Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.09.2017 09:40 | PR články

Trápi Vás nadmerné potenie na neobvyklých častiach tela? Vyskúšajte Electro Antiperspirant!

Ak sa nadmerne potíte na takých častiach tela, ako sú dlane, hlava, chrbát, zadok, ale aj na tých bežnejších miestach ako sú podpazušie a chodidlá, určite viete, že sa jedná o nepríjemnú záležitosť, zasahujúcu nemalým spôsobom do Vášho osobného a pracovného života. Vyskúšali ste už všetko možné i nemožné a nadmerné potenie aj napriek tomu ovláda Váš život? Skoncovať s ním môžete raz a navždy, vďaka sérii zdravotníckych prostriedkov s názvom Electro Antiperspirant®, ktoré Vás zbavia potenia na akejkoľvek časti tela aj na niekoľko mesiacov na 1 použitie.

Electro Antiperspiranty sú vyvíjané v kooperácii s renomovanými lekármi špeciálne pre ľudí, ktorí trpia nadmerným potením, tzv. hyperhidrózou. Táto dedičná choroba sa najčastejšie prejavuje práve na dlaniach a chodidlách, ale nevyhýba sa ani hlave, podpazušiu, hrudníku a ďalším častiam tela. Za najčastejšieho spúšťača potenia ľudia uvádzajú stresovejšie situácie, prechody zo zimy do vykúrených miestností a niekedy aj obyčajnú myšlienku na potenie ako také. Electro Antiperspiranty sú designované priamo na riešenie týchto problémov, a to veľmi rýchlo a na veľmi dlhú dobu. Poďme si ich priblížiť viac:

Otvoriť galériu
Zdroj: Hightech Development - Electro Antiperspirant

Klasický Electro Antiperspirant®

Tento prístroj uzrel svetlo sveta v roku 2010 a do dnešnej doby úspešne zbavil potenia na rôznych častiach tela desiatky tisíc ľudí po celom svete. Je napájaný z obyčajných tužkových batérií, ktoré minimalizujú náklady na terapiu a vy tak po kúpe nemusíte investovať ďalšie peniaze, ani nikam dochádzať. Klasický Electro Antiperspirant zastaví nadmerné potenie na rukách, nohách i v podpazuší. So špeciálnymi adaptérmi aj na ďalších častiach tela. Ako prvé a jediné riešenie nadmerného potenia na svete dokázal behom klinického testovania pomôcť 100% pacientom. Technológia, ktorá je v klasickom Electro Antiperspirante použitá, je  tak vylepšovaná iba z hľadiska rýchlosti a dĺžky účinku a premietnutá do ďalších prístrojov rady Electro Antiperspirant.

Otvoriť galériu
Zdroj: Hightech Development - Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant® Sensitive

Absolútne prvý prístroj na trhu, ktorý umožnil terapiu oboch rúk bez asistencie ďalšej osoby. Electro Antiperspirant Sensitive aplikuje terapiu odlišným spôsobom, ktorý je vhodný hlavne pre citlivú pokožku žien a ďalších osôb s citlivou pokožkou. Napájanie na klasické respektíve dobíjacie batérie zostalo zachované a tak aj terapia Electro Antiperspirantom Sensitive, ktorý Vás dokáže zbaviť potenia rúk, nôh a pod pazuchami, zostáva veľmi lacná. Jediné, za čo po nákupe platíte je dobíjanie tužkových batérií. Tento prístroj je pre svoju účinnosť a hladký priebeh terapie vyhľadávaným pomocníkom proti nadmernému poteniu už od roku 2013.

Otvoriť galériu
Zdroj: Hightech Development - Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant® ELITE

Novinka, spájajúca účinnosť klasického Electro Antiperspirantu s veľmi citlivým priebehom terapie Electro Antiperspirantu Sensitive. Electro Antiperspirant ELITE používa celkom novú pulznú technológiu, vďaka ktorej môžete liečiť prakticky všetky časti tela, postihnuté nadmerným potením, bez akýchkoľvek nežiaducich pocitov. Efekt terapie, teda doba, na ktorú Vás prístroj zbaví nadmerného potenia sa pohybuje i v rade niekoľkých mesiacov na jediné použitie. Electro Antiperspirant ELITE je plne automatický prístroj, ktorý komunikuje v niekoľkých svetových jazykoch a je napájaný buď z integrovanej vysokokapacitnej batérie, ktorá poskytne energiu na niekoľko hodín terapie alebo zo sieťového adaptéru. Všetky Electro Antiperspiranty sú schválenými zdravotníckymi pomôckami a ako také splňujú tie najprísnejšie kritéria bezpečnosti vyžadované Európskou úniou.

Otvoriť galériu
Zdroj: Hightech Development - Electro Antiperspirant

100% účinnosť alebo peniaze späť

Každý z Electro Antiperspirantov Vás zbaví nadmerného potenia na veľmi dlhú dobu, pri pravidelnom používaní prakticky navždy. Tím vyškolených pracovníkov radí každý deň stovkám užívateľov z celého sveta, ako terapiu najlepšie aplikovať a zbaviť sa tak nadmerného potenia veľmi rýchlo, bezpečne a na dlhú dobu. Pokiaľ by ste náhodou neboli s výsledkami liečby spokojní, dostanete svoje peniaze späť. Získať prístroj je veľmi jednoduché, na nižšie uvedenej stránke vyplníte objednávku a prístroj Vám príde až domov zadarmo. Pokiaľ si nebudete vedieť rady s jeho výberom, na tejto stránke môžete porovnať Electro Antiperspiranty. Electro Antiperspirant vyrieši Vaše problémy s nadmerným potením raz a navždy.

Objednať Electro Antiperspirant vrátane záruky vrátenia peňazí a dopravy zadarmo.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na snímke slovenskí hokejisti sa tešia z gólu v zápase Rakúsko - Slovensko na hokejovom turnaji o Nemecký pohár.
Hokejoví fanúšikovia, spozornite: Neznámy páchateľ ponúka falošné lístky! Takýto trik používa
Filip Kuffa odmieta, že by porušil zákon.
Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka nad národným parkom: Takto to Kuffa zdôvodnil
Group of male and female coworkers having lunch break eating pizza together in office
Šetríte čas obedovými „menúčkami“? Prekvapí vás, kde sú najdrahšie... A nie je to Bratislava!
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár (Smer-SD).
Blanár o konflikte na Blízkom východe: Slovensko nepodporí sankcie, čo by zasiahli viac občanov SR ako Irán
Na snímke nemecký kancelár Olaf Scholz.
Pomsta Iránu? Aha, čo chce spraviť Nemecko kvôli útoku na Izrael
Komička Evelyn (33) prichádza s jednou zmenou za druhou.
Foto
Evelyn si zbalila kufre: Nemierila však za teplom! Komičku na cestách postretlo niečo nádherné
Taliansky premiér Mario Draghi.
Taliansky expremiér sa nezdržal: Ostré slová o Európskej únii! Prídu reformy
Chodkyňu po zrážke s autom v Tepličke nad Váhom previezli do nemocnice.
Zranenú chodkyňu po zrážke s autom previezli do nemocnice: Na ceste spravila zásadnú CHYBU!
Na snímke sprava prezidentka SR Zuzana Čaputová a český prezident Petr Pavel
Mala by vláda urovnať vzťahy s Českom? Najviac súhlasných reakcií prišlo z tohto kraja
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Na Ukrajine došlo k tomu, čoho sa Zelenskyj obával: Strašné následky!
Predseda vlády SR Robert Fico (SMER-SD).
Robert Fico sa vyjadril k členstvu Ukrajiny v NATO: O toto požiadal ministra Blanára
Polícia obvinila muža z Medzilaboriec, ktorý sa vyhrážal mestskému policajtovi.
FotoVáš Tip
Hlodavce milujú Bratislavu! Po potkanoch v Petržalke a nutrii v Rači prišiel... Zasahovala polícia