Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.09.2017 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Evelyn o trápení v Let's Dance: Je mi zo seba do plaču!

Sexi ako nikdy! Komička Eva Kramerová (27), alias Evelyn hviezdi v novej sérii tanečnej šou Let's Dance.

Svojou zvodnou čačou v prvom kole dokázala, že na to, aby bola žena sexy, nemusí mať miery 90 - 60 - 90. V rozhovore ale priznala, že rola sexice jej až tak nesedí. Ako Evelyn zvláda tanečný maratón a nenávistné komentáre na internete?

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Aká bola vaša reakcia, keď vás oslovili do tanečnej šou?

Ja, že naozaj? Ja? Komu toto, prosím vás, napadlo? (Smiech) Bola som v šoku. Váhala som a povedala som si: Evi, maj prosím ťa sebareflexiu, veď vôbec, ale vôbec nevieš tancovať. Potom mi Peťka Polnišová, ktorá tancovala v roku 2009, povedala, že neblázni a choď, bude to super. Tak som išla a som šťastná.

 

Ako zvládate tanečnú horúčku?

Doteraz som bola iba druh disko tanečníka. Úprimne, myslela som si že to bude ľahšie. Viete, povedia vám, iba sa vlň, tak sa začnem vlniť. Keď to urobíte na diskotéke, máte pocit, že wow, toto mi vyšlo, aká je zo mňa čaja. Ibaže vlnenie sa v latino tancoch má nejaké pravidlá, ako napríklad, kde musí byť ťažisko tela, aby to vyzeralo dobre. Pri tanci raz musíte prepínať špičky, inokedy vystierať chrbát, je to náročné a veľakrát to bolí.

Ako často trénujete?

Každý súťažiaci si nastaví svoj vlastný harmonogram tréningov. Ja s Lukášom trénujem každý deň aspoň tri hodiny, dnes sme trénovali štyri.

Idú vám lepšie latinskoamerické alebo štandardné tance?

V predchádzajúcom kole som tancovala čaču. Tešila som sa, že to bude perfektné. Potom sme sa to začali učiť a pochopila som, že to nie je, ako keď ste na dovolenke na Kube a tancujete salsu s miestnymi. Teraz trénujeme štandard a pri tomto type tancov sa jednoducho cítim mimo svojej komfortnej zóny. Môj tanečník mi hovorí: Evi, tvár sa nežne, tancuj nežne. Predstav si, že si motýľ alebo víla, no mne bolo do plaču. Nevedela som sa dostať do nežnosti a jemnosti - emócie, ktorá má zo mňa vyžarovať.

Čakali ste v prvom kole vyššie umiestnenie?

Skončila som tretia odspodu napriek prepnutým špičkám, ale nevadí. Ja som povedala, že každý súťažiaci chce v Let´s Dance niečo iné, jediné, čo chcem ja je, aby mi niekto po tanci hodil na parket plyšáka. (Smiech)

A čo opätky? Nerobia vám problémy?

Mám také pľuzgierové nohy, že dovidenia. Koža mi tak zhrubla, že na bruškách nôh mám štvoritú vrstvu niečoho. (Smiech)

Otvoriť galériu

Mnohé celebrity, ktoré súťažili v predchádzajúcich sériách Let´s dance si pochvaľovali, že vďaka šou nejaké to kilečko zhodili. Darí sa to aj vám?

Tri hodiny tréningu denne sa musia niekde prejaviť. Aj ja na sebe cítim, že to už ide pomaličky dole.

Čo je pre vás na celom tancovaní najťažšie?

Pri čači som sa mala tváriť, že na parket prišla samica, ktorá si verí a dá to. Viete, ja prirodzene nie som taký typ, čiže toto bolo najťažšie. Druhá vec boli kroky, výraz a skĺbiť toto všetko dohromady.

Skúšate choreografie aj mimo tréningov?

Jasné, tancujem aj doma. Pred začiatkom som mala taký stres, že keď ma pochytila panika, že neviem kroky, tak som sa postavila a vyskúšala som si to. A mohlo to byť kdekoľvek, pokojne aj v kaviarni. Kamaráti na mňa pozerali, že Evi, ok, stačí. Mne bolo jedno, kto sa na mňa pozeral, jednoducho, musela som si to v tej chvíli vyskúšať.

To znie tak, že to beriete naozaj svedomite. Viete sa aj poriadne vynervačiť?

Samozrejme, keď sa do niečoho pustím, chcem, aby to bolo na 100%. Začiatky boli únavné, tancovala som tri - štyri hodiny a stále mi to nešlo. Nadávala som si, ako je možné, že sa mi to v kuse nedarí. Bola som zúfalá. Tanec je fyzicky náročný, ale pre mňa to bolo asi viac psychicky náročné. Zlomiť v sebe srd, ktorý príde, keď vám niečo nejde, to bolo ťažké.

Ako vychádzate s tanečným partnerom Lukášom? Má na vás tvrdú ruku?

Lukáš je super, je s ním sranda, ale vie mi aj naložiť. Vždy sa ho pýtam, že na koľko percent sa ti to páčilo. A on, že 24...

Náš fotograf vás zachytil, ako odchádzate domov po prvom kole v tanečnej róbe. Nemáte so sexi tanečným oblečením, ktoré naozaj veľa odhaľuje, problém?

Áno, bola som v nich do konca, pretože sa mi už fakt nechcelo prezliekať. S tanečným oblečením som v pohode. Krátke šaty mi nevadia, pretože aj v bežnom živote nosím veľmi krátke kraťasy, až si mnoho ľudí myslí, že pod dlhým tričkom nič nemám. Vždy s kámošmi vtipkujeme, že som si zasa nezobrala gatky. Čo sa týka kostýmov, skôr boli problém moje prsia. Normálne toho Fera Mikloška, ktorí má na starosti naše kostýmy, ľutujem, že to musí vždy nejako prešpekulovať.

Prvé kolo Let´s Dance bolo poznačené kauzou herečky Petry Vajdovej, ktorá šoféroval opitá. To jej ospravedlnenie v priamom prenose vyznelo zvláštne. Ako ste to vnímali vy súťažiaci?

Nemôžem hovoriť za iných, ale my sme to vnímali tak, že fúha, žiadne dobré správy. Zhovárali sme sa medzi sebou v takom štýle, že počuli ste? Zisťovali sme, či je všetko ok a či bude pokračovať v tancovaní. To, čo sa stalo Petre, je veľmi nepríjemné, ale sú to také životné kiksy, ktoré sa dejú. Čo sa týka jej ospravedlnenia, chápem, že to zo seba chcela dať von, chápem, že si chcela vyčistiť stôl. Ja osobne by som to už von neťahala, pretože niektoré veci by mali zostať za zatvorenými dverami. Ona to však spravila tak, ako potrebovala, myslela to úprimne a je za tým bodka.

Otvoriť galériu

Preslávili vás vtipné videá na sociálnych sieťach. V poslednej dobe ich však pridávate menej ako kedysi. Prečo?

Bolo veľa nápadov, ale posledné mesiace boli náročné. Nemala som energiu. Prišla som domov a zaspala o 22.00. Chcem si však nájsť nejakú rovnováhu, pretože točenie videí je to, čo ma baví a čo chcem robiť aj naďalej.

Ako vyzerá príprava videa? Je tam nejaký scenár, alebo idete hneď a nahrávate hneď to, čo vám napadne?

Nemá to scenár v pravom zmysle slova, skôr sú to také poznámky. Keď nemám nápad, nasilu videá netočím, pretože by bolo poznať, že to nie je ono.

Minulý rok ste sa rozišli s dlhoročným priateľom Petrom. Ste opäť zaláskovaná?

Stále doňho... S bývalým priateľom sme sa dali opäť dohromady. Mali sme chvíľku pauzu v rámci psychohygieny, no nakoniec sme si povedali, že sa máme stále radi.

Otvoriť galériu

Keď sa vrátim k jednému z vašich prvých videí, ako ste v Chorvátsku hľadali kuny. Čakali ste taký úspech?

Kdeže, chcela som to vymazať, že je to blbosť. A zrazu som o hodinu prišla na facebook a zahrnula ma smŕšť pripomienok správ, potom sa do dostalo do televízie, začali mi chodiť pozvánky do rôznych talkshow a takto za sebou to išlo a ja že, čo sa deje? Nechápala som...

Odvtedy ubehli tri roky... Ako veľmi sa vám zmenil život?

Bola som zatiahnutá do veľa vecí a veľa vecí som sa naučila. Chvala bohu, dnes môžem rozvíjať kreativitu, ktorú mám a formy, ako ju prezentujem. Či seriál Svet podľa Evelyn, alebo písanie cestopisov, všetko sú to trošku iné odvetvia, vďaka ktorým sa posúvam ďalej.

Otvoriť galériu

Seriál bude mať ešte nejaké pokračovanie?

Najprv sa hovorilo, že áno, potom nie a teraz už to je pasé. Chcem si na to spraviť vlastnú nadstavbu, ale je to veľmi drahé, urobiť to tak, ako by som si to predstavovala. Urobím však minimálne aspoň lacný spin-off.

Mnoho vašich fanúšikov si myslí, že vy ste jednoducho stále dobre naladené a veselá. Aké je Evelyn v súkromí?

Jasné, že nie som v kuse veselá, to asi ani nie je zdravé, to by ma asi porazilo. Na to, aby som bola príjemná a veselá, musím mať aj čas, keď riešim iba seba, svoj pokoj a čítam si. Viem byť aj ticho a rada počúvam druhých. Nie vždy musí byť pozornosť na mne.

Vedia vás hejty na vaše videá rozhodiť?

Ak myslíte komentáre pod videami, nečítam si ich. Viem o sebe, že som veľmi citlivý človek a keď si prečítam niečo zlé, mrzí ma to. Boli časy, keď som kvôli tomu dokonca nemala náladu točiť ďalšie videá a to nemôžem dopustiť, pretože to je práca, ktorú milujem. Jasné, že teraz nehovorím o konštruktívnej kritike, keď mi niekto povie, že, Evi, takto vylepši zvuk, alebo obraz či pokojne aj to, že to či ono nebolo moje najlepšie video. Ale na internete niektorí ľudia vyslovene chrlia nenávisť. Keď mi človek, ktorý ma nepozná, napíše, že ty, krava, keď ťa stretnem, tak ťa neviem čo... Ehm, si na mojej stránke, ak sa ti nepáči, vypadni!

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Kristína Štúriková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!