Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.07.2017 00:00 | PR články

Poradíme vám spoľahlivý internet do mesta či na vidiek

Hľadáte rýchle pripojenie, s ktorým budete spoľahlivo online aj mimo ruchu veľkomesta?

Aj keď nemáte prístup k optike, ktorá ponúka bleskurýchly internet bez obmedzení, nezúfajte. Zavolajte si na pomoc šikovný domáci internet, ktorý na svoje fungovanie nepotrebuje prakticky nič viac, len pripojenie k 4G sieti a jedno zariadenie.

Domáci 4G internet je porovnateľný, či dokonca lepší ako pevné DSL pripojenie. Jeho obrovskou prednosťou je široká dostupnosť a jednoduchá inštalácia. Ide o výbornú voľbu, ak nemáte prístup k internetu na optike.

Práca aj zábava? Spoľahlivo zvládnete oboje

Surfovať môžete bez problémov, aj keď sa večer doma stretne celá rodina. Nekonečné načítavania stánok či pomalé sťahovanie súborov vás už nebudú podrobovať skúške trpezlivosti. Je úplne jedno, či používate notebook alebo radšej smartfón, či preferujete stolový počítač alebo skôr šikovný tablet. Na internet sa pripojíte z akéhokoľvek zariadenia, buď káblom alebo cez Wi-Fi.

Skvelé je, že tento internet je dostupný aj pre odľahlejšie lokality, stačí mu pokrytie 4G sieťou. Môže byť teda užitočnou voľbou nielen ak bývate na vidieku, ale aj v prípade, že často trávite dni vo svojom víkendovom domčeku mimo mesta, zároveň však potrebujete ostať v online spojení so svetom. Môžete si tak užívať pokojnú atmosféru vidieka, a pritom vybaviť všetko potrebné, mať prístup k dôležitým aj praktickým informáciám alebo večer jednoducho vypnúť pri obľúbenom programe či hudbe.

Na miestach, z ktorých ste donedávna vždy museli telefonovať domov, aby ste zistili kedy vám ide autobus, kto vyhral futbalový zápas, či koľko cukru dať do čerešňového koláča, dnes môžete sledovať online spravodajstvo aj filmy rovnako plnohodnotne ako doma.

 

Bez vŕtania a neporiadku

Inštalácia je pritom skutočne jednoduchá. Všetko potrebné si môžete doniesť už z predajne. Doma jednoducho rozbalíte zariadenie – Wi-Fi router, ktorý zaberie len minimum miesta, vložíte SIM kartu a je to. Za pár minút máte domácnosť pokrytú spoľahlivým internetom. S prehľadom to teda zvládnete sami, a to aj keď nie ste technický typ. Je to veľmi pohodlné, keďže sa nemusíte dohadovať s technikmi na čase inštalácie, brať si voľno z práce ani púšťať si do bytu cudzích ľudí. A čo je úplne skvelé, nenarobíte si doma žiadny neporiadok, celý proces sa zaobíde bez vŕtania, komplikovaného káblovania či iných výrazných zásahov do interiéru.


Overte si dostupnosť rýchlo a jednoducho

Na to, aby ste mohli používať Domáci 4G internet od Orangeu, netreba veľa. Stačí byť v dosahu pokrytia 4G siete. Tou Orange pokrýva až 80 % populácie Slovenska a pokrytie stále rozširuje. To, či ste v pokrytí, aj kvalitu signálu, si ľahko overíte na zákazníckej linke, v predajni Orangeu alebo cez aplikáciu Orange Kvalimeter. Viac informácií nájdete na www.orange.sk alebo príďte do predajne Orangeu.


 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!