Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.09.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tenistka Hantuchová to má v Let´s Dance poriadne nahnuté: Hrozí jej vyhadzov z tanečnej súťaže?!

Čaká superhviezdu superrýchly koniec?! Naša tenistka Daniela Hantuchová (34) mala byť najväčším ťahákom markizáckej nablýskanej šou Let´s Dance. Hneď v úvodnom kole však prišlo obrovské sklamanie nielen pre porotu, ale aj pre divákov!

Daniela totiž celému Slovensku predviedla svoj tanečný antitalent. O nevydarených kreáciách na parkete svedčilo aj bodovanie poroty. Jedinou záchranou môžu byť pre Hanutchovú už iba diváci. Podržia ju zajtra v šou svojimi hlasmi alebo príde studená sprcha v podobne vyhadzovu?!

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Hantuchová má dokonalú postavu a tvár anjela. Patrí medzi tenisovú špičku, preto si mnohí mysleli, že práve vďaka športovým výkonom a talentu bude podávať aj skvelé výkony na parkete. Kondičku predsa má, a preto by pre ňu namáhavé tréningy či vystúpenia nemali byť nijakým problémom. Ako sa však ukázalo, pri tanci je veľmi dôležitý talent a hudbu musí mať človek v krvi. Keď však Daniela odtancovala počas úvodného kola s tanečným partnerom Erikom Ňarjašom ča-ču, divákom zamrzol úsmev na tvári. A keby len im, ale aj samotnej porote! „Nebolo to dobré. V podstate všetko bolo zlé. Také dokonalé telo, boli tam rytmické nedostatky, nožičky akoby len sem-tam za tebou išli. Výraz bol trošku nervózny,“ krútil hlavou porotca Ján Ďurovčík, ktorý dal páru iba jeden bod. Krásna Daniela nakoniec skončila na úplne poslednom mieste s biednym skóre 10 bodov. „Taký stres som nemala pred žiadnym tenisovým zápasom. Ale užívala som si to. Bolo to pre mňa ťažké. Ten pohyb je odlišný od toho, čo som robila celý život, ale Erik ma podržal. Podporil ma. Také umiestnenie sa dalo čakať. Neprekvapilo ma to, budeme na tom stavať a zlepšovať sa každým kolom,“ priznala Novému Času Daniela. Pre tenistku, ktorá tak sklamala, však môžu byť záchranou už len televízni diváci, ktorí začínajú hlasovať. Prvé kolo bolo totiž iba zahrievacie. Body od poroty sa však započítajú do zajtrajšieho večera, kedy tanečný pár a hlavne samotná Hanutchová bude musieť ukázať, že nepatrí na koniec tabuľky.

Otvoriť galériu


Bola len ťahákom?!


Daniela mala na zlepšenie iba týždeň. To je však príliš krátka doba na to, aby stihla predviesť na parkete lepší výkon. Naozaj teda bude len na divákoch, či jej pošlú dostatok hlasov, alebo jej trápenie na tanečnom parkete ukončia. Krásna tenistka bola od začiatku avizovaná ako najväčšia hviezda nablýskanej televíznej šou. Markíza totiž stavila na jej obľúbenosť medzi Slovákmi. Bola zárukou, že si diváci v nedeľu Let´s Dance určite pozrú. Je teda možné, že kompetentní vedeli veľmi dobre, do čoho idú a účinkovanie tenistky, ktorá bola len lákadlom pre divákov, bude mať v tanečnej šou rýchly koniec.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ms, row

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vodička jazdu pod vplyvom alkoholu nezvládla.
Foto
Opitá vodička napálila do múru: Neuveriteľné, koľko nafúkala ráno pred ôsmou!
Boj o stoličku šéfa parlamentu sa zamotáva.
Boj o stoličku predsedu NR SR: Čo charakterizuje Danka a Rašiho? Politológ hodnotí stabilitu koalície
(ilustračná foto)
Muž († 72) mal COVID 613 dní! Desivé, čo sa v jeho tele udialo: Vedci varujú
(ilustačné foto)
Trnavčanka venčila psov v parku, pozrela do húštiny a tam... Na VÝJAV do smrti nezabudne!
Ak nemôže otec, robí Sebastianovi navigátorku kamarátka Karin.
FotoVáš Tip
Z 11-ročného Sebastiana vyrastá hviezda rely: Toto sú najväčšie úspechy malého pretekára za volantom!
(ilustračné foto).
Nočný požiar vystrašil ľudí vo Výbornej pod Tatrami: Čo sa stalo na dvore domu?!
Foto
Legenda futbalového Slovana vymenil loptu za prácu v kuchyni: Radšej budem čistiť zemiaky ako...
Riaditeľ RTVS Ľ. Machaj by po rozdelení prišiel o svoju stoličku.
Vláda rozhoduje o osude RTVS: Zásadná vec zostala, príde Machaj o stoličku riaditeľa?
Vlkolínec
Obyvatelia Vlkolínca už sú ZÚFALÍ: Sme ako opice v zoo, bodaj by sa na nás zabudlo!
Bojový dron
Poplach v Rusku: Smolenská oblasť pod paľbou! Na TOTO sa nepriatelia mali zamerať
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Izrael ďakuje USA: Silný odkaz pre všetkých našich nepriateľov!
Foto
Dobitý Mikle sa pomaly hlási do práce. Hokejista Žabka ešte nie je obvinený: Prečo sa vyšetrovanie vlečie?