Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.10.2017 11:00 | Správy | Domáce správy

Futbalistovi Braňovi († 37) podrezali krk v centre Bratislavy: Smrť pri obrane kamaráta po banálnej hádke!

Život futbalistu vyhasol pre banálnu hádku! V centre Bratislavy na Hviezdoslavovom námestí došlo v noci z piatka na sobotu k brutálnej vražde.

Banálna škriepka niekoľkých mužov o taxík prerástla do prudkej hádky a bitky. Na jej konci bol jeden muž zranený a jeho priateľ mŕtvy. Podľa polície Ind Nishit (37) počas hádky vytiahol nôž a zranil Ukrajinca na tvári. Poranenému kamarátovi priskočil na pomoc Slovák Braňo († 37), ktorému Ind beštiálnym spôsobom podrezal hrdlo a z miesta činu zbabelo ušiel. Policajti ho ešte počas osudnej noci chytili a v nedeľu ho obvinili z vraždy.

 

Policajti zadržali Inda Nishita pri diskotéke neďaleko Michalskej brány v Bratislave. Previezli ho na oddelenie, kde ho vypočuli, podrobili rekognícii (opoznanie svedkami) a posadili za mreže. „Na základe zabezpečenej dôkaznej situácie a doposiaľ vykonaných procesných úkonov vzniesol vyšetrovateľ Policajného zboru SR obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy v súbehu so zločinom ťažkej ujmy na zdraví 37–ročnému občanovi Slovenskej republiky pôvodom z Indie ,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková s tým, že útok nebol teroristicky motivovaný.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Veľmi ťažko niesol vraždu priateľa mladý Ukrajinec, ktorého sa Braňo zastal. Ukrajinec napokon skončil s ľahšími reznými zraneniami na ošetrení v nemocnici na Mickiewiczovej ulici. Predtým, než ho tam transportovali, zúfalo kľačal na kolenách neďaleko mŕtveho kamaráta, bil si hlavu o zem a kričal: „Začo! Začo si mu to urobil?! K***a! Začo, začo, začo!“

Zaistil vražedný nôž

Podľa zistení Nového Času Ind získal slovenské občianstvo vďaka sobášu so Slovenkou Luciou. Policajti majú k dispozíci aj nôž, ktorým Ind podrezal Braňovi hrdlo. Útočník je stále v cele policajného zaistenia. „Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti zároveň spracuje podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie obvineného. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov,“ informovala Nový Čas Mihalíková.

Smutný dres č. 13

Braňo bol dlhoročným členom futbalového tímu v Chorvátskom Grobe. Bol oporou mužstva a najlepším strelcom. Spoluhráči ešte v sobotu večer zorganizovali stretnutie na jeho pamiatku. „Bol to skvelý a skromný chlap. Do mesta chodil málo a stalo sa mu to osudným. Dres s číslom 13 si už nikdy neoblečie,“ povedal so slzami v očiach jeden z hráčov. Ostatným chlapom sa iba ťažko hľadali slová. Smútiaci futbalisti všetky najbližšie zápasy zrušili. Obsypané kvetmi a sviečkami je aj Braňovo auto pred jeho bytom v Petržalke. Bol slobodný, len pred mesiacom sa rozišiel s priateľkou...

Páchateľ

Polícia obvinila z beštiálneho činu Inda Nishita (37), ktorý sa zosobášil so Slovenkou Luciou a po svadbe žili tri roky v Indii. Po návrate na Slovensko obaja pracovali ako IT špecialisti v nadnárodnej korporácii v Bratislave.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lab, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Posledné zbohom Dušanovi Grúňovi († 81). Vdova Majka je zlomená.
Foto
Pohreb Dušana Grúňa († 81): Užialená vdova Majka je v koncoch, bolestivý ODKAZ manželovi pri truhle