Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.07.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Nové zistenia v prípade Karola Mella: Bol toto dôvod na útek Marošovej z Belize?!

Skrýva sa pred problémami? Herečka Zuzana Marošová (35) so sebou nesie nepríjemný prívlastok mafiánovej ženy, keď sa v roku 2011 zbalila a odišla za Karolom Mellom (46) do exotického Belize.

Tam mu porodila druhého syna a dvojica v krajine, ktorá na Slovensko nevydáva osoby s trestným stíhaním, začala nový život. Marošová však nedávno urobila nečakaný krok. Nový Čas ju totiž našiel na Slovensku u jej rodičov aj so svojimi deťmi. Podľa jej slov prišla domov, aby deťom ukázala krajinu a užili si tu to, čo v Belize nemôžu. Ako sa však zdá, dôvodom jej zajačích úmyslov z Belize mohlo byť aj ďalšie vážne obvinenie otca jej detí Karola Mella zo spoluúčasti na vražde, ktorý má však toho na rováši oveľa viac!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Herečka Zuzana Marošová žije v Belize už viac ako šesť rokov. Porodila tam Mellovi aj druhého syna Marca Rada (4). Napriek zlej povesti a vážnym obvineniam Karola Mella pri ňom vždy blondínka pevne stála a všetky obvinenia proti nemu zavrhovala. „Po všetkých tých kauzách, zlátaninách a ,super svedkoch‘ nemám dôvod meniť názor. Do dnešného dňa mi nikto nedoniesol žiadny dôkaz, fotku či iné svedectvo, aby som neverila alebo verila v opak,“ povedala Novému Času Nedeľa Zuzana.

Najnovšie sa však v kauze Karol Mello opäť pohli ľady.
Podľa polície sa mal Mello podieľať na vražde podnikateľa a vlastníka SBS firmy Júliusa Tótha. Toho mal spolu s Mikulášom Černákom a Jozefom Roháčom zavraždiť tak, že jeho auto vyhodili do vzduchu. „Dňa 16. mája tohto roku bolo proti Karolovi M. vznesené obvinenie pre trestný čin vraždy spáchaného formou spolupáchateľstva,“ potvrdila televízii Markíza policajná hovorkyňa v Bratislave Denisa Baloghová.

Otvoriť galériu

 

Je teda otázne, či práve nové obvinenie nebolo onou povestnou poslednou kvapkou, pri ktorom herečkin pohár trpezlivosti nadobro pretiekol a ona utiekla liečiť si rany k rodičom. Marošová sa totiž objavila na Slovensku len mesiac po tom, ako sa k Mellovým zločinom pridalo ďalšie vážne obvinenie.

Navyše sa pošuškáva, že vzťah Zuzany s Karolom by mal byť na bode mrazu a skloňuje sa aj slovo rozvod. „Keď prišla sama domov aj s deťmi, tak zrejme nie je niečo o. k. Vieme všetci, čo je on zač,“ povzdychol si zdroj blízky Marošovcom. „Je jasné, že sa stalo, čo sa stalo. Je to strašné aj pre rodinu, neboli z toho nadšení, ale nejdú ju ukameňovať,“ dodal pre Nový Čas zdroj z okolia Zuzany. Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na Marošovú, no tá do uzávierky neodpovedala.

Svoj postoj nemení

V minulosti sa Marošová na otázky, či aj ona cíti záujem polície o svoju osobu, vyjadrila veľmi razantne. „Tak toto nie je otázka na mňa, ale nevidím dôvod, prečo by sa o mňa mali zaujímať,“ prezradila stroho herečka, ktorá svoj život po boku hľadaného muža nepovažuje za nič zlé. „Nikomu som neublížila, neporušila zákon. A pokiaľ viem, život s niekým, kto je krivo a bezprávne obvinený a do dnešného dňa mu nebolo dokázané nič, nie je zločin,“ povedala na záver blondínka. Tá má s Mellom dvoch synov Ivana Olega (10) a Marca Rada (4).

Kauza Mello

Otvoriť galériu
Karol Mello.
Zdroj: Daniel Ortiz

Mello je obvinený z viacerých závažných zločinov. Od roku 2006 bol na úteku a v roku 2010 ho zadržali v Poľsku, kde žil spolu s Marošovou aj so synom. Po vydaní na Slovensko ho však v roku 2011 bratislavský krajský súd pustil na slobodu pre procesné chyby. Odvtedy je opäť na úteku, keď po boku herečky našiel útočisko v exotickom Belize, ktoré nemá so Slovenskom uzavretú zmluvu o vydávaní osôb s trestným stíhaním. Mello je tak momentálne obvinený zo 4 vrážd a obžalovaný z ďalšej.

Premlčacia doba

Pokiaľ ide o premlčanie trestného stíhania, trestnosť zločinu úkladnej vraždy vo všeobecnosti zaniká uplynutím 30-ročnej premlčacej doby. V tomto prípade však mal byť trestný čin spáchaný v roku 1997. Tu platí zásada, že trest sa posudzuje a ukladá podľa zákona, ktorý je pre páchateľa priaznivejší. Malo by sa tak postupovať podľa vtedy účinnej právnej úpravy, kedy trestnosť činu zanikala uplynutím 20-ročnej premlčacej doby.

Ak má polícia dostatočne odôvodnený záver, že trestný čin spáchala určitá osoba, vydá uznesenie o vznesení obvinenia. Obvinený má právo podať sťažnosť, o ktorej bude rozhodovať prokurátor. Polícia po vznesení obvinenia opakovane vykonáva výsluchy svedkov, poškodených a ďalšie vyšetrovacie úkony.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh, mač, ako

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!