Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.08.2017 09:22 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Drsné slová Borisa Kollára na adresu homosexuálov: Títo úchyláci patria do ústavu!

Poriadne tvrdé vyjadrenia! Multiotecko a politik Boris Kollár (52) je v očiach Slovákov veľkým liberálom. Svedčí o tom aj jeho neštandardný spôsob rodinného života. Kollár má totiž desať detí s deviatimi ženami. Napriek jeho voľnomyšlienkarskemu postoju mu však v žalúdku leží komunita homosexuálov, ktorým to bez servítky vysvetlil na sociálnej sieti. Niektorí z nich totiž podľa jeho slov patria do ústavu! Čo Kollára tak nahnevalo a prečo použil také tvrdé vyjadrenia?!

Kollár sa na sociálnej sieti poriadne rozohnil a pod kontroverznú fotku dvoch mužov v maskách a obojkoch napísal tvrdú kritiku. Fotka pritom nebola vôbec z minulotýždňového pražského pochodu homosexuálov ako sa politik tváril, ale z minulosti zo zahraničia. „Je to zvrátené. Nesúhlasím s tým, a nemienim to v uliciach rešpektovať, ani nič podobné. Dúhový pochod ! Tolerancia k tomuto ? Nikdy! Oni patria do ústavu, a nie na ulicu! Vždy to boli úchyláci a nemali tú diagnózu nikdy vylúčiť. Teraz sa máme na nich pozerať ako na zdravých jedincov kvôli tolerancii? Nikdy nebudem k tomuto tolerantný,“ vyhlásil politik. Tieto slová poriadne prekvapili jeho fanúšikov, ale aj niektorých ľudí zo slovenského šoubiznisu, z ktorých mnohí sú Kollárovi kamaráti.

Otvoriť galériu

Multiotecko sa však bráni. „Nie som proti dúhovému pochodu. Som proti takýmto prejavom úchylností. Mne neprekáža, keď je niekto gej alebo lesba. Mám kopec kamarátov homosexuálov a vôbec nepremýšľam nad tým, že by som sa s nimi mal inak baviť, lebo sú homosexuáli,“ vysvetlil Novému Času politik s tým, že má výhrady voči veciam, ktoré by mali ostať za dverami spálne. „Mne prekáža hysterická okázalosť a ukazovanie týchto zvráteností na ulici. Jedni sa hrajú na psy, druhí potrebujú mať zarezané gate v zadku, iní obojky na krku,“ hnevá sa Boris.

Chce chrániť svoje deti

Kollár je známy svojou netradičnou mnohopočetnou rodinou, o ktorú sa však riadne stará. Svojich desať detí ľúbi a práve potomstvo chce podľa vlastných slov pred istými vecami chrániť. „Viete si predstaviť, že pôjdete s deckom po ulici? Je úplne jedno, od ktorej matky si to dieťa zoberiem, teraz aby sme boli objektívni, tiež nemám úplne normálnu rodinu. Ale ako to tomu decku vysvetlím? Takéto zvrátenosti! Bude si myslieť, že toto je normálne?“ pýta sa Kollár. Ten je však otvorený aj možnosti, že by sa v budúcnosti niektoré z jeho početných detí k homosexualite priznalo. „Zobral by som to s rešpektom a nemal by som s tým problém. Pokojne by mi mohol predstaviť svojho priateľa alebo baba svoju priateľku, podporoval by som ich rovnako ako ostatných. Ale keby si chcel dať obojok a chcel štekať na ulici, nohy by som mu dolámal,“ dodal na záver Kollár. Nový Čas oslovil známe tváre - herca Viktora Horjana a módneho návrhára Fera Mikloška, ktorý sa k téme odmietli vyjadriť. Dôvodom je zrejme priateľstvo s Kollárom.

  

Podporujú komunitu gejov

Hana Gregorová (64),herečka

Otvoriť galériu
Hana Gregorová
Zdroj: Peter Korček

- Hlavne čo sa týka morálky, nech si každý najprv pozametá pred vlastným prahom a až potom nech súdi druhých.

 Andrej Hryc (67), herec

Otvoriť galériu
Andrej Hryc
Zdroj: mp

- On je teraz verejný činiteľ a je zodpovedný za každé svoje slovo. Mne oni neprekážajú, nech si každý robí čo chce No zdá sa mi, že toho začína byť priveľa. Sexuálna orientácia je osobná vec každého človeka, máme demokracia a nech sa s tým každý vyrovná. Ja tiež nechodím po uliciach a nevykrikujem čo som zač.

 

Michaela Čobejová (47), herečka

Otvoriť galériu

- Vyrazili ste mi dych. Aj keby nebol verejná osoba a naozaj si toto myslí, tak som z toho úplne zaskočená. Najhoršie na tom však je, že v jeho vyjadrení chýba akýkoľvek súcit a láska, to je na tom smutné. Je to jednoznačné odsúdenie niekoho, koho asi vôbec nepozná a tú problematiku nezažil na vlastnej koži.

Eva Máziková (67), speváčka

Otvoriť galériu

- Podľa mňa sa okolo toho robí veľké divadlo. Homosexuáli tu boli aj budú bez ohľadu na to, či existuje facobook alebo Dúhový pochod. Dôležité je však to, že sú to normálni ľudia, ktorí tvoria ľudské hodnoty ako každý iný a to, čo robia za dverami svojej spálne, je len ich súkromná vec. Mám veľa priateľov homosexuálov a nemám s tým žiadny problém. Keď sa to niekomu nepáči, nech sa na to nepozerá, ale nech sa zamyslí nad sebou, či aj jeho život prináša pre spoločnosť nejaké hodnoty.

 

Nehanbia sa za orientáciu

 

Otvoriť galériu

Módny návrhár Fero Mikloško sa netajil, že je homosexuál. Len nedávno mu stroskotal vzťah s Rasťom Holubcom. Ďalším známym homosexuálom je herec Richard Stanke, ktorý žije s partnerom v Čechách a vychovávajú syna Vojtíška. Herec Viktor Horjan sa otvorene priznal k orientácii v roku 2009.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Ilustračné foto
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú