Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.09.2017 09:00 | PR články

Príbeh sa takmer zopakoval, štvorlístok mu odhalil 50 000 eur!

Len pred dvoma týždňami vyhral Peter (62) z Nových Zámkov v TV šou Hra o Niké krásnych 77 200 eur vďaka tomu, že v úplnom závere našiel na políčku so štvorlístkom 50 000 eur. Včera sa o niečo podobné pokúsil Pavol (44) z Piešťan. Aj on si žreby kupuje pravidelne, do Hry o Niké sa dostal tiež už po druhý raz a posledné políčko, na ktorom sa vo finále zastavil, bol aj tentoraz štvorlístok. Dráma až do samého konca!

Keď je Hra o Niké záľubou
Pavol žije v Piešťanoch, pracuje ako čistič kanalizácií, je slobodný a má jednu veľkú a pravidelnú záľubu: „Kupujem žreby,“ neváhal s odpoveďou včerajší výherca Hry o Niké. Pred vyše rokom sa vďaka svojej
vytrvalosti stal hráčom Hry o Niké po prvý raz a odniesol si 2 300 eur. To mu však nestačilo a obľúbené žreby ho opäť nesklamali. Na druhý pokus bola však jeho výherná suma niekoľkonásobne vyššia. Skromne a potichu sa Pavol prebojoval až na finálovú Miliónovú cestu. Lákadlá boli obrovské – až na štyroch políčkach sa môže ukrývať 1 000 000 eur! Výhra, ktorá by zmenila život každému.

Z výhry si kúpi vysnívanú motorku
Pavlov finiš sa však nápadne podobal na ten Petrov spred dvoch týždňov. Posledný hod virtuálnymi kockami ho posunul na štvorlístok. Pred Pavlom stáli štyri voľby, každý lístok ukrýva inú sumu. Pavol si vybral číslo 4. Štvorlístok sa roztvoril a ukázal sumu 50 000 eur pod číslom 1. K zopakovaniu megavýhry tak chýbal ozaj len maličký kúsok šťastia. Výherca bol však veľmi spokojný, na konto si pripísal 15 850 eur a svoj cieľ naplnil: „Môžem si konečne kúpiť novú motorku, tá stará má už 20 rokov,“ dodal Pavol, ktorý dúfa, že sa vďaka ďalšiemu výhernú žrebu objaví v Hre o Niké aj do tretice.

Otvoriť galériu

Úspešný debut novej speváčky

Príbeh usmievavej Simony Vicianovej (29) už istotne poznáte. Do Hry o Niké sa dostala ako hráčka ešte počas júnového vydania súťaže, krásne zaspievala a o tri mesiace neskôr sa do TV šou vrátila ako speváčka. Nebyť žrebu Hra o Niké, jej talent by Slovensko možno vôbec nespoznalo. Včera zažila Simona svoju spevácku premiéru a tá sa jej ozaj podarila. „Reakcie sú výborné, mne sa spievali všetky pesničky veľmi dobre a spolupráca s kapelou bola na jednotku,“ tešila sa po natáčaní Simona, ktorá podala ozaj profesionálny výkon. Hra o Niké jej zmenila život a v jej živote zostáva naďalej. So Simonou sa budú diváci TV Markíza stretávať pravidelne.

Otvoriť galériu

Ďalších šesť Slovákov sa bude pokúšať o zmenu svojho života už o dva týždne, v nedeľu 8. októbra o 17:00 na Markíze. Buďte pri tom aj vy, a to nielen ako diváci. Čo i len jeden žreb urobí zo sledovania Hry o Niké napínavý zážitok, na ktorého konci môže byť aj výhra 1 000 000 eur!

Už 8. októbra si o milión zahrajú:
Darina Schillerová z Ilavy, Elena Prokešová zo Zvolena, Adela Sitarová zo Žarnovice, Emília Ježová z Považskej Bystrice, Jana Klimantová z Nitrianskeho Pravna a Milan Samek z Bratislavy.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Takto si Kramár prišiel po svoju novopečenú dcérku.
Aké sú (ne)výhody otcovstva po 60-ke: Kto vie, či o tomto vedel čerstvý tato Maroš Kramár!
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci