Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.09.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Rakovská sa teší z nového vzťahu, no je tu jeden háčik: Expriateľka Krajčíra jej poriadne naložila!

Nedopraje im?! Moderátorka Barbora Rakovská (31), ktorá sa len pred piatimi mesiacmi rozišla s otcom svojej dcérky Amie (6), muzikantom Tomim Popovičom (40), je opäť zamilovaná.

Za jej úsmevom stojí nový priateľ, komunálny politik Ľuboš Krajčír (31). Ten mal, rovnako ako Barbora, ukončiť vzťah s bývalou priateľkou Andreou len nedávno. Ako sa však zdá, jeho stará láska nechce o rozchode ani počuť a neverí ani tomu, že blondínka a politik sú skutočne spolu. Snaží sa bývalému priateľovi a jeho novej žene uškodiť?

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Barbora Rakovská po rozchode opäť prežíva šťastné obdobie, keďže má vedľa seba nového muža, o ktorého sa môže oprieť. Ako sa však zdá, politik Krajčír má ešte doma vo svojej skrini zopár kostlivcov, o  ktorých
zrejme nevedela. Novému Času sa totiž podarilo vypátrať jeho bývalú
priateľku Andreu, ktorá si vzťahu Ľuboša a Barbory myslí svoje.
„Ako viete, že nie sme spolu? Ako viete, že slečna Rakovská je jeho priateľka? Všetko len z  fotiek? Nesprávne informácie podávate,“ napísala Novému Času poriadne nahnevaná Andrea.

Otvoriť galériu

Jej vyjadrenia tak jasne poukazujú na to, že o ukončení vzťahu s  mladým fešným politikom nechce ani počuť a jeho stretávanie s obľúbenou moderátorkou pokladá len za bežné kamarátstvo. Obrátili sme sa preto na samotného Krajčíra, ktorý tvrdenia svojej expriateľky  rázne odmieta. „To nie je pravda. Neviem, prečo to povedala, ani mi to na ňu nesedí,“ začal rozpačito pre Nový Čas vysvetľovať Ľuboš a  pokračoval : „S  Barborou tvoríme pár. Fotky a naše vyjadrenia v médiách sú pravdivé,“ dodal na záver. Nový Čas oslovil aj Rakovskú, no tá sa do uzávierky k našim otázkam nevyjadrila. Isté však je, že Krajčír by sa rozhodne so svojou bývalou láskou mal vážne porozprávať a  uviesť veci na pravú mieru.

 

Myslia to vážne

O  vzťahu medzi moderátorkou Rakovskou a  komunálnym politikom Krajčírom informoval exkluzívne Nový Čas. Náš fotograf ich prichytil pri romantickom posedení vo dvojici, kde si obaja vymieňali zamilované pohľady a úsmevy. „Barborka je príjemná, zodpovedná a  vzdelaná žena, ktorá ma zaujala už na prvom stretnutí. Spája nás podobný pohľad na život a pozitívna energia, ktorú cítime jeden z  druhého. Naši priatelia o našom vzťahu vedia a my im ďakujeme za podporu,“ chváli Barboru Ľuboš.

Je tak zrejmé, že obaja myslia svoj vzťah vážne. Podľa informácií Nového Času sa už totiž uskutočnilo zoznámenie v kruhu rodiny a mladý politik padol do oka aj malej Amii. „Zatiaľ je všetko na  dobrej ceste. Ľuboša Amia sú už kamaráti,“ prezradil zdroj blízky moderátorke. Dcérka však nebola jediná, komu novú lásku moderátorka predstavila. „Zoznámila ho s rodičmi a aj ona spoznala jeho rodičov. Obe strany schválili ,nevestu‘ aj ,zaťa‘. Vyzerá to tak, že si vzájomne sadli,“ povedal náš zdroj.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!