Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.07.2017 14:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Šialená frajerka mu v posteli zničila život: Srdcervúca spoveď Daniela, ktorý je navždy zmrzačený!

Útok, na ktorý nezabudne do konca života!

Daniel Rotario, bol chlap ako každý iný. Život mu zmenil útok šialenej Katie Leong, s ktorou tvoril pár. Myslel si, že naňho táto žena vyliala vriacu vodu, no opak bol pravdou! Stalo sa ešte niečo horšie!

V priebehu niekoľkých sekúnd si uvedomil, že to nebola vriaca voda. Bolesť sa stupňovala, až si napokon uvedomil, že to, čím ho žena obliala, bola kyselina sírová. Kyselina mu doslova rozožrala celú tvár!

Okrem toho, že Katie tohto 31-ročného muža navždy zmrzačila, Daniel oslepol. Stal sa tak ďalšou obeťou nebezpečných látok, ktoré sa v poslednej dobe často využívajú. 

 

"Kyselina vzala spolu so sebou aj kúsok zo mňa. Nikdy už nebudem rovnaký. Nezabudnem na ten šok, následnú bolesť a bezmocnosť. Môj život sa navždy zmenil," cituje ho mirror.co.uk.

"Kyselina mi okrem vonkajších jaziev urobila jednu hlbokú aj vo vnútri. Niečo sa musí zmeniť, aby sa takíto zlí ľudia zastavili. Kyselina sírová by sa nemala predávať bez licencie. Je priam škandalózne, ako ľahko sa ku nej dá dostať. Koľko životov je potrebné zničiť, aby bola zakázaná?" ďalej hovorí. 

Otvoriť galériu

Daniel pôvodom z Rumunska sa k Leongovej presťahoval do Leicestru. Tvrdila, že má 36 rokov, no nakoniec vysvitlo, že má až 51. Vzťah im zničila jej neuveriteľná žiarlivosť. Daniel sa od nej dokonca chcel odsťahovať. "Nespal som pri Katie, pretože sme sa opäť pohádali. Keď som sa však zobudil, cítil som na tvári niečo horúce. Nevedel som, či to bol sen, stalo sa to v noci, keď som spal v posteli. Vyskočil som, keď som v ústach cítil niečo kyslé. Už vtedy som prestával vidieť na pravé oko. Následne som prestal vidieť aj na to druhé. Všetko bolo biele, nevidel som nič," úprimne hovorí. 

Šokujúce je aj to, že Katie skúšala kyselinu na saláme, aby sa ubezpečila, že spáli aj ľudské mäso. Daniel bol dokonca päť týždňov v kóme. Lekárom z Nottinghamu sa ho nakoniec podarilo zachrániť. Do nemocnice ho prišiel navštíviť aj jeho otec. "Plakal ako malé dieťa, priznal sa mi, že ma ani nespoznáva. Po tom, ako som sa zobudil z kómy mi policajti povedali, že Katie sedí vo väzení. Keď mi povedali, že má 50 a nie 30 uvedomil som si, že ju vlastne ani len nepoznám," priznáva.

Danielovi sa život otočil v momente, keď ho presunuli do podporného centra. Nemohol sa hýbať, nevidel a dokonca ani nehovoril. Až kým sa nestretol s pracovníčkou Annou, ktorá dala kvôli nemu v centre výpoveď, aby nedošlo k profesionálnemu konfliktu. "Užívala som si flirtovanie, bol zábavný a aj múdry," vraví Anna. "Na našom prvom rande sme šli na večeru, tam som ju aj pobozkal. Žil som s diablom, teraz žijem s anjelom. Dokonca sme sa rozprávali aj o manželstve," priznáva. 

Daniel podstúpil 14 operácii, no obáva sa jednej veci. "Bojím sa ísť domov, mama ma ešte nevidela, nechcem aby dostala infarkt. Starý Daniel zomrel, viem, že ten nový nevyzerá dobre," hovorí ďalej.

Svoje jazvy Daniel nikdy neuvidí. Pravé oko mu len nedávno museli úplne odstrániť a na ľavé je slepý. Nikdy bohužiaľ neuvidí ani svoju priateľku Annu. Leongovú odsúdili za pokus o vraždu. V base si odsedí minimálne 17 rokov. "Nemyslím si, že ten rozsudok je správny. Nikdy už nebudem ako predtým. Ani za 17 rokov, ani za 100. Raz ju však pôjdem navštíviť, som o tom presvedčený," dodáva Daniel na záver.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: jm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto)
Prípad ako z akčného filmu: Polícia rieši nebezpečné prenasledovanie! Uf, z toho až mrazí
Foto
Mladá volejbalistka († 21) spáchala samovraždu: So záchranármi vypila čaj a potom skočila
Štefan Harabin, Tibor Gašpar.
Nezhodne sa koalícia na nominácii Harabina do Súdnej rady SR? Tibor Gašpar má obavy
Rudolf Schuster dostal k jubileu pracovňu v Historickej radnici
Aktualizované
Rudolfovi Schusterovi udelili významné ocenenie: Ide o vôbec prvé v histórii
David Beckham a Mark Wahlberg riešia spor.
Hviezdna vojna: Beckham žaluje slávneho herca o 10 miliónov dolárov!
(ilustr.foto)
Vodiči, v Nitre si dávajte pozor: TU je cesta obmedzená zátarasami! Čo sa tam stalo?
Hana († 77) žila posledné roky v ústraní.
Foto
Skonala Hana Brejchová († 77): So sestrou sa zmieriť nestihla! Zvláštne, čo povedala jej neter
Ilustračné foto
Slováci, túto ZNÁMU aplikáciu si za žiadnu cenu nesťahujte! Predstavuje obrovské RIZIKO
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Odstrel medveďa, ktorý mal útočiť v Liptovskom Mikuláši: Iniciatíva podala trestné oznámenie! Prípad rieši polícia
Peter Pellegrini
Aktualizované
Web českej agentúry napadli hackeri: Vydali nepravdivú správu o Pellegrinim
Ilustračné foto
Trávite veľa času na telefóne? Môžete mať problém! Pozrite sa, čo ukázal prieskum
Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81).
Foto
Odišiel velikán: Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81), ich slová vám naženú slzy do očí