Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.08.2017 08:05 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Tajomstvo milencov Kalisovej a Pašeka ml.: Týždeň po rozvode posielala fotky z dovolenky, o tomto ale nikto netušil!

Tajomstvo odhalené! Týždeň po rozvode s fitnesákom Martinom Šmahelom (34) zásobovala moderátorka Miriam Kalisová (32) svoj internetový profil na sociálnej sieti fotkami z dovolenky na Sardínii.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Tu pózovala po boku svojej dcérky Mie (3) a vyzeralo to, že po krachu manželstva si v Taliansku čistí hlavu. Nový Čas však zistil, že už vtedy jej robil spoločnosť nový milenec - bývalý hokejista Dušan Pašek ml. (32)!

 

Kalisová s Pašekom sa do nového vzťahu vrhli poriadne rýchlo. Podľa informácií Nového Času totiž dvojica už stihla absolvovať prvú spoločnú dovolenku. „Dušan zobral Miriam k moru. Boli spolu na Sardínii a nechýbala tam ani jej dcérka Mia,“ prezradil Novému Času zdroj z okolia moderátorky. Zvláštne na tom je, že slnenie na ostrove si milenci vybrali len pár dní po tom, čo sa z Kalisovej stala oficiálne slobodná pani. „Nehnevajte sa, ale svoje súkromie si necháme pre seba,“ povedala nám Miriam. Je však isté, že podobne ako jej exmanžel sa z rozvodu dlho nespamätávala.

Otvoriť galériu

Podľa našich informácií sa totiž moderátorka s bývalým hokejistom objavila na verejnosti už v máji, keď sa obaja zúčastnili charitatívnej akcie pre deti. Je možné, že práve tu medzi nimi preskočila povestná iskra, ktorá ich doviedla až k spoločnému tráveniu voľných dní. Čerstvý morský vzduch a horúce slnko tak mohli dvojicu ešte viac stmeliť dohromady. Aj to môže byť jeden z dôvodov, prečo po skončení dovolenky už vzťah nezapierali. „Áno, je pravda, že s pánom Pašekom tvoríme pár,“ priznala pred pár dňami Novému Času Kalisová.

Otvoriť galériu

Jej dcéra si ho obľúbila

Napriek tomu, že sa Miriam sa k novej známosti vyjadruje len veľmi stroho, je isté, že je zamilovaná až po uši. Fotografovi Nového Času sa totiž podarilo pred pár dňami dvojicu pristihnúť pri prechádzke ulicami hlavného mesta. Tu sa milenci na verejnosti nebránili vášnivým dotykom a náruživým bozkom. Romantickú schôdzku nakoniec ukončili v jednej z reštaurácií, kde si párik neustále hľadel do očí.

Otvoriť galériu

O novom vzťahu už Kalisová stihla informovať aj bývalého manžela. „Viem o tom, Miriam mi to povedala,“ prezradil Novému Času Šmahel. Pre moderátorku je tak obdobie spoznávania o to krajšie, že bývalého hokejistu si zamilovala aj jej malá princezná. „Dušan si s malou rozumie až príliš dobre. Mia ho zbožňuje a on ju tiež. Sú skvelí parťáci,“ dodala blízka kamarátka dvojice.

Dlho sami nezostali

Miriam Kalisová sa s manželom Martinom Šmahelom rozviedla koncom júna. Po oficiálnom ukončení manželstva sa obaja otriasli až neuveriteľne rýchlo. Fitnesák totiž strávil noc po rozvode s atraktívnou brunetkou a Miriam sa podľa všetkého už v tom čase mala poznať s bývalým hokejistom Pašekom ml.

Otvoriť galériu

Už v máji totiž boli bok po boku na charitatívnej akcii. Samotný Pašek sa obdivom ku krásnym ženám rozhodne netají. Medzi jeho bývalé lásky patrí napríklad speváčka Barbora Balúchová či finalistky súťaží krásy Petra Poláková a Barbora Olejníková.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Michaela Rovenská

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Natankujte a vyhrajte.
Slovnaft sa pripravuje na rozsiahlu odstávku: Bude to stáť poriadny balík!
(ilustračná foto)
Krajské mesto zápasí s veľkým problémom: Na sídlisku sa zosunul svah! Rátajte s obmedzeniami
Philipovi sa Harryho manželka nepozdávala už od začiatku.
Foto
Princ Philip pred Meghan už od začiatku VAROVAL! Dal jej PREZÝVKU, z ktorej musela peniť
Herák hovorí, že ide o bludy a odmieta akúkoľvek spojitosť s obťažovaním.
Na exposlanca Heráka podal prokurátor obžalobu: Týka sa sexuálneho zneužívania viacerých žien
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Obyvateľ čelil medveďovi neďaleko cintorína! Po Tatrami zasadal krízový štáb: Dôjde aj na krajné riešenie?
(ilustračné foto).
Rusko varuje Európu pred ODVETOU: Ak sa to stane, príde veľmi tvrdá reakcia!
(ilustračné foto).
25 rokov od vstupu Česka do NATO: Ministri zahraničných vecí zasadnú v Prahe
Ruský prezident Vladimir Putin (vľavo) a ruský minister obrany Sergej Šojgu
Ľadové slová ruského ministra! Silný odkaz pre Západ: Takýto máme PLÁN
Pestovatelia zo sadu Dobrý ježko zachraňovali úrodu.
Abnormálne teploty zamávali s prírodou: Spozorované úkazy spravia farmárom vrásky na čele
Vo vozidle museli vysať zeminu, zvyšky jedla aj iné nečistoty
Foto
Veľký test vysávačov do auta! Ktorý sa najviac oplatí? Tu sú výsledky
Kréta je obľúbenou dovolenkovou destináciou Slovákov.
Na gréckom ostrove prebieha najväčšie cvičenie: Desivý scenár!
Aerial drone view of Ruoholahti area, summer, sunset in Helsinki city
Tento jav v Helsinkách už neočakávali: Hovoria tomu takatalvi