Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.07.2017 22:22 | Šport | Futbal

Trenčín sa tešil z gólu: Bude to stačiť na postup?!

Futbalisti AS Trenčín remizovali vo štvrtok v prvom zápase 2. predkola Európskej ligy UEFA 2017/2018 s izraelským klubom Bnei Jehuda Tel Aviv 1:1.

Odveta je na programe o týždeň na štadióne v Petah Tikva, žreb 3. predkola sa uskutoční už tento piatok. Skóre zápasu v Myjave otvoril už v 3. minúte litovský útočník Tel Avivu Nerijus Valskis. Zverenci trénera Martina Ševelu dokázali vyrovnať v 59. minúte po góle Jakuba Paura.


AS Trenčín - Bnei Jehuda Tel Aviv 1:1 (0:1)
Góly: 59. Paur - 3. Valskis, ŽK: Kleščík, Paur - Kandil, Gordana, Valskis, ČK: 80. Kandil (Bne Jehuda) po 2 žltej, rozhodoval: Martinez (Šp.), 2365 divákov.

Trenčín: Chovan - R. Klooster, Kleščík, Skovajsa, Julien - El Mahdioui - Ubbink, Paur, Gong (57. Kvocera), Beridze - Mance (78. Čatakovič)
Bnei Jehuda: Zubas - Kandil, Azuz, Ben Ari, Habashi, Turjman - Hozez (70. Konstantini), Gordana, Finish, Avital (63. Dufounou) - Valskis (82. Ashkenazi)

Trenčania začali ako zo zlého sna. V 3. minúte sa vzniesol do šestnástky oblúčik po priamom kope hostí a nabehol si na neho Habashi. Jeho strelu ešte brankár Chovan vyrazil, ale lopta sa odrazila k úplne voľnému Valskisovi, ktorý do prázdnej brány otvoril skóre. Trenčania mali síce územnú prevahu a držanie lopty, no hostia boli v defenzíve pozorní a vyrážali do rýchlych brejkov. Hrali pozične dobre a narúšali kombinačné snahy AS. Prvá väčšia šanca Trenčanov prišla v 21. minúte, Ubbink z priameho kopu poriadne natiahol brankára Tel Avivu Zubasa, ktorý podržal spoluhráčov dobrým zákrokom. Po hodine hry opäť Ubbink vnikol z pravej strany, jeho pokus ale obrancovia zblokovali na roh. Trenčania mohli vyrovnať v 33. minúte, dobrý center však El Mahdioui poslal hlavou nad. Bnei Jehuda mohol zvýšiť v 36. minúte, sám bežal na Chovana Hozez, ale lopta mu v poslednej chvíli ušla.

Prvý polčas sa slovenskému klubu veľmi nevydaril a hneď na začiatku druhého ho mohol po rohu hlavou opäť gólovo vytrestať Ben Ari, ale Chovan výborne vytiahol loptu nad. Zaplnený myjavský štadión sa dočkal vyrovnania v 59. minúte z podobnej situácie ako pri prvom góle hostí. Ubbinkov priamy kop našiel na vzdialenejšej tyčke Paura, ktorý prestrelil Zubasa. Trenčín pokračoval v nápore, hostia odolávali. V poslednej polhodine sa rozhorel boj o dôležitý gól. Hostia prišli v 80. minúte o vylúčeného Kandila, ktorý za filmovanie dostal druhú žltú kartu a musel predčasne z ihriska. Trenčín početnú výhodu nevyužil, keď obrovskú šancu v 89. minúte trestuhodne zahodil striedajúci Čatakovič.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: TASR

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Takto si Kramár prišiel po svoju novopečenú dcérku.
Aké sú (ne)výhody otcovstva po 60-ke: Kto vie, či o tomto vedel čerstvý tato Maroš Kramár!
Ilustračné foto
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?