Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.10.2017 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Petru Vajdovú zničila pracovná vyťaženosť: Zranenie ju dohnalo k slzám a odchodu

Keď im ide karta, je ťažké povedať nie. Televízia, divadlo, dabing... Najobľúbenejší herci sú aj tí najvyťaženejší. Nie každý je však natoľko odolný, aby zvládol trvalý nápor práce. Vtedy sa ozvú zdravotné problémy, alebo nastane psychický kolaps.

Herečka Petra Vajdová (32), okolo ktorej sa toho v uplynulých týždňoch dialo naozaj veľa, nie je sama, ktorá sa zosypala.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Petra Vajdová: Nečakaný skrat

Herečka Petra Vajdová neprežíva práve dobré obdobie. To, že s ňou nie je niečo v poriadku, sa ukázalo už v auguste, keď ju policajti prichytili za volantom s 2,4 promile alkoholu v krvi. Dostala za to pokutu tisíc eur a zákaz šoférovať na dva roky. Bolo to krátko pred tým, ako mala nastúpiť do tanečnej šou Let´s Dance. Diváci s napätím čakali, či sa po obrovskej hanbe nakoniec ukáže na obrazovkách.

„Pred pár dňami som sa dopustila veľkej chyby. Šoférovala som auto pod vplyvom alkoholu. Bola to skratová situácia, ktorú veľmi silno a úprimne ľutujem,“ kajala sa národu so slzami v očiach prostredníctvom televízie. Dôvod, prečo takto zakopla, však odmietla zverejniť. Tanečnému partnerovi Fabiovi Bellucimu sa však priznala. „Ja som mu povedala celú čistú pravdu aj celý dôvod, ktorý všetci chcú vedieť a ktorý nepatrí na verejnosť, pretože čokoľvek by som povedala, každý si povie - ja mám svoje problémy a neurobím to. Ten dôvod nie je na zverejnenie,“ povedala Novému Času po prvom tanečnom kole.

O pár týždňov neskôr na generálke Let´s Dance utrpela zranenie nohy – natrhla si svalový úpon, ktorý spustil vnútorné krvácanie. Napriek zraneniu ďalšie kolo odtancovala, hoci deň predtým kvôli nej Slovenské národné divadlo zrušilo predstavenie, v ktorom herečka hrala jednu z hlavných postáv. Vedenie SND bolo v šoku z toho, že do telky šla, ale svoje povinnosti v divadle si pre zranenie nemohla splniť, a tak nakoniec herečka z Let ´s Dance odstúpila. Vajdová zrejme nezvládla obrovský tlak a v SND dala výpoveď. „Poslala esemesku do divadla, kde oznámila svoju výpoveď,“ prezradil zdroj z divadla Novému Času, podľa ktorého sa vedenie divadla s Vajdovou dohodlo, že si nejaký čas oddýchne a dá sa do poriadku.

Zdá sa, že herečka nezvládla nezvyčajný nápor práce a svoje v tom mohli zohrať aj problémy v osobnom živote, keďže už niekoľko rokov nemá pri sebe žiadneho muža, ktorý by jej mohol byť oporou. „Všetko sa dá zvládnuť, ak človek nie je chorý a nemá niečo zlomené alebo natrhnuté, ale teraz som v stave, že by som si priala mať naozaj aspoň chvíľu pokoj. Je toho teraz na mňa priveľa... Musí sa mi dať dokopy noha a aj moja duša,“ priznala sa týždenníku Život.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Kristína Štúriková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Riaditeľ Machaj mal odvolať šéfku marketingu Ťapákovú!
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!