Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.10.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Maniere Hantuchovej nekončia ani po vypadnutí z Let's Dance: Prečo kašle na kolegov?

Ukázala im dlhý nos! Tenistka Daniela Hantuchová (34) pred tromi týždňami po vypadnutí zo súťaže Let´s Dance opustila tanečný parket.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Všetci očakávali, že rovnako ako jej kolegovia si po vyhadzove aj ona sadne do hľadiska a bude ostatných súťažiacich povzbudzovať. Toto však platí pre iných, pre Danielu nie! Tú si totiž už od začiatku šou televízia chovala ako v bavlnke. Okrem závratného honoráru a tréningov v Taliansku je to teda ďalšia vec, ktorou tenistka kolegov nemilo zaskočila. Namiesto podpory a potlesku priateľom tak Hantuchová radšej ostáva v Taliansku, kde žije už niekoľko rokov a kde si našla aj nového zámožného priateľa.

Hantuchová mala vďaka peknej tvári a dlhým nohám k obrazovkám prilákať množstvo divákov. Televízia, diváci ani porota však vôbec nerátali s tým, že tenistka bude tanečné drevo. „V podstate všetko bolo zlé,“ krútil nad ňou hlavou choreograf Ján Ďurovčík a ona pred troma týždňami parket opustila. Snažila sa vyhovoriť na športovú minulosť, ale faktom bolo, že divákov neohúrila.

Otvoriť galériu

„Moje telo bolo tridsať rokov trénované opačným smerom,“ vysvetľovala tenistka, ktorej nepomohli ani tréningy v Taliansku, kde žije. Ako jediná pritom dostala takéto privilégium. Hviezda, ktorej mala Markíza vyplatiť za účasť v šou cca 4 000 eur za kolo, teda rýchlo zhasla. „Budete mi všetci chýbať,“ odkázala Hantuchová, ktorá však na svoje slová rýchlo zabudla.

Užíva si na dovolenke?

 

V Let’s Dance je pravidlom, že ak tanečník vypadne, v ďalšom kole sa usadí v hľadisku a prejavuje podporu kolegom, ktorí sú stále v hre. Aj napriek slovám o tom, ako jej všetci budú chýbať, sa však po vypadnutí Hantuchová v hľadisku neukázala. „Je odcestovaná mimo Slovenska a preto nemohla prísť. Určite je aj na dovolenke a je to aj pracovne,“ prezradil pred pár dňami jej tanečný partner Erik Ňarjaš. „Zmluvné podmienky sú internou záležitosťou televízie,“ odkázala PR manažérka Markízy Lenka Horáková. Podľa našich informácií televízia pristúpila na tenistkine podmienky práve pre jej prácu v zahraničí. Hantuchová teda opäť ako jediná nemusí každú nedeľu cestovať na priame prenosy a môže si dopriať relax s novým milencom. Toho mala stretnúť práve v Taliansku a malo by ísť o staršieho a zámožného muža. Samotná tenistka na otázky Nového Času do uzávierky neodpovedala.

Špeciálne výhody pre Danielu

- najvyšší honorár

- skúsený tanečník

- tréningy v Taliansku

- priepustky z prenosov

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?
Jana Frajkorová sa krásnemu remeslu venuje celý život.
Foto
Jana vyrába z čipky majstrovské kúsky: Jej diela vám vyrazia dych! Používa nevšedný spôsob
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný
Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!