Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.08.2017 10:02 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kleinová o detailoch svadby s Nejedlým: Na toto sa vykašľali!

Svadba v štýle záhradnej párty! Snúbenci Danica Kleinová (45) a Alexander Nejedlý (52) sa pripravujú na svoj veľký deň D.

Ten nastane v piatok 22. septembra, keď si ostrieľaná markizáčka a šéf hasičov po dvoch rokoch randenia povedia áno. Kleinová exkluzívne Novému Času prezradila detaily sobáša, ktorý sa na ich želanie zaobíde bez obvyklých tradícií. Rozbíjanie tanierov či unášanie nevesty tak nahradí rodinná oslava pre stovku hostí v pokojnej reštaurácii s maďarskou kuchyňou neďaleko Bratislavy.

V kalendári prominentných svadieb svieti ďalší dátum! Známe tváre vytiahnu svoje obleky a šaty zo skríň 22. septembra, keď si svoje áno povie markizáčka Danica Kleinová a Alexander Nejedlý. „Áno, je to pravda,“ potvrdila informácie Nového Času budúca nevesta. Známa spravodajkyňa a šéf hasičov si na miesto spečatenia ich lásky vybrali dedinu Vojka nad Dunajom, ktorá je od hlavného mesta vzdialená polhodinu cesty autom. Danica navrhla termín o 17. hodine s tým, že vtedy začne zapadať slnko a sobášne miesto zalejú jeho romantické lúče. „Obrad a párty bude v známej čárde. Je to príjemné miesto, kam s Alexandrom často chodíme a s majiteľmi sa dobre poznáme,“ prezradila Danica s tým, že tradície v podobe rozbíjania tanierov či unášania nevesty pôjdu bokom. „Nie, nebudeme mať ani starejšieho, ani družičky. O zábavu sa postará dídžej a živá hudba,“ dodala Kleinová. Rodinné prostredie reštaurácie dozdobí známa markizácka redaktorka Zuzana Ondrušková. „Určite tam donesie nejaké kvety, nechám sa prekvapiť, je veľmi šikovná,“ pochválila kolegyňu Danica. 

Aké lahôdky ponúknu?

 

Pre stovku pozvaných hostí, medzi ktorými sa objaví minister vnútra Robert Kaliňák, moderátori Zlatica a Patrik Švajdovci či manželia Viktor a Adela Vinczeovci, nachystajú samé dobroty. Pár stavil na slovenskú i maďarskú kuchyňu. „Berieme to ako oslavu v záhrade, čiže určite bude grilované mäsko kuracie i bravčové, guľáš, maďarská polievka jókai, rybky, štrúdľa, vínko i pivo, kto čo bude chcieť,“ uviedla hviezda Prvých Televíznych novín. Budúci manželia si želajú len jedno. „Chceme, aby sa tam všetci cítili dobre. Aby si po práci prišli oddýchnuť a zabaviť sa s priateľmi a rodinou,“ uzavrela Kleinová.

Svadba v skratke

  • áno si povedia 22. septembra 2017 o 17. hodine vo Vojke nad Dunajom
  • stovka hostí, vrátane mnohých známych tvárí
  • obrad a hostina formou záhradnej párty bude v známej čárde
  • jedlá slovenskej a maďarskej kuchyne ako guľáš, jókai polievka či grilovaná zelenina
  • vystúpi živá hudba a dídžej

Šaty nebudú biele!

Danica má jasno vo výbere šiat. Budúca nevesta si zvolila elegantné šaty, ktoré majú mať farbu cappuccino a smotana. Nebudú „tortové“, ale elegantné a Kleinovej ich šije na mieru uznávaná výtvarná kostymérka. Nejedlému zrejme bude stačiť siahnuť do šatníka, keďže ako generál má množstvo kvalitných oblekov.

Komu sa tam páči?

Reštaurácia vo Vojke nad Dunajom je obľúbeným miestom mnohých prominentov. Okrem Kleinovej a Nejedlého tam chodili pochutnať si na špecialitách tamojšej kuchyne aj mnohí politici, napríklad i exprezident Ivan Gašparovič. Obec je vzdialená 34 kilometrov od Bratislavy a je tam v prevádzke aj kompa.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke nový tréner MFK Zemplín Michalovce František Straka.
František Straka chce zažiť novú výzvu: Z Michaloviec do Afriky?
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Tragédia v Keni: Záplavy a silné lejaky si vyžiadali desiatky životov
The dead body is seen lying on the ground behind a cordon tape.
Telo mladej ženy († 22) našli v opustenom kostole: Hrozivé, v akom stave bola! Svedok doteraz nevie spať
Ovplyvnia parlamentné voľby náš dosah na eurofondy? Toto môže urobiť Európska únia!
(ilustračné foto)
Rusi terčom útoku: Zahynuli dvaja ľudia!
Foto
Už to nevydržala! Krištofova manželka sa zastala hráčov z KHL: Odkaz všetkým neprajníkom
Robert Fico, Milan Majerský.
Foto
Pristane Majerský na Ficovu hru? Jeden zo zakladateľov KDH aj politológovia reagujú! TOTO mu radia
V košickej zoo sa v januári narodilo medvieďa matke Xene a otcovi Filipovi, kolektív ošetrovateľov ho pomenoval Ares.
Váš Tip
Medvedica v košickej zoo sa začala správať zvláštne: O chvíľu zistili, čo je vo veci!
(ilustračné foto).
Zvládnete diktát pre šiestakov? Otestujte sa, ako ste na tom s pravopisom
Bomb in Kobane in Syria
Útok na vojenskú základňu v strednom Iraku: Je to odveta Izraelu?
Ako by Huliaka a Kuffu potrestali exšéfovia NR SR?!
Foto
“Experti" Huliak a Kuffa: Jeden fúka dym na rastlinu, druhý chráni muchy! Exšéfovia NR SR reagujú
K tragédii za dverami bytu na Bieloruskej ulici došlo ešte vlani v januári.
Foto
Byt hrôzy, kde Stanislav († 53) zabil seba i rodinu: Bojí sa tam vstúpiť aj právnička! Sused prehovoril