Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.08.2017 18:00 | TOP Čas
Foto

Finalisti Farmy sú už známi, tvorcovia opäť zvolili zaručenú šablónu: Aj vám TO hneď udrelo do očí?

Na jeseň štartuje na Televízii Markíza už deviata séria Farmy a známi sú aj jej 12 protagonisti. Na aké povahy stavili tvorcovia tentokrát?

Prihliadnuc na ostatné ročníky možno s istotou tvrdiť, že tvorcovia úspešnej reality show opäť dali na overené typy ľudí, ktoré sa v minulosti osvedčili.

O nových tvárach Farmy zatiaľ veľa nevieme, no na základe fotografií, povolania a skúseností s ostatných ročníkov možno predpokladať, aké povahy budú vládnuť na oravskom statku v novej sérii. Kto bude za najväčšieho intrigána, do koho sa zamilujú farmárky, či kto bude ten najlepší pracant? Toto sú naše tipy na farmárov, o ktorých budete určite počuť!

Anna Auxtová (52) - majiteľka krčmy. Anna pôsobí ako milá osoba, mamina, ktorá nebude vyvolávať väčší rozruch. Ako krčmárka má však rada poriadok a keď príde na lámanie chleba, zavelí a s farmármi si raz-dva urobí poriadok.

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza
Jozef Bohdan (40) - robotník, rezbár. Jozef bude patriť medzi pracovitých farmárov, ktorý sa flákať nevie. Ako rezbár miluje remeslo, preto pre neho nebudú kreatívne úlohy od hospodára žiaden problém. Šedá myš z neho určite nebude, mohol by sa ukázať aj ako jeden z hlavných zvodcov. 

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza

Lenka Botková (29) - nezamestnaná. Fotka Lenky nie je taká čitateľná, pri pohľade na jej tvár sa vynára mnoho otáznikov. Pokojne by mohla byť skrytou intrigánkou, tichá voda, ktorá brehy myje, ale aj šedou nevýraznou a málo sebavedomou účastníčkou, ktorá vypadne medzi prvými a za chvíľu sa na ňu zabudne.

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza

Ladislav Krajčovič (64) - dôchodca (predtým baník, zlievač, majiteľ „šenku“, stolár). Ladislav vie, čo je to tvrdá práca. Má bohaté skúsenosti, takže robota mu problém robiť určite nebude. Pri stavbách bude hlavným veliteľom, ktorý si získa rešpekt chlapov. Nepôsobí ako typ dobrého policajta, ale práve naopak.

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza

Šimon Néma (26) - kvetinár. Šimon má ako kvetinár rád jemnú prácu. Ťažká robota mu preto bude robiť väčšie problémy ako ostatným farmárom. Na druhej strane by sa však mohol osvedčiť v kuchyni ako jeden z najlepších sluhov. Otázne je, či mu nebude chýbať bojovnosť a či nie je pre túto divočinu príliš "dobrý".

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza
Stanislav Madzík (30) - čašník. Na Stanovi vidno, že sa do súťaže prihlásil, aby bojoval sám za seba. Na nikoho nebude brať ohľad a keď ho niekto vytočí, dá mu to pekne "vyžrať". Ako čašník má bohaté skúsenosti s ľuďmi a veľmi dobre vie, čo na nich platí. Preto možno predpokladať, že o ňom budeme ešte počuť.

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza

Peter Poruban (29) - záhradník, príležitostný model. V žiadnej Farme nechýba "loverboy", typ záletníka, na ktorom môžu farmárky oči nechať. Tentokrát to je Peter, ktorý ma sebavedomia na rozdávanie. Vďaka náklonnosti žien sa v súťaži udrží veľmi dlho, no ak nebude robiť, súťaž nevyhrá.

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza

Dáša Sabová (31) - manažérka účtovného oddelenia. Dáša je mladá, inteligentná žena, potrebovala vypadnúť zo stereotypného života, ktorý jej pohltila hlavne práca. Vie makať, preto má ako budúca farmárka potenciál. Má vlastný názor, ktorý si určite pre seba nenechá.

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza

Ivana Slabá (20) - študentka strednej školy (kaderníctvo). Ivana nemá veľa skúseností, no keďže je mladá a prihlásila sa do reality show, zrejme má väčšie ambície. Pôsobí ako nežná žena, ktorá má obavy a nie je si celkom istá, či sa do súťaže mala vôbec prihlásiť. 

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza

Jana Volnová (47) - kozmetička betónových výrobkov. Jana sa s nikým naťahovať nebude. Na farmu prišla preto, aby vyhrala a urobí preto maximum. Ak jej niekto vojde do cesty, nedaruje mu to. Najlepšie sa budú mať pri nej tí, ktorí sa s ňou budú snažiť vychádzať.

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza

Ján Solárik (47) - podnikateľ v gastronómii. Ján má už v živote dačo prežité, vie zarobiť peniaze, no Farma ho oslovila, aby vypadol zo zabehnutého života a vyskúšal niečo nové. Ak vzniknú na statku nejaké konflikty, je pravdepodobné, že ich súčasťou bude aj Ján.

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza

Eva Zelníková (22) - podnikateľka. Eva bude patriť medzi najkrajšie účastníčky. Ako podnikateľke jej nebude chýbať sebavedomie. V súťaži sa bude chcieť udržať zubami-nechtami. Keďže sa dostala medzi finalistov, urobí všetko pre to, aby o nej ľudia počuli a dobre si ju zapamätali. 

Otvoriť galériu
Farma
Zdroj: TV Markíza

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kj

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO