Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.07.2017 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Bratia zo seriálu Naši cez prázdniny opäť nakrúcajú: Ich postavy prejdú poriadnymi zmenami!

Koniec mája a jún mali ťažký. Učili sa ako o život a zároveň s rovnakým nasadením točili už tretiu sériu komediálneho seriálu Naši. S nastupujúcimi prázdninami sa trojica mladých hercov Gregor Miler (18), David Krajčík (15) a Max Bolf (13) konečne môže sústrediť už iba na prácu.

Ako však svorne skonštatovali, nakrúcanie Našich im chýbalo. „Neviem, k čomu by som to prirovnal... Chýbalo mi to asi tak, ako keď nevidíte rok rodinu,“ zamyslel sa najmladší Max a zvyšní dvaja s ním museli súhlasiť. „Dosť som sa tešil na tých ľudí, na nové zážitky, hlášky,“ dopĺňa David, ktorý medzičasom poriadne narástol, a dokonca predbehol najstaršieho seriálového brata Gregora.

Po nakrúcaní brigáda

Postavy všetkých troch v novej sérii prejdú zmenami. „V minulej sérii som sa snažil byť pubertiak a teraz si myslím, že som už v puberte,“ smeje sa Max. „Ja budem viac špekulovať, ako dostať od rodičov čo najviac peňazí na kino a túlanie sa,“ pridáva sa David a úplne najradikálnejšie sa posunie Gregor, či ak chcete seriálový Tomáš. „Hlavne budem mať potrebu odsťahovať sa od našich, a to sa celkom stotožňuje s realitou,“ usmieva sa herec. Tomáš začne tiež šoférovať a pracovať - v reštaurácii s rýchlym občerstvením. A práve počas nakrúcania scénok, ako predáva hamburgery, sme ho zastihli na pľaci. Musel sa dlho zaúčať do tajov ich prípravy? „Absolútne nie. Nepotreboval som tam chodiť dva týždne vopred a učiť sa, ako sa robí ,hambáč‘,“ baví sa. V realite vraj podobnú brigádu ešte nemal, no inak sa práci nikdy nevyhýbal. „Roznášali sme s chalanmi letáky a väčšinou chodíme pomáhať sťahovať nábytok. Ale asi najlepšia brigáda bola, keď sme montovali ističe v Šamoríne. Takéto niečo ma baví. Aj po nakrúcaní si v lete plánujem niečo podobné nájsť,“ prekvapuje mladík, ktorý si dokáže zarobiť aj herectvom.

Otvoriť galériu

 

Ďalšia frajerka

Zvyšní dvaja súrodenci zatiaľ v seriáli pracovať nemusia, no ich hereckí predstavitelia sa poriadne potia aspoň pri nakrúcaní v dome v Dunajskej Lužnej. „Potíme sa veru dosť,“ pritaká David. „Navyše sa mi zdá, že je toho viac ako vlani a máme menej natáčacích dní. Ale nejako to zvládame. Akurát, kým sme sa nastavovali na pracovný režim, na skoré vstávanie, trochu to bolo zlé. Piaty deň po sebe som už nevládal ťahať,“ priznáva David, ktorý v novej sérii dostane frajerku. Sólo teda bude už len Max alias Samko. „Ak mi nejakú chystajú, tak o tom neviem. Zatiaľ tam mám len kamarátku Emku,“ vysvetľuje.

Bez komisionálok

Ako sme hovorili, chlapci museli donedávna skĺbiť s nakrúcaním školu. „Od septembra idem na päťročné bilingválne gymnázium, na čo som sa ako deviatak pripravoval. Mali sme nejaké testovanie, bolo to brutálne. Takže nejaký čas na seba som ani veľmi nemal,“ konštatuje David a veľmi spokojný so zavŕšením školského roka je aj Max. „Hlavne som nemusel robiť komisionálky, ako minulý rok kvôli nakrúcaniu,“ dodáva veselo.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, der

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!
Tom Cruise so svojou dcérou Suri nemá dobrý vzťah.
Foto
Katastrofálny vzťah Cruisa s dcérou: Tom pre ňu neexistuje! TOTO pretrhlo už všetky väzby
Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!