Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.10.2017 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dana z Take Me Out mužov nešetrí: Smutné tajomstvo jej milostného života

Po tom, ako sa sklamala v láske, si hľadá známosť prostredníctvom televíznej obrazovky!

Svalnatá epidemiologička Dana Černá z jojkárskej zoznamovacej šou Take me out porozprávala o svojom chlapčenskom detstve, vzťahoch s mužmi, ale aj o tom, ako prišla o zuby. Hoci jej náplňou práce je strážiť čistotu a „naháňať“ bacily, doma to s prílišnou hygienou nepreháňa.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Dá sa prostredníctvom televíznej zoznamovacej šou nájsť seriózna známosť? Podľa sympatickej Pražanky Dany tam istá nádej je. „Určite áno, keď sa nájdu dva rovnaké typy, ktoré tomu budú veriť,“ skonštatuje krátkovlasá blondínka, ktorá spolu s ďalšími účinkujúcimi skúša šťastie v jojkárskej šou Take me out. Dravé ženy si vyberajú spomedzi single uchádzačov toho, ktorý na nich urobí dojem. A Dana, ako vyštudovaná odborníčka na hygienu, mužov rozhodne nešetrí. „To je dobre, že nemáš vlasy, aspoň nám nebude mať čo padať do polievky! V tvojej výške nevidím problém, keďže ja som nízka, aspoň neuvidím špinu v tvojich ušiach!“ doberala si jedného nápadníka za druhým. Ale čo sa jej vlastne páči na opačnom pohlaví? A akí muži u Dany, naopak, nemajú šancu?

„Na mužovi ma vždy osloví najmä pekný úsmev a musí ma zaujať na prvý pohľad. Takisto by mohol vedieť variť, aby sme nemuseli chodiť do reštaurácií,“ smeje sa momentálne nezadaná kráska a dodáva: „Peniaze nie sú dôležité, musí medzi nami prebehnúť chémia. Ak neprebehne, môže mať ten chlap hory-doly, ale do takého vzťahu jednoducho nejdem. A tiež by som nechcela chlapa, ktorý pije, fajčí a nie je čistotný.“

Otvoriť galériu

Obeťou nevery

Často sa jej pýtajú, prečo je vlastne krátkovlasá, sexi vyšportovaná blondínka sama. „Mala som dva dlhoročné vzťahy. Jeden sedemročný a druhý osemročný, no oba stroskotali na zlej voľbe mojich partnerov,“ vysvetľuje Dana, ktorej zostalo len sklamanie a zlomené srdce. Postupne totiž zistila, že vo vzťahu neboli vždy len dvaja. „Keď som mala už dlhší čas pochybnosti, pozrela som si partnerove maily a esemesky. Viem, že sa to nemá, ale po ôsmich rokoch som nevedela ako ďalej a nebolo teda iné východisko,“ obhajuje svoje konanie Dana. Odvtedy ubehol rok a ona spálila všetky mosty. Dala sa ostrihať nakrátko a prijala ponuku do šou Take me out.

 

„Zničila som všetky spomienky a na iné myšlienky prichádzam aj športom. Vo fitnescentre, kde precvičujem, som si nabrala veľa lektorských hodín. Od rána do večera pracujem a na depku nie je čas. Nemám priestor ležať doma potme v smútku,“ hovorí nebojácna športovkyňa.

Otvoriť galériu

Futbalistka

Na mužský kolektív je však zvyknutá odmalička. Kým iné dievčatá sa doma hrali s bábikami, Dana 17 rokov hrala prvú futbalovú ligu, čo je na dievča dosť kuriózna záležitosť. „Bývali sme v paneláku, kde boli samí chlapci. A keď raz odchádzali na futbalový tréning, zobrali ma so sebou na ihrisko. Mala som asi osem rokov a dovtedy som sa venovala atletike. Keď ma videl tréner, oslovil ma, aby som išla hrať, že ešte nikdy nemali v tíme dievča,“ rozpráva o začiatkoch svojej veľkej futbalovej kariéry mladá žena. Po čase dali Dane aj kapitánsku pásku a stala sa jedným z pilierov tímu.

„Bola som tam jediné dievča a stále sme chodievali na zápasy. Keď som mala štrnásť, predali ma do tímu v Plzni,“ hovorí o svojej futbalovej minulosti Češka. A kým Danin otec bol z dcéry nadšený, mama bola proti. No o nápadníkov ich dcéra v tom čase nemala núdzu. „Chlapci na mňa brali ohľady a predvádzali sa, kto sa bude so mnou kamarátiť a ktorý z nich bude so mnou chodiť. Keď ma niekto fauloval, vždy sa ma zastávali. Rozmaznávali ma. Nosili mi kvety, mala som vlastnú šatňu a vždy čakali, kým sa osprchujem.“

Prišla o zuby

Keďže je Dana neposedná, nezostalo len pri futbale. V dospelosti presedlala na vrcholový kickbox, kde tiež žala úspechy. „Vyhrala som majstrovstvá Českej republiky a to mi stačí. Už viac nepotrebujem, aby ma niekto ďalej mlátil do nosa. Mám ho krivý dosť,“ zažartuje si blondínka, čím dáva najavo, že je veselá kopa. Pravda však je, že práve následkom tohto drsného športu prišla o chrup. „Dostala som poriadne boľavý úder a prišla som o predné zuby a jeden zboku. Teraz mám protézu, no aj z nej mi sem-tam vypadne nejaký zub. Môj zubár mi dáva postupne všetky zuby do poriadku už asi rok,“ povzdychne si.

Otvoriť galériu

Špina a bacily

Okrem športu nedá dopustiť ani na svoju prácu. Ako epidemiologička, čiže kontrolórka hygieny v zdravotníckych zariadeniach, si v prítomnosti priateľov často neodpustí narážky týkajúce sa čistoty.

„Doma ale nie som hygienou taká posadnutá, no do reštaurácií veľmi nechodím. Keď vidím zákulisie kuchýň, ako napríklad pleseň v chladničkách či mäsá namočené v octovej vode, radšej sa tam nestravujem alebo zbalím nejakého kuchára,“ vtipkuje vyštudovaná asistentka hygienickej služby. Hoci si svoju pracovnú deformáciu obhajuje a často je stredobodom jej žartov, nájdu sa aj chvíle, keď zvážnie a humor ide bokom.

„Najhoršie je, keď zomierajú deti na infekčné choroby. To je niečo strašné. Napríklad, keď zomrie osemročné dieťa a ja mám okamžite zavolať jeho rodičom a zisťovať, či bolo v kontakte so súrodencom a či náhodou aj ten nie je nakazený. To je najhoršie, povedať rodičom, že ich dieťa už nie je a že za to môže napríklad ich mačka, ktorá ho nakazila toxoplazmózou,“ uzatvára smutne Dana.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Alexandra Kováčová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!