Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.08.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Exmilenka Balúchová o Pašekovi: Odkaz pre Kalisovú! Mirka, toto o ňom nevieš

Nečakaný odkaz! Vzťah moderátorky Miriam Kalisovej (32) a hokejistu Dušana Pašeka ml. (32) bol zaiste prekvapením aj pre Barboru Balúchovú (30).

Speváčka, ktorá v januári porodila podnikateľovi Borisovi Kollárovi (52) syna Alexandra Jána, kedysi randila práve so známym lámačom sŕdc. Dvojica sa za dramatických okolností rozišla a nazúrená blondínka vtedy nenechala na playboyovi jednu nitku suchú. Balúchová teraz pre Nový Čas na plné ústa povedala, čo si myslí o najnovšej láske svojho exfrajera!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Pašek junior je v šoubiznisových kruhoch známy ako veľký milovník žien. Zdá sa však, že športovec po početných pokusoch úspešne zakotvil a jeho vyvolenou sa stala rozvedená mamička Miriam Kalisová. Moderátorka tak spoznala kvality muža, ktorý kedysi patril aj speváčke Barbore Balúchovej. Tá po búrlivom rozchode s Pašekom pred siedmimi rokmi síce vyhlásila, že playboyove ďalšie milenky ju nezaujímajú, no pre Nový Čas sa teraz otvorene vyjadrila na adresu svojho ex.

 

„S Duškom som už bola dávno, ale mám na náš vzťah pekné spomienky,“ prezradila Novému Času speváčka. „Do dnešného dňa vychádzame dobre, bola som mu nedávno spievať na akcii a gratulovala som mu aj k novému vzťahu,“ prezradila mama syna Alexandra Jána a hrdličkám, ktorých vzťah odhalil minulý týždeň Nový Čas, poslala odkaz. „Sú pekný pár a prajem im, aby našli v tom druhom spriaznenú dušu,“ dodala Barbora. Také idylické to však vždy nebolo a medzi exmilencami v minulosti panoval vojnový stav!

Otvoriť galériu
 

Zmenila rétoriku

Balúchová a Pašek bývali pod jednou strechou. „Boli mladí, túžili po zážitkoch, ale ona to brala vážnejšie,“ prezradil náš zdroj. Matka desiateho potomka Borisa Kollára pritom na Pašekovu adresu po rozchode hromžila. Rozbuškou boli jeho fotky s inou dievčinou na sociálnej sieti. „Ešte sme ani poriadne neskončili a neuzavreli náš vzťah a on sa pokojne pýši, že opäť nevie udržať svoj penis na uzde,“ priznala vtedy Novému Času Barbora, ktorá zrejme nevedela, či ju viac nahnevali kopačky cez esemesku, Dušanova nová známosť, alebo nevera.

„Bolo to niečo také. Barbore som to sám povedal, nechcel som ju klamať,“ netajil návštevu cudzej spálne Pašek. Blondínka nad ním zlomila palicu. „Strašne mi to ublížilo,“ uzavrela. No časy sa menia a emócie vyprchali. Blondínka na adresu Pašeka teraz chrlí komplimenty a nedávno spievala na jeho akcii za príjemný honorár.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Richard Takáč (Smer-SD).
Uľahčenie práce či odbúravanie byrokratickej náročnosti: Minister poľnohospodárstva privítal novelu zákona
Hersh Goldberg-Polin sa objavil na videu Hamasu.
Hamas zverejnil video s rukojemníkom: Hrozivé slová 6 mesiacov po únose