať za múrmi ich domácnosti. Jej partner má toho totiž za sebou, čo sa milostného života týka, oveľa viac, ako by sa zdalo.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Nie je žiadnym tajomstvom, že jojkárska hviezda Aneta Parišková nemala zatiaľ šťastie na chlapov. Napriek tomu, že si, ako priznala, nevybrala najlepšie, z týchto vzťahov jej zostali traja milovaní synovia, ktorí sú pre ňu všetkým. Aj keď si moderátorka prešla kadečím, na lásku a mužov nezanevrela. Dôkazom je aj jej nová známosť Miro, ktorého mala zbaliť ešte v období, keď čakala na rozvod s bývalým manželom Markom Sedlmairom.

Ako priznala pre Smotánku: „Už som si aj zaslúžila takého dobrého muža. Niekedy aj sama sebe závidím,“ smiala sa Aneta. Jojkárka žiari šťastím a o svojom novom objave rozpráva len v superlatívoch. „Som šťastná, presne po takom mužovi som túžila. Je šikovný a úspešný ítečkár,“ rozplývala sa v rozhovore pre Nový Čas Nedeľa, avšak o detailoch z jeho súkromného života mlčala.

Ako sa nám podarilo zistiť, Miro, takisto ako Aneta, nie je na poli lásky nováčikom. Podľa informácií Nového Času je Pariškovej frajer už dvakrát rozvedený. Jeho poslednou manželkou bola žena menom Anežka. Z predchádzajúcich vzťahov má dve dcéry Leu (12) a Lily (14). Ako sa však zdá, Aneta o jeho minulosti čo-to vie a s jeho dcérami sa dokonca stretáva ona aj jej synovia. „Mirko predo mnou nič netají. Je dvakrát rozvedený,“ potvrdila Novému Času Parišková. Mira tak postretol rovnaký osud, aký mala do svojho života vpísaný aj Parišková. Tá sa v roku 2011 rozviedla s prvým manželom, Čechom Davidom Dočekalom, s ktorým má syna Daniela (9), a v marci 2017 sa rozviedla s kanadským manželom Markom, s ktorým má dvoch synov Gabriela (6) a Nathana (4). Zaľúbenci tak majú na konte zatiaľ rovnaké skóre a zdá sa, že by túto bilanciu mohli už čoskoro opäť zmeniť.

Bude svadba?

 

Parišková sa pred Novým Časom netajila tým, že by si vedela predstaviť aj ďalší prírastok do rodiny. Keďže podľa jej slov už našla muža svojich snov, nič jej v ceste nestojí. Rovnako pozitívne naladená bola aj v otázke svadby, a to napriek tomu, že sa už vo dvoch predchádzajúcich manželstvách popálila. „Svoje bývalé vzťahy beriem ako ponaučenie,“ vyhlásila blondínka, ktorá by neváhala ísť pod čepiec po tretí raz. O svadbe však dvojica zatiaľ veľmi hovoriť nechce. „Necháme si to pre seba. Ešte sme sa o detailoch nerozprávali,“ prezradila jojkárka. Jej nový partner na otázku, či plánujú svadbu, odpovedal záhadne: „Nevylučujem!“ Isté však je, že už nejaké týždne hľadajú po Bratislave byt, do ktorého by sa všetci spoločne nasťahovali.

Anetini muži

Prvý manžel David Dočekal

Otvoriť galériu
Prvý manžel David Dočekal.
Zdroj: Iveta Komendová

V júni 2006 sa moderátorka po trojročnej známosti zosobášila s českým podnikateľom Davidom Dočekalom (40). Láska to bola veľká, avšak len do momentu, keď sa im v apríli 2008 narodil ich spoločný syn Daniel (9). Dočekal totiž zobral nohy na plecia a mladú Anetu s niekoľkomesačným malým bábätkom opustil. Odišiel späť do Česka a o svoju manželku a syna sa nezaujímal. Aneta tak zostala na dieťa úplne sama. Postavila sa však na nohy a zložitú situáciu zvládla. Rozviedli sa v máji 2011.

Druhý manžel Mark Sedlmair

Otvoriť galériu

Aneta stretla sympatického Kanaďana Marka Sedlmaira. Z veľkej lásky sa narodili dvaja chlapci Gabriel (6) a Nathan (4). Napriek tomu, že Mark žil s Anetou a so synmi v jednej domácnosti, čoraz častejšie vyrážal do Kanady. Do rodnej krajiny odišiel aj približne pred tromi rokmi s vidinou, že sa bude môcť v jeho krajine lepšie realizovať a bude môcť lepšie finančne zabezpečiť nielen Anetu, ale aj ich synov. Nič také sa však nestalo a Mark nakoniec v Kanade zostal nadobro. Odvtedy sa na Slovensku neukázal. Oficiálne sa rozviedli v marci tohto roka.

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ms, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na snímke predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.
Opozícia opäť spustila kritiku: Nepáči sa im odvolanie Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Rokovanie skončilo diskusiou o financiách pre samosprávy: Kedy príde nový zákon do platnosti?
Hasiči zasahujú počas požiaru historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň.
Požiar budovy burzy v Kodani je pod kontrolou: Starobylú budovu postavia nanovo