Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.10.2017 12:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
ExkluzívneFoto

Ďalší krvavý konflikt jojkárky Pavolovej?! Prehovorila doráňaná obeť moderátorky

Z baru vyšiel zakrvavený a skončil v nemocnici! Do redakcie Nového Času sa ozval Marek (28) z Banskej Bystrice, ktorý tvrdí, že moderátorka jojkárskej relácie Topstar Stanka Pavolová (36) mu v nočnom bare fľašou rozbila hlavu.

A to zďaleka nemalo byť všetko! Jojkárka vyvolala poriadny škandál už v júli tohto roka, keď mala surovo napadnúť Bratislavčanku Martinu (39). K vážnym obvineniam sa tentoraz postavila veľmi svojsky.

Moderátorka jojkárskeho Top Star Stanka Pavolová sa mala v piatok v noci zúčastniť poriadne krvavej drámy v jednom z banskobystrických nočných podnikov. „Pri bare spolu so mnou stála známa osobnosť z televízie, neskôr som sa dozvedel, že je to Stanka Pavolová. Pohŕdavo pozrela na moje hodinky. Priateľke som povedal, že asi som ju nezaujal, lebo nie sú luxusné,“ opisuje pomerne nevinný začiatok konfliktu Marek.

Zaliala ho krv

Pavolová sa podľa jeho slov o chvíľu mala drzo usadiť v boxe, kde sedel spolu so svojou priateľkou a odmietala odísť. Krátko na to sa strhla ostrá hádka. „Zrazu sa zahnala celou silou a udrela ma do hlavy sklenenou fľašou. Okamžite ma zaliala krv. Veľmi som krvácal,“ opísal najhorší moment celého incidentu mladík, ktorý následne vybehol na vzduch, pretože upadal do mdlôb.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

 

„Vyšiel som po schodoch vonku pred bar, kde som sa zohol. Nič som nevidel a zrazu som zacítil kopanec na bruchu, ktorý mi vyrazil dych. Bola to znova Pavolová,“ dodal Marek, ktorý následne skončil v nemocnici. „Tam mi zašili rany, ktoré boli poriadne hlboké. Chýbalo len pár milimetrov a prišiel by som o oko,“ kýve neveriacky hlavou muž, ktorý zvažuje aj oficiálne kroky. „Radím sa s právnikmi a zvažujem aj podanie trestného oznámenia,“ vyjadril sa Marek, ktorý sa zo šokujúcej udalosti stále spamätáva.

Nový Čas kontaktoval aj samotnú Pavolovú. Po zdvihnutí telefónu sa ozval muž, ktorý tvrdil, že toto nie je jej číslo, pričom práve na ňom vždy reagovala. Do uzávierky ignorovala aj esemesku a e-mail od redakcie. Telefón nedvíhala ani svojmu zamestnávateľovi. „So Stanislavou Pavolovou sa nám v tejto veci zatiaľ nepodarilo spojiť,“ povedala Novému Času hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová.

Podobná dráma s Pavolovou v hlavnej úlohe sa odohrala aj v júli tohto roka v Hliníku nad Hronom, kde mala Pavolová napadnúť Bratislavčanku Martinu (39). Tá tvrdila, že Pavolová ju schytila za vlasy a ostrými nechtami sa jej zarezala do hrdla. Jojkárka sa vtedy bránila tvrdením, že to ona bola napadnutá. Podľa medializovaných informácií Pavolovú preverovala polícia už pred deviatimi rokmi v súvislosti s napadnutím istej Lucie na diskotéke v Bratislave. Dievčina vtedy zinkasovala tri rany do tváre a ako útočníčku označila Pavolovú. Aj vtedy jojkárka obvinenia odmietla.

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mm, den

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Rusko varuje Európu pred ODVETOU: Ak sa to stane, príde veľmi tvrdá reakcia!
(ilustračné foto).
25 rokov od vstupu Česka do NATO: Ministri zahraničných vecí zasadnú v Prahe
Ruský prezident Vladimir Putin (vľavo) a ruský minister obrany Sergej Šojgu
Ľadové slová ruského ministra! Silný odkaz pre Západ: Takýto máme PLÁN
Pestovatelia zo sadu Dobrý ježko zachraňovali úrodu.
Abnormálne teploty zamávali s prírodou: Spozorované úkazy spravia farmárom vrásky na čele
Vo vozidle museli vysať zeminu, zvyšky jedla aj iné nečistoty
Foto
Veľký test vysávačov do auta! Ktorý sa najviac oplatí? Tu sú výsledky
Kréta je obľúbenou dovolenkovou destináciou Slovákov.
Na gréckom ostrove prebieha najväčšie cvičenie: Desivý scenár!
Aerial drone view of Ruoholahti area, summer, sunset in Helsinki city
Tento jav v Helsinkách už neočakávali: Hovoria tomu takatalvi
(ilustr. foto)
Debatu o konci hazardu sprevádzali emócie: Poslanci schválil úplný zákaz pôsobenia herní a kasín
Americký prezident Joe Biden.
Američania to spravili a nik si to ani nevšimol: Skladujú to v Poľsku a v Nemecku
(ilustračné foto).
V Trenčíne zasahovali hasiči: Havária dvoch áut si vyžiadala troch zranených
Bez výskumu bývalej profesorky z Newnham College Sally Waughovej by bol prínos študentiek zabudnutý.
Zistenie prepíše učebnice dejepisu: Takáto je PRAVDA o prelomení Enigmy!
Železničná výpravkyňa si zarobila na problém.
Kupujete si lístok na vlak cez internet? Poponáhľajte sa! V tieto dni to nepôjde