Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.07.2017 11:35 | Šport | Tenis

Magda Rybáriková bola ONLINE: Chystá slovenská tenistka svadbu?

Ešte v marci bola na 453. priečke počítačového poradia a za sebou mala operácie pravého kolena i ľavej ruky. V najnovšom vydaní rebríčka WTA figuruje na 33. pozícii.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková (28) má za sebou skvelé obdobie. V júni zvíťazila na turnajoch ITF v Ilkley aj Surbitone, na podujatí WTA v Nottinghame postúpila do semifinále, kde podľahla Britke Johanne Kontovej. Všetko vyvrcholilo v grandslamovom Wimbledone, kde ako prvá Slovenka v histórii dosiahla semifinále, kde prehrala s neskoršou víťazkou Garbine Muguruzovou Blancovou zo Španielska.

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
11:49 Dávid z SB V prvom rade ti gratulujem Magdi. Kedy si si pomyslela ze to mozes takto daleko dotiahnut na tvojom najopblubenejsiom turnaji a ake pocity ta sprevadzali po vyradeni buducej svetovej jednicky cesky Pliskovej? A co stretko s Federerom? Dakujem
Dakujem velmi pekne za gratulaciu.Pocity boli nadherne,hlavne a preto,lebo to bolo na centralnom dvorci,ale potom som sa musela sustredit na svoj dalsi zapas. Federer je velmi prijemny a skromny,takze samozrejme zo stretka som bola unesena,kedze je to moj najoblubenejsi sportovec.
11:50 Hela Dobrý deň, nemám otázku, len Vám chcem popriať veľa zdaru vo Vašej športovej kariére ako aj veľa spokojnosti v súkromí. Srdečne gratulujem k výsledku. Robíte dobré meno Slovensku.
Dakujem velmi pekne za podporu
11:50 Lubo som rád,že ste ukázala tenistkám že tenis sa hrá hlavne hlavou-gratulujem k úspechu
dakujem ;)
11:52 Miwak Zdravím, aké máte plány po skončení tenisovej kariéry?
Este som velmi o tom nepremyslala,ale myslim si,ze by som zostala pri tenise.Asi to budem viac riesit,ked sa to bude blizit,ale snad mam este nejaky cas a zdravicko a chut bude sluzit .)
11:56 Katka Ahoj Magdi, pre mna super super super vykon, neskutocny posun v rebricku. Pozerala som tvoje zapasy vzdy ked sa mi dalo a bol to nadherny tenis. Taky pekny den si mi vzdy urobila svojim vitazstvom :). Tesim sa, ze sa ti podarilo stretnut so svojim idolom Federerom. Ktore z tenistiek su tvoje kamaratky? Budem drzat palce v dalsich turnajoch, hlavne vela zdravicka!!!
Dakujem pekne,tak zo slovenskych Janka Cepelova a Kajka Schmiedlova,ale vychadzam si v podstate so vsetkymi.Zahranicne Peta Kvitova,Safarova,Petkovic a je ich vela s ktorymi si dobre rozumiem
11:57 Ľubo Blahoželám Magda! Máš vo svojom tíme aj psychoterapeuta, alebo tú prácu zvláda fyzioterapeut? Ďakujem.
Dakujem,mala som minuly rok fyzia,tento rok som este neangazovala,ale budem o tom urcite premyslat
11:57 Hanka Magduška srdečne blahoželám a ďakujem Vám za vašu skromnosť a pokoru,ktorá sa dnes málokedy vidí. Želám Vám veľa,veľa športových aj súkromných úspechov.
Dakujem pekne za podporu ;)
11:59 Pavol Obrovska gratulacia Magda! Tvoj tenis som sledoval od prveho kola a sledoval som rovnako aj niektore zapasy v Surbitone aj Nottinghame (ak som nasiel dobry livestream:D) Som rad, ze sa ti konecne podarilo prelomit to na Wimbledone a semifinale je megauspech, rovnako aj prehrat proti eventualnej vitazke nie je ziadna hanba. Ani neviem co by som sa opytal, mozno iba ak ci si myslis, ze si Pliskova post svetovej jednotky zasluzi, pretoze ja som zvyknuty a myslim si, ze post svetovej jednotky by mala mat hracka s grandslamom, post svetovej jednotky stratil punc uz ked nan zasadla Wozniacka alebo Safina. Este ti prajem vsetko najlepsie a hlavne nech zdravie vydrzi a nech to pojde aj na tohtorocnom harde, kedze nic neobhajujes a mozes len ziskavat. Drz sa! :)
Dakujem,urcite si to Kaja zaslusi,lebo predvadzala cely rok vyborne vysledky a niekedy je to tazsie ako vyhrat grandslam a ja si myslim,ze skor ci neskor ho aj vyhra,je este mlada.
12:01 dickham Ahoj Meggi, chcem ti pogratulovat k uspechu vo wimbledone, skvely vykon. a otazka : do konca roka ta caka este zopar turnajov, ktory z nich by si najradsej vyhrala? btw spomen si na otazku/odpoved, ked budes a danom turnaji :) vela stastia ti prajem.
Dakujem pekne,tak bolo by mi uplne jedno ktory turnaj by som vyhrala ;)bolo by uzasne ak by sa mi to podarilo,len keby to bolo take jednoduche ;)))
12:03 Vlado Gratulujem k úspechu v Londýne. Ako vyzeral váš návrat na Slovensko?
Dakujem,navrat bol velmi pekny,nie vzdy sa vraciam po takom uspechu,tak som si to samozrejme uzila doma s rodinou,ale este by som to rada oslavila s priatelmi,tak snad sa podari,ale samozrejme ku vsetkej skromnosti,ziadne bujare oslavy ;)
12:04 Otília Magda, ako vnímate ten obrovský posun v rebríčku WTA Tour? Čakali ste takýto skok?
Urcite som to necakala,hlavne po dvoch operaciach,ja som dufala,ak by som bola na australian open v hlavnej bol by to super uspech,ale toto sa mi ani vo sne nesnivalo a som velmi rada,ze operovane casti tela drzia a mozem hrat tenis s radostou ';)
12:05 kolokololokokolo Ahoj Magda, keby si mohla ist na opusteny ostrov so sexi muzom alebo so sexi zenou, ziadna dalsia volba, sexi muz vs. sexi zena, koho by si zvolila ?
haha jasne ze muz ;D
12:06 Ema Ahoj, veľká gratulácia k semifinále Wimbledonu a vlastne k celej tej úspešnej "trávnatej" časti sezóny. Dúfala si v takýto úspech po tých všetkých zdravotných problémoch? Aké máš ďalšie plány či už v tenise, alebo možno aj v tom súkromnom živote? Svadbu nechystáte? ;) Ešte raz gratulujem a držím palce v ďalších zápasoch :D
Dakujem pekne,tak dalsie turnaje budu nasledovat v amerike a konci sa to us openom a na svadbu mam este cas,este sa na to necitim ;)
12:07 Pavel Jánošík Poltár Magdaléna hrala si svoju hru a tá ti priniesla výborný výsledok na tráve. Kedy si začala veriť , že sa dostaneš medzi najlepšie štyri tenistky ?
az ked som vyhrala poslednu lopticku vo stvrtfinale ;)
12:10 pepe Ahoj Magda. Preco je tazke dostat vsetky s Top 10 ,ved nie su lepsie....
Tak vysledkovo a stabilnou hrou su urcite lepsie,nehovorim,ze sa nedaju porazit,myslim si,ze kazda hracka sa da porazit,len maju malokedy slabe dni,vacsinou si drzia formu pocas celeho roku.
12:11 janek-markiz Ahoj Magdi,urobila si nám velkú radosť,si skromná a sympatická,želám dalšie úspechy.Ako ťa nakopol tento úspech?
Dakujem pekne.urcite mi to dodalo sebavedomie a chut do dalsich turnajov.Dufam,ze mi forma vydrzi aj nadalej.
12:11 marek Ahoj si šteklivá na nohách?
som ;)
12:12 zuzka bb fanda ahoj, gratulujem ti k tomuto úspechu a verím v zdraví, aby si mohla dokázať viac než len takto na chvílu žožať úspech. aby si mohla štartovať na turnajoch a nemusela si vkuse pauzovať pre zranenie. držím palce. da sa zohnat od teba aj nejakú fotku s podpisom, ak napíšem na zväz al. inam. dakujem a ešte raz veľa zdravia, aby sa ti vyhýbali zranenia a mohla si hrať naplno.
dakujem,urcite ano,ak napiste na svaz,tak sa to dostane aj ku mne :)
12:12 Bugy Zdravím milú Magdalenku Rybarikovie. Inak samozrejme obrovská gratulacia a trufam si povedať, že týmto top uspechom vo Wimbledone si sa stala nielen Slovenskou, ale aj celosvetovou celebritou! Inak mne ide tenis dobre ale len na počitači...:))) ak chceš možem ti bezplatne robiť trenera...:)))
haha dakujem budem o tom premyslat ;))
12:14 Andrea Ahoj Magda,v prvom rade Ti chcem zablahozelat k obrovskemu uspechu vo Wimbledone a popriat,aby sa Ti uz zranenia vyhybali a aby sa Ti darilo postupovat pavukom aj na dalsich turnajoch co najdalej. Nepocitovala si tremu a nervozitu v semifinale? Predsalen semi vo Wimbledone sa nehra kazdy den.
dakujem pekne,ano v semifinale som mala zo zaciatku tremu a nohy ma velmi neposluchali a moja superka to hned vyuzila.Ale trema je v podstate pred kazdym zapasom,ale len taka lahka,takze v tom semi bola urcite o nieco vacsia
12:17 Vlado Ahoj Magdi, gratulujem ku skvelému výsledku na Wimledone a prajem veľa podobných úspechov. Mám na teba jednu otázku: podľa tvojho názoru, koľko gamov(prípadne fiftínov) by s tebou dokázal uhrať niekto, kto sa tenisu venuje len rekreačne? Ďakujem za odpoveď a prajem príjemný deň.
dakujem pekne,uplne rekreacne? hmm nechcem vyzniet namysleno,ale ani jeden gem to ako keby ja som isla hrat proti profesionalnemu hracovi ping pongu tak si neuhram ani bod,takze podobne je to aj v tenise ;)
12:20 Epa Aky to bol pocit si zahrať semifinále vo Wimbledone???
najkrajsi :) pre mna uplne uzasny a velmi si to vazim,ze som tam mohla hrat. Chcem vam vsetkych podakovat za mnozstvo sprav a gratulacii,ale bohuzial uz musim ist,este ma caka kondicny trening,este raz velka vdaka,kazdu jednu gratulaciu si velmi vazim.Majte sa krasne.Papa
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: juk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu