Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.07.2017 12:55 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herečka Šebová čaká prvé dieťa, prácu už obmedzuje: Koniec Hornej Dolnej a Cuky Luky?

Čo bude s obľúbeným seriálom a komickou dvojicou? Herečka Zuzana Šebová (35) sa onedlho stane mamou. Vytúžené bábätko porodí svojmu kolegovi a partnerovi Michalovi Kubovčíkovi (37).

Na rodičovskú úlohu sa však chce zodpovedne pripraviť, a preto sa rozhodla obmedziť aj svoje pracovné aktivity. Herečka je ale jednou z hlavných postáv obľúbeného seriálu Horná Dolná a vtipne dopĺňa Petru Polnišovú (41) aj v zábavnej dvojici Cuky Luky. Diváci si tieto relácie bez Šebovej jednoducho nevedia predstaviť. Ohrozí svojím tehotenstvom nakrúcanie?

 

Herečka Zuzana Šebová, ktorá hviezdi v markizáckom seriáli Horná Dolná ako šenkárka Terezka, má veľký dôvod na radosť. S partnerom Michalom Kubovčíkom sa totiž onedlho stanú rodičmi. „Sme najšťastnejší na svete a na bábätko sa veľmi tešíme,“ podelila sa so svojimi pocitmi herečka na webe markiza.sk. Šebovej dieťatko doprajú nielen priatelia či rodina, ale aj fanúšikovia. Tí sa z jej šťastia úprimne tešia, ale mnohých zaujíma aj budúcnosť ich obľúbených relácií.

Podľa našich informácií totiž novinka o Zuzaninom tehotenstve zaskočila aj samotnú televíziu. Tvorcovia Hornej Dolnej či Cuky Luky, totiž s takýmto vývinom situácie nerátali. Ako si teda poradia s tehotnou herečkou? „Zuzana v súčasnosti nakrúca seriál Horná Dolná podľa výrobného plánu bezo zmien,“ povedal nám riaditeľ PR a marketinu televízie Markíza Michal Borec.

Otvoriť galériu

Nevylúčil však, že sitkom prejde istými zmenami. „O prípadných úpravách sa rozhodne v priebehu niekoľkých týždňov,“ dodal. Scenáristu Dana Dangla otázka, či Luky dopraje tehotenstvo aj v Kredenci, poriadne zaskočila. „Dali ste mi dobrý námet, ten nápad sa mi páči,“ povedal Novému Času s tým, že so Zuzkou do projektu určite naďalej počíta. „Ona je neoddeliteľnou súčasťou formátu Kredenc, takže určite sa toho budeme držať,“ dodal Dano. Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na samotnú herečku, no do uzávierky neodpovedala.

Prácu už obmedzuje

Šebová sa na svojho prvého potomka veľmi teší a s partnerom Michalom Kubovčíkom sa na jeho príchod svedomito pripravujú. Zuzka už podľa zákulisných správ z televízie totiž začala uberať zo svojho rýchleho pracovného tempa a škrtať projekty, na ktoré pred časom prikývla. Okrem iného mala odmietnuť aj účasť v pripravovanej tanečnej šou Let´s Dance.

Pre herečku sa tak začína nové, šťastnejšie obdobie jej života. Vrásky na tvári jej totiž doteraz robilo to, že jej otec dlhé roky tajil nevlastných súrodencov. Okrem bábätka, ktoré Zuzana a Michal privítajú vo svojom spoločnom hniezdočku, je tiež možné, že im onedlho zaznejú aj svadobné zvony. „Nechávame tomu prirodzený priebeh. Uvidíme, ako to život zariadi. Najdôležitejšie je, že sme spolu šťastní,“ vyhlásila pred časom pre Nový Čas pre ženy Šebová.

 

Ako dopadli jej tehotné seriálové kolegyne?

Nela Pocisková (26), herečka

Pocisková otehotnela počas narkúcania seriálu Búrlivé víno. Scenáristi jej postavu pomaly odstavili, keď seriálová Nina Dolinská odišla do zahraničia a už sa nevrátila.

Kristína Turjanová (37), herečka

Zuzana podobne ako Nela oznámila tehotenstvo počas markizáckeho projektu Búrlivé víno. Zatiaľ čo pri prvom dieťati si dala pauzu, teraz zvládla poslednú sériu dotiahnuť až do konca.

Zuzana Porubjaková (31),  herečka

Zuzka nakrúcala až do ôsmeho mesiaca tehotenstva, v seriáli Dvojičky totiž kvôli nej prepísali scenár. V relácii Svet podľa Evelyn sa objavovala sediac na gauči, aby nakrúcanie v gravidite zvládla.

Petra Polnišová (41), herečka

Polnišová skončila kvôli gravidite najhoršie. Otehotnela počas seriálu Ordinácia v ružovej záhrade a scenáristi sestričke Nore dopriali drastický koniec, keď zomrela pri hrozivej autonehode.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala