Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Video

Mrazivé detaily popráv v Zliechove: Na povrch vyplávalo desivé tajomstvo

Desivé tajomstvo vyplávalo na povrch! Miroslava (38) spolu s jeho partnerkou Luciou (27) zatkli pred vyše dvoma týždňami pre zločin týrania blízkej a zverenej osoby a oboch vzali do väzby v Ilave.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

To však ešte nikto netušil, že navonok jasný prípad naberie hrozivý spád.

Lucia mala totiž podľa zdroja blízkeho polícii poskytnúť informácie o brutálnych vraždách, ktoré mal mať na svedomí jej partner. Miroslav (38) sa priznal k ohavnému činu, policajtom dokonca ukázal miesta, kde mal vysýpať popol svojich obetí. Muži zákona ho obvinili z troch vrážd a zverejnili desivé detaily. Podľa nich však môže mať Miroslav na rukách krv viacero obetí.

 

Muži zákona mali mať Miroslava (38) v hľadáčiku už mesiace, začiatkom júla však skončil spolu s družkou Luciou (27) vo väzbe pre týranie. Podľa zdroja blízkeho polícii mala práve mamička jeho najmladšieho synčeka Kristiána (5) poskytnúť mužom zákona informácie o vraždách. Kriminalisti vzápätí nabehli do domu v Zliechove, v ktorom pred piatimi rokmi žil. Na lúke pri dome im dokonca ukázal, kde vysýpal popol z pece. „Sem som dal fúrik a začal sypať,“ zachytili na mieste slová Miroslava kamery TV JOJ.

Otvoriť galériu

Nálezy, ktoré sa kriminalistom podarilo zozbierať, putovali na expertízu. „Niektoré DNA analýzy už prebiehajú za účelom stotožnenia obetí. Výsledky ešte nie sú,“ uviedol policajný prezident Tibor Gašpar. Napokon sa Miroslav priznal k trom brutálnym vraždám, z ktorých ho aj obvinili. Jeho obeťami sa mali stať od roku 2010 dve ženy a jeden muž. „Počet nie je konečný, to viem s určitosťou povedať. Naďalej je nezvestná 1,5 ročná maloletá dcéra jednej z obetí, o ktorej máme informácie, akým spôsobom bola usmrtená,“ povedal riaditeľ Národnej kriminálnej agentúry Peter Hraško.

Likvidoval  ich spálením

„Páchateľ ku skutku vypovedal a spolupracuje. Nevedel ale presne popísať, kedy malo dôjsť k vraždám,“ doplnil Hraško s tým, že priebeh skutkov bol veľmi brutálny. Všetky obete mal Miroslav likvidovať spálením. Policajti potvrdili, že obvinený muž mení výpovede. „Uvádza iné okolnosti ako tie, ktoré máme my zistené ku nezvestnosti,“ doplnil Hraško.

Otvoriť galériu

Hrozí mu doživotie

Beštiálne vraždy však nie sú jedinou vecou, pre ktorú Miroslav skončil vo väzbe. „Proti jeho aktuálnej družke, ktorá je stíhaná väzobne, sme vzniesli obvinenie za týranie blízkej a zverenej osoby, rovnako aj proti nemu. Žene hrozí trest 7 až 15 rokov, Miroslavovi doživotie,“ uzavrel Hraško. Motív hororových popráv stále nie je jasný. Miroslav sa vo väzbe podrobí psychologickému, duševnému a sexuologickému vyšetreniu.

Mama obvinenej Lucie svoju dcéru od randenia s Miroslavom odhovárala. „Pred tromi mesiacmi som jej dohovárala, aby od neho odišla. Podľa toho, ako sa správal, to nebol vhodný partner,“ povedala pre Nový Čas Luciina matka Alena s tým, že jej dcéra sa starala aj o Miroslavovho prvého syna, ktorého mu nechala družka Sandra z Karvinej. „Zakázal jej starať sa do jeho výchovy. Povedal, že ak niečo povie sociálke, tak ju zabije," dodala zdesene.

Prípad Beštia

1. Nezhody kvôli nevere

  • obeť Sandra z Karvinej

Otvoriť galériu

Miroslav (38) žil od roku 2008 do 2009 v Českej republike, kde pracoval. Zoznámil sa s družkou, s ktorou mal syna a neskôr sa presťahovali na Slovensko. Kedže žena mala mať silné podozrenie, že je podvádzaná a rovnako mala byť fyzicky týraná, rozhodla sa, že odíde s maloletým synom k rodičom. Keďže obvinený nedokázal družku presvedčiť, že s ním má zostať, mal túto v dôsledku toho v roku 2010 uškrtiť.

2. Muž v ceste

  • obeť Roman

V roku 2011 sa cez sociálnu sieť zoznámil so ženou, ktorá bola matkou maloletého dieťaťa a žila v tom čase s druhom Romanom. Pri intímnych stretnutiach sa táto mala Miroslavovi posťažovať, že je obeťou týrania, s čím mal tento vyjadriť nesúhlas a povedať, že sa o to postará. Pri jednom telefonáte, kedy mu oznámila, že jej druh opäť vyčíňa, mal údajne prísť k nej do bytu a Romana uškrtiť. Obidvaja sú teraz obvinení z týrania.

3. Zoznámenie za účelom sexu

  • obeť Monika

Otvoriť galériu

Opäť išlo o internetové zoznámenie, kde osobu pozval do prenajatého bytu, kde ju mal v obývačke uškrtiť, pričom sa tak malo stať v roku 2012. V tomto prípade je naďalej vedená ako nezvestná jej 1,5 ročná dcérka Ninka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lab, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!