Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2017 12:55 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Nora darovala Versačemu dom, v ktorom žije Braňova mama: Na to, čo tam nájde, ho nemohlo nič pripraviť!

Urobia z bývalej svokry bezdomovca? Po tom, čo Nora Kabrheľová (58) vyšla spoza mreží, začala si dávať do poriadku nielen vzťahy, ale aj majetky.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Po svadbe s bývalým rivalom Františkom Kabrheľom (40), ktorému pripadol legendárny „mojsejovský“ dom na Pereši, sa podnikateľka rozhodla pre ďalší prekvapujúci krok. Versače sa totiž najnovšie stal aj spolumajiteľom domu v Smolníku, kde býva matka Norinho exmanžela Braňa Mojseja (49) Beáta (69)! Chalupa jej padá na hlavu, borí sa vo finančných problémoch a žije bez elektriny a vody! Čo na to samotný Braňo?

Mojsej si po rozvode zariadil život po boku novej partnerky, ako sa však zdá, s problémami z minulosti sa trápi dodnes. Vrásky na čele mu robí aj fakt, že spolumajiteľom domu, kde žije jeho matka Beáta, v dedine Smolník sa stal Versače! Ten, ktorý je súčasným manželom jeho bývalej ženy Nory. Ako Nový Čas zistil, 25. júla 2017 sa podľa listu vlastníctva stal Kabrheľ polovičným vlastníkom na základe darovacej zmluvy. „Nehnuteľnosť som dostal darom od Nory, lebo Mojsej sa vyhýbal komunikácii s Norou a treba riešiť majetky. Keď sa vyhýba komunikácii s ňou, bude musieť komunikovať so mnou,“ priznal Versače.

Otvoriť galériu

Ten sa dokonca v piatok vybral do Smolníka, obzrieť si novú nehnuteľnosť. To, čo tam videl, ho šokovalo. „Jeho matka žije bez vody a základných životných potrieb. Pripomína mi to koncentrák. Pani Beáta je v takom zúboženom a dezolátnom stave, že to hraničí s jej životom,“ priznal Norin manžel. Samotná Kabrheľová má na celú vec rovnaký názor: „Keďže viem, aký je Mojsej, vôbec ma neprekvapuje, že matku nechal v takejto situacii! Toto dokáže len človek, ktorý nemá štipku citu, a nielen k okoliu ale aj k mame.“

Otvoriť galériu

 

Kam sa podeje Beáta?

Mojsejova mama žila v dome s ďalším synom, ale ten zomrel. Odvtedy je tu sama. Podľa Versačeho nemá pani Beáta čo jesť a chýba jej v dome voda. Podľa jej slov jej mal syn sľúbiť, že ju umiestni do domova dôchodcov, stále sa tam však nedostala. Posťažovať sa mala aj na svoju finančnú situáciu, z dôchodku jej má totiž ešte polovicu brať exekútor. Dom, v ktorom býva, je v hroznom stave: špinavé steny s plesňou, miestnosti bez svetla či chýbajúca tečúca voda.

Otvoriť galériu

Čo na to, ako žije jeho mama, hovorí samotný Mojsej? „Viem, že bol u matky Kabrheľ s priateľom, kričal a oháňal sa papiermi. Vtrhli dnu, na to ona poukazovala dom a keďže je spoluvlastník, ponúkla mu bývanie v polovici domu, ktorú si vyberie. Pohostila ich gulášom, čo odmietli, a po obhliadke odišli,“ opísal situáciu Braňo, ktorý sa vraj o matku chystá postarať. „V priebehu leta bude mama umiestnená do domu seniorov. Odporúčam Kabrheľovi radšej venovať energiu súdnym sporom týkajúcim sa domu na Pereši a nie mojím blízkym,“ uzavrel.

Podľa našich informácií by chcel Norin manžel nehnuteľnosť Mojsejovej matky zbúrať. Či však na tento návrh pristúpi aj samotný Braňo, zatiaľ nevedno. Nie je totiž tajomstvom, že vzťahy medzi Mojsejom a Kabrheľovcami sú mimoriadne napäté.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?