Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.08.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Po strachu z rakoviny zažíva bývalá kráľovná krásy Mária Sándorová ďalšiu ranu osudu: Vojna s exmanželom!

Valí sa to na ňu z každej strany! Zdá sa, že problémy bývalej kráľovnej krásy Márie Sándorovej (33) nemajú konca-kraja. Miss Slovensko 2004 sa len nedávno rozviedla so známym hokejovým útočníkom Martinom Bartekom (37) a pre podozrenie z rakoviny musela podstúpiť náročnú operáciu. Tým sa však veľké trápenie mamy dvoch krásnych detí Mariah (10) a Maxima (7) zrejme neskončilo. Sándorová sa totiž na sociálnej sieti posťažovala na exmanžela kvôli synovi! Čo na situáciu hovorí samotný Bartek?

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Bývalá kráľovná krásy Sándorová zrejme prežíva v súkromí peklo. Miss Slovensko 2004 skončila v nemocnici po tom, ako jej lekári objavili zvláštne nálezy na ženských orgánoch. „Podstúpila som vážnu operáciu. Všetko dobre dopadlo,“ povedala nám dvojnásobná mamička. Zdravotné problémy však nie sú jedinou vecou, ktorá ju trápi. Tento rok sa totiž rozviedla s hokejistom Martinom Bartekom a zdá sa, že medzi exmanželmi nie je všetko v poriadku. „Pred dvomi rokmi sa rozhodol opustiť rodinu a teraz má chuť mi vziať syna, keď si konečne vstúpil do „svedomia“ a zistil, že asi nejaké deti niekde má,“ rozohnila sa na sociálnej sieti Mária. „Jednoduchšie iba Maxima, pretože Mariah je už rozumnejšia, rozdeliť súrodencov. Forget Bartek (zabudni na to, Bartek, pozn. red.),“ napísala Sándorová. „Moje deti budú vyrastať so mnou a navždy budú spolu. Budem bojovať trebárs aj ďalších sto rokov. Už bolo dosť! Prosím, už nech zvíťazí spravodlivosť,“ dodala. Tento status, ktorý mohli vyprovokovať slová jej vlastného syna, neskôr zmazala. „Malý s mamou volal a z ničoho nič povedal, že chce byť so mnou, na tréningoch. Neviem, ako na to prišiel. Povedal, že jedno dieťa by malo byť s tatom a jedno s mamou. Odo mňa to určite nepočul, ja som nechápal, kde to vzal a neriešim to,“ vyhlásil misskin exmanžel Bartek pre Nový Čas s tým, že mu pripadá trápne medializovať tieto veci.

Prečo ochorela?

 

Po tom, čo sa o pomery v rodine na základe statusu na internete zaujímal Nový Čas, misska výmenu názorov s exmanželom odmietla komentovať. „Mám deti vo výlučnej starostlivosti a ich otec ich môže vidieť, keď má čas,“ dodala. Samotný Bartek to potvrdil. Pre Nový Čas ale vyhlásil, že má výhrady k jej slovám o operácii. „Pokiaľ viem, Máriine zdravotné problémy sa začali už po narodení syna. Dlhodobo to plánovala riešiť,“ tvrdí. Je však možné, že misskine problémy môžu mať súvis s jej súkromím. „Dlhé trápenie môže narušiť ho­meostázy v organizme a je jedným z dôvodov vzniku onkologických ťažkostí,“ uviedla internistka Etela Janeková. „Hlavné je teraz myslieť pozitívne, aby sa to už nevrátilo,“ myslí si Sándorová, ktorá podľa vlastných slov s exmanželom svoje súkromné záležitosti rieši.

 

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: ms, rg

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí